تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام بازی به نظر شما قویترین داستان و شخصیت پردازی رو د

راي دهنده
25. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • MAX PAYNE 1&2

3 12.00%
  • HITMAN series

2 8.00%
  • PINCE OF PERSIA series

6 24.00%
  • SPLINTER CELL series

1 4.00%
  • MAFIA

3 12.00%
  • CALL OF JUAREZ

0 0%
  • NFS MW&CARBON

0 0%
  • TRUE CRIME

0 0%
  • CALL OF DUTY series

1 4.00%
  • MEDAL OF HONOR series

0 0%
  • FAR CRY

0 0%
  • HALF LIFE series

0 0%
  • GTA series

4 16.00%
  • DESPERADOS 1&2

0 0%
  • FEAR series

0 0%
  • TIME SHIFT

0 0%
  • BIOSHOCK

1 4.00%
  • LOST PLANET

0 0%
  • DRIVER series

0 0%
  • CRYSIS

2 8.00%
  • SILENT HILL series

2 8.00%
  • RESIDENT EVIL series

0 0%
صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: (نظر سنجی) بهترین بازی از لحاظ محتوای داستانی و شخصیت پردازی ( به نظر شما!!!)

پروفشنال DHAMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ؟

پيش فرض

از بازی های قدیمی که مافیا و مکس پین1 اما از بازی های جدید بایو شوک وکین و لینچ.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حرفای شما کاملا متین.
    من به نظرات شما احترام میذارم و از اینکه میبینم یکی هم مثل من پیدا شده که به داستان بازی ها بیشتر اهمییت میده تا گرافیک بازی و غیره.. خیلی خیلی خوشحالم.
    اما ببین دوست عزیز من این تاپیک رو تنها و تنها برای شما و خودم نذاشتم هزاران نفر میان و این تاپیک رو میبینند و من برای همین به این تاپیک عمومیت دادم و بازی هایی رو که فکر میکردم بین خیلی هاا معروف هستش و اکثرا بازی کردند رو تو لیست گذاشتم در صورتی که به نظر خودم بازی های زیادی بودن که باید تو لیست قرار میگرفتن.
    ببینید یه بازی مثی سایبریا من منکرش نیستم که واقعا از لحاظ داستانی کامله اما باید قبول کنیم که هزاران نفر دیگه وقتی سبک بازی رو میبینند که با ماوس هستش و گرافیک پایینی داره و اصلا اکشن نیست همونجا بازی رو REMOVE میکنن و واسشون جذابیت نداره .
    اما این تاپیک جایی برای بحث و تبادل نظر راجع به همین بازی هاست بیشتر خوب من فکر میکنم دارم به هدفم هم میرسم. چون شما اولین نفری هستی که این بازی رو یاد آوری کردی و این خیلی خوبه.
    در ادامه من به بازی هایی مثل : رمز داوینچی . PARADISE هم اشاره میکنم تا در رابطه با این ها هم بتونیم صحبت کنیم.
    نظرتون چیه؟
    حرفای شما کاملا درسته که خیلی ها میان اینجا رو میبینند که اکثرا هم به قول شما فقط به دنبال تفنگ و .... هستند (بلا نسبت بعضی ها ....)ولی من باز هم میگم وقتی روی داستان بازی بحث میشه باید همه چیز رو کنار گذاشت حتی گرافیک و خیلی چیزای دیگه ....
    من میخوام یک نظری راجع به سنجش اعضا میخوام بدم که اون اینه که شما و یا من یا هر کسی دیگه ... بیاد وقتی سر داستان پردازی باز میشه بیاد همه بازیها رو بنویسه بدون در نظر گرفتن گرافیک و ... تا بفهمه که چندین نفر در این تالار هستند که به صورت حرفه ای بازی ها رو دنبال میکنند ...
    مثلا اگه شما Syberia رو میذاشتید معلوم میشه چند تا کاربر هستند که به داستان بازی و نکات مربوط به این توجه میکنند ....
    یعنی اینک معلوم بشه چند نفر تیز وجود داره توی این تالار ...
    امیدوارم منظورمو رسونده باشم .........

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حرفای شما کاملا درسته که خیلی ها میان اینجا رو میبینند که اکثرا هم به قول شما فقط به دنبال تفنگ و .... هستند (بلا نسبت بعضی ها ....)ولی من باز هم میگم وقتی روی داستان بازی بحث میشه باید همه چیز رو کنار گذاشت حتی گرافیک و خیلی چیزای دیگه ....
    من میخوام یک نظری راجع به سنجش اعضا میخوام بدم که اون اینه که شما و یا من یا هر کسی دیگه ... بیاد وقتی سر داستان پردازی باز میشه بیاد همه بازیها رو بنویسه بدون در نظر گرفتن گرافیک و ... تا بفهمه که چندین نفر در این تالار هستند که به صورت حرفه ای بازی ها رو دنبال میکنند ...
    مثلا اگه شما Syberia رو میذاشتید معلوم میشه چند تا کاربر هستند که به داستان بازی و نکات مربوط به این توجه میکنند ....
    یعنی اینک معلوم بشه چند نفر تیز وجود داره توی این تالار ...
    امیدوارم منظورمو رسونده باشم .........
    درسته گرفتم مطلب رو
    خوب منم قصدم همین بود . حالا شما بگید باید چیکار کرد

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گفتم که ....
    توی نظر سنجی ها اسم همه بازیها چه قدیمی چه با گرافیک بد یا خوب و ...... همه را بنویسید .....

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •