راحل شما رو هم امتحان کردم جواب نداد
راحل شما رو هم امتحان کردم جواب نداد
با تعویض قطعات زیر به نتیجه نرسیدم
RAM
Hard
Graphic card
دیگه داره اعصابم خورد میشه
من در حال حاضر به cd ویندوز با سرویس پک 1 یا بدون سرویس پک دسترسی ندارم
و فکر نکنم به راحتی پیدا کنم
100% مشکل سخت افزاری داری.من قبلا این مشکلو به یه شکل دیگه داشتم که با تعویض رم درست شد. شما هم یکی یکی قطعه هاتو تست کن. مشکل میتونه از مادربوردتم باشه
من میگم هاردت مشکل دار ه
اون هم فرمت Low Level Format
23نرمافزاری بسیار کارآمد از سایت MAXTOR برای Low Level Format کردن هاردهای IDE (معمولی)
امکانات:
سیستم عامل: تمامی ویندوزها
- Low Level Format کردن انواع هاردهای IDE
- Low Level Format کردن به دو شیوه سریع و کامل
- امکان تست هارد دیسک شما به دو صورت سریع و کامل
- کاربری ساده
حجم برنامه: ۱.۱ مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (۷۲۶ کیلو بایت)
رایگان
نحوه کار:
با استفاده از نرم افزار Power Max 4.23 یک فلاپی بسازید. این فلاپی Bootable است. سپس سیستم را خاموش کرده و Frist boot سیستم را Floppy قرار دهید و سیستم را راه اندازی نمایید. نرمافزار Power Max 4.23 باز میشود و میتوانید از آن استفاده کنید.
توصیهها:
- در صورتی که اطلاعات مهمی روی هارد دیسک دارید. البته آنها را در روی CD ذخیره کنید. چون تمامی اطلاعات هارد دیسک شما پاک میشود.
- تا هنگامیکه واقعا مجبور نیستید از این روش استفاده نکنید. تنها برای رفع ایرادات حاد هارد دیسک توصیه میشود.
- اگر چندین هارد دیسک دارید بهتر است برای جلوگیری از اشتباه سایر هاردها را خارج کرده و تنها هاردی که میخواهید عمل Low Level Format بر آن اعمال شود را به کامپیوتر متصل نگه دارید.
مطمئنی که لینک ها سالمند
من امتحانشون کردم یکی (فایل pdf ) مربوط به سایت maxtor هستند ولی به صفحات دیگه ای مرتبط میشن
یه چیز هایی هم برای اجازه نداشتن دسترسی رو صفحه ارئه میشه
و لینک مربوط به برنامه هم که اصلا جواب نمیده
دلیلش چیه ؟؟؟
Last edited by krypton; 04-12-2007 at 21:06.
خودمم حالا بعد از این همه امتحان کردن راههای مختلف دارم به این نتیجه رسیدم که اشکال باید حتما سخت افزاری باشه چون تویه اون مرحله ویندوز سخت افزار رو چک میکنه
ولی از کجاست خدا میدونه !!!!!!!
مادر بورد رو هم امتحان کن وقت میبره ولی چاره ای نداری وقتی هارد رو امتحان کردی جواب نداد دیگه سراغ FORMAT نرو چون از اون نیست دیگه![]()
عزیزم با این که من گفتم درست میشه !!!
باید بری اسم برنامه رو تو گوگل سرچ کنی تا لینک داونلود گیرت بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)