زیاد به حرفای سیدی پلیر توجه نکنید. ایشون یه مقدار شوخ طبع هستن. احتمالا میخوان ببینن کدوم گوشی طرفدار زیاد داره برن از اون گوشی 2000تا وارد کنن. 300 تومن زیر فی بازار بفروشن.
قضیه همون w960!!!!!!!!!
زیاد به حرفای سیدی پلیر توجه نکنید. ایشون یه مقدار شوخ طبع هستن. احتمالا میخوان ببینن کدوم گوشی طرفدار زیاد داره برن از اون گوشی 2000تا وارد کنن. 300 تومن زیر فی بازار بفروشن.
قضیه همون w960!!!!!!!!!
اره!حرف سعید جان تایید میشه!!ایشون کلا تاپیکهایی رو که میزنن موضوعشون همین هست!!و به درگیری کشیده میشه!!ایشون وارد کننده ی گوشی هستند!اون موقع هم که 5700 اومده بود ایشون رو میتونستی در هر نقطه از کلوپ نوکیا مشاهده کنی!!عجب انسان جالبناکی!!!میترسیم!!عکس اواتارشون هم کاملا نا مفهومه!!اگه یه لطفی کنه و در مورد اسم کاربریش و اواتارش توضیح بده بهتر میشه ایشون رو شناخت!!دقیقا مثل cd rw که مدتیه نیستش ایشون هم عجیب غریب هستند!!!
تایید میشه
ان95 خر گیگ=610000 تومان
w960=615000
Apple iphone 8GIG=800$ فقط با سرویس AT&T کار می کند unlock نشده است
ان82= 570000 همراه رم دو گیگ دارای2 اسپیکر 3d شفافیت صدای عالی + صدای فراگیرwow
شروع شد. اولش بحث n95 و iphone وسط کشید که بگه n82 این قیمته. چند روزه تحویل میدی؟!!!!!!!!
من نمیدونم چطور مدیرا چشمشون به این کاربر نیفتاده !!!!!!!!!!
حتما سوپر بن میشی
سو تفاهم نشه
من دوست دارم گوشی هایی وارد کنیم که بین دوستان طرفدرا داشته باشه
صداش با دو اسپيكر استريو در حد nokia 6270 ميباشد (خوب)
با همه اين وصف ها n95 سيستمي gps داره كه به كل iphone مي ارزه
دوست عزیز gps برای گوشی های نوکیا الکی است
gps باید حرفه ای باشه که ان95 حرفه ای نیست
gps که هیچی بزار رادارو دوربین دید در شب داشته باشه. وقتی تو ایران کاربرد نداره انگار نداره(منظورم gps بودا نه اون دوتا)با همه اين وصف ها n95 سيستمي gps داره كه به كل iphone مي ارزه
الان adsl2+ اومده 1024 ولی چه فایده بخاطر پهنای باند فلج ایران مثل همون 64 سرعت دانلود روی 50 است
من خودم با 64 یک فیلم 600 مگی رو ساعت 3 شب که ترافیک کمتر بود با سرعت دانلود 50 توی 5 ساعت دانلود کردم
مقصر خود ما هستیم که باید مخابرات رو روی سرشون خراب کنیم
دوستم از ایتالیا اومده بود میگفت adsl 2+ 1024 و سرعت دانلود 350kbps خیلی ها هزینه ماهیانه فقط 5 یورو
باورتون میشه بعدش گفت اونجا شرکت ها باهم رقابت دارن
حدس میزنید پهنای باند کشوری مثل ایتالیا که از نظر مساحت یک پنجم ایران است چقدره؟
500 گیگ پهنای باند
میگفت تو ایتالیا 18000 نفر فقط از طریق اینترنت شغل رسمی بازار یابی دارن با همنی اینترنت پرسرعت
خاک بر سر مملکت مون
تو خود خاک آمریکا مردم عادیشون با سرعت 5 گیگ اینترنت کار میکنند خود وزارت دفاع آمریکا پنتاگون میدونید پهنای باندش چقدره؟
9.2 ترا بایت بر ثانیه
خودشون یک بار تست کرده بودند یک DVD رو در عرض 30 ثانیه با این سرعت به یه جای دیگه دنیا منتقل کرده بودند
همین گوشی Apple_ iphone 8GIG که خیلی از تهرانی ها برای سرگرمی و موزیک گوش دادن دستشون میگیرن
توی آمریکا خیلی قابلیت داره یکی از دوستان که متولد آمریکا بود ولی بزرگ شده ایران تو سربازی به جرم متولد آمریکا بودن مورد بازخواست جمهوری اسلامی قرار گرفته بود میگفت همین گوشی بهش GPS خیلی قوی نصب میشه و خیلی عالی و با نرم افزار هایی که شرکت Apple نوشته برای این گوشی خیلی کارا ها میشه کرد میگفت خودش موقعیت خودشو از ماهواره در گوگل دیده بود هرکسی رو با این گوشی از طریق اینترنت پرسرعت دید میزد
باورتون میشه خیلی راحت مختصات طول و عرض جغرافیایی رو بدی و هرکسی رو توی خیابون دید بزنی
حتی با همین گوشی اگر جز کارمندان پنتاگون باشی با این گوشی میتونی کل جهان رو قبضه کنی کلی سایت هک کنی
در آخر گفت این گوشی بهترین گوشی دنیاست که میشه باهاش همه کار کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)