از کمکها و راهنمایی که در طی این مدت دادید متشکرم.
با تشکر.
از کمکها و راهنمایی که در طی این مدت دادید متشکرم.
با تشکر.
خواهش میشه ... بهرحال خبر بده اگه چیزی خریدی ...
سرانجام بعد از حدود دو هفته جستجو vision : m را در ظرفیت 60 گیگ خریداری کردیم به همراه شارژ.
از جناب symour کمال تشکر را دارم.
هر چند که فعلا روشن نمی شود. احتمالا شارژ نداره و باید اول یه 5 ساعتی بره زیر شارژ.
اگر به مشکل بر خوردم تو یه تاپیک جداگانه مطرح می کنم.
مبارکه ... بله ؛ شارژ اول طولانی ترین شارژه ...
سلام اقاي سيمور مي خواستم بپرسم كه اي پاد مدل 80 گيگ كه هارد دار اگه تو كيف حمل بشه در اثر دويدن آسيب ميبينه؟
شما همون هوشمند در پی.تی هستی ؟ ... سلام دوست من ..
ببین همونور هم بحث کردیم ؛ دستگاه هایی که هارد دارن ، به ضربه و تکان حساس هستن .. بله ، ممکنه 2 سال هم باهاش کار کنی و هیچی اش نشه ، اما مساله اینه که به ریسکش می ارزه یا نه ... جواب اینه که نه - نمی ارزه ... یعنی بهتره که وقتی روشنه ، زیاد تکون نخوره .... ولی اگه خاموش باشه مشکلی نیست ...
Wow
میبینم که تاپیک قدیمی و پر از خاطره و دوست داشتنی بالا اومد!
سلام سيمور عزيز من همون هوشمندمتنها چيزي كه منو وسوسه ميكنه كه هارد دار بخرم ظرفيت بالاي اونه
وگرنه راهنماييهاي شما كاملا صحيحه راستي هيچ مدل ظرفيت بالا كه در برابر ضربه و تكان مقاوم باشه نداريم؟
خب واقعا هم ظرفیت بالا یه نیاز مهمه واسه بعضی ها ... مثلا خود من ...
الان مدلهای فلش خیلی پیشرفت کردن .... مثلا 16 گیگ داریم که هارد نیست ... ولی خوب گرون هستن طبیعتا ... مثلا ipod touch یا creative zen ... قیمتشون هم (اگه گیر بیاری) باید به ترتیب 400 تومن و 260-270 تومن باشه ...
بابا تو یه طوری گفتی "قدیمی " ، من فکر کردم مال سال پیشه ...![]()
سلام
ممكنه يه mp4 كه قابليت ضبط صدا , ذخيره متن هم داشته باشه تا قيمت 200000 معرفي كنين؟
ممنو نم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)