با JetAudio كه به راحتي پخش ميشه.
مگه با تبديل m4a به mp3 درست نميشه ؟در حال حاضر پادکست با فرمت mp3 یه مقداری مشکل داره... حالا یه جوری درستش می کنم.
با JetAudio كه به راحتي پخش ميشه.
مگه با تبديل m4a به mp3 درست نميشه ؟در حال حاضر پادکست با فرمت mp3 یه مقداری مشکل داره... حالا یه جوری درستش می کنم.
بله دادش!!! کار میکنه! هم صدا هم تصویر!
البته شاید به خاطر اینکه من iTunes رو دارم پلاگینش هم نصب شده.
بعد از تبدیل به mp3 توی یکی دو تا نرم افزار crash می کنه...
ممنون که اطلاع دادی.
Update :
برای دانلود و دسترسی راحت تر به پادکست ، توی یه آدرست دیگه هم آپلودش کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون رضا جان این یکی بهتره
(راستی Pm رو چک کن)
شاید اینجا جاش نباشه ولی من ipod دارم میشه بگید چه طوری میتونم روش Podcast رو نصب کنم؟
شما از طریق آی تونز پادکست رو روی آی پاد بریز.
وقتی پادکست رو با itunes باز کنی به Library آهنگ هات با نام iPhone Podcast اضافه می شه.
یک رادیوی FM برای آیفون
گروه خبری GSM: درست وقتی که فکر می کنید گوشی iphone شما مجهز به تمامی امکانات است، ناگهان می بینید که رادیوی FM در آن طراحی نشده است. ولی خبر خوبی که برایتان داریم دسترسی دائم به فرستنده ی رادیو FM است.
این وسیله با ظاهر زیبایی که دارد به راحتی با گوشی iphoneشما تناسب پیدا می کند. ظاهر کوچک آن، تنها 2 دکمه و یک صفحه نمایش برای نشان دادن طول موج ها و چگونگی کارکرد دارد و شما از طریق آن می توانید تمام کانال های رادیو FM را جستجو کرده و حتی به صورت On-line به موسیقی گوش فرا دهید.
این فرستنده ی رادیویی از سایت IP mart.com قابل دانلود است و تنها لازم است دو شاخه ی آن را در گوشی iphone خود فرو کنید و هر بسته از این فرستنده مجهز به کابل USB و شارژ و قیمت آن تنها 24 دلار است.
خیلی ممنون .... سایت واقعا عجیب و جالبی بود! مطالب جدید زیادی توش بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)