نه رفیق شما برای ساخت حالتهای مختلف دندانها را هم تغییر بدید و ست کنید
نه رفیق شما برای ساخت حالتهای مختلف دندانها را هم تغییر بدید و ست کنید
آره فکر کنم همین کارو بکنم ............ اما هنوز که شهرداری ok نهایی رو نداده که انقدر که ما گفتیم پول می ده یا آخرین بار که این رفیق ما رفته صحبت کرده می گن کل کار یعنی 9 تا کلیپ 3 دقیقه ای کلش 1 تومن ...... عجب دندون گردهایی تو این شهرداری هستن ...... فعلا رفیق ما داره چونه می زنه یعنی من از پآخرین چونش خبر ندارم
این قیمتی که اونا دارن می گن خیلی عجیبه.
شما برای هر کار ۳ دقیقه ای حداقل حداقل باید سه میلیون چهار میلیون تومن دریافت کنین.
بنظر من بهتره بی خیال شین. فکر هزینه ی صداگذاری و ... کردین؟ با این قیمتا نمی شه کار کرد.
ماااااااااااااااااا... 3ملیون برای هر انیمیشن .........من دقیقا این قیمت ها رو دادم
طراحی 3 کاراکتر اصلی 300 تومن
طراحی 2 لوکیشن 250 تومن
انیمیت و رندر هر کلیپ 2 دقیقه ای هر کدوم 250 تومن ( که انگار 9 تا کلیپ هست )
پس انگاری ما خلی ارزون باهاشون حساب کردیم
البته قرار بود کار دوبله و صدا گزاریش رو جای دیگه ای بدن
ما برای بستن کارای ستاد امر به معروف ، برای هر تیزر سه دقیقه ای تقریبا ۶ تومن گرفتیم... بهتره روی قیمت هایی که دادی مخصوصا قیمت انتیمت ، تجدید نظر کنین ...
بابا بیخیال قیمت بالا صحبت میکنین.
میگم کنکور رو ول کنم برم بچسبم به کار.
خدا بگم این سربازی رو چیکار کنه....
خوب این طوری که اینا میگنم نیست اولین چیزی که مهمه برا انجامه این کارا پارتیه
بعد کارتو نگاه میکنند
من خودم می خواستم برا بانک ------ کار ی بکنم که ، فقط بخاطره شهرستانی بودنم ...
ولی اگه آشنا هم داشته باشی اینقده پول نمی دند
نگو که اشتباه میکنم من خودم تو کارما![]()
محدوده ی قیمت از ثانیه ای ۱۸ هزار تومن شروع می شه و برای برخی پروژه های شرکت هایی مانند هور و صبا تا ۱۵۰ هزار تومن هم می ره.
البته پول زیادی این وسط به تری دی کارها نمی رسه!
کلا این آقایون روابط عمومی که مسئول این چیزا هستند می خوان یه چیزه مفتی رو ببرن نشونه مدبرشون بدن بعد خودشون با مدیره یه گزارش مالی تمیز و دهن پر کن درست کنن که کلی کار کردن و یه پول مفصلی از بالا بگیرن. من اینا رو میشناسم. خودم کلی با سازمان های اینجوری کار کردم.
اول اینکه اگر یه چیز توپ بسازی یا آشغال بسازی هیچی نمیفهمن ( کما اینکه نمونه های آشغالش رو هم دارن نشونمون می دن ) بعد از اینکه از این مرحله بگذری میرسه سره ایراد های عقیدتی و سیاسی و اجتماعیش که بازهم هرچی که ساخته باشی می گن اینجاشو عوض کن.
خوب حالا می رسیم سره پولش: آقا پول نمیدن! راحتتون کنم زور نزنید.
شخصیت وحشت زا و غیر دوست داشتنیه ، خوشم نیومد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)