چيپست 780i چون يك چيپست High-End است مادربورد هاي متوسط براش توليد نمي شه. قيمتشون كمتر از 250 نخواهد بود.
چيپست 780i چون يك چيپست High-End است مادربورد هاي متوسط براش توليد نمي شه. قيمتشون كمتر از 250 نخواهد بود.
ممنون .......
با تشکر از دوستانم.
ولی اگه مین بردی که گفتم در حد 170 تومن که اس ال آی باشه رو معرفی کنیدعالی میشه.
من Xfx 8800gt رو گیر آوردم.
بخرم یا برندهای دیگه تو راهه؟
یه مانیتور 19 اینج در حد 260 تومن هم معرفی کنید.من یه ال جی دیدم که خشکل بود رنگش سیاه بود دکمه های تنظیم لمسی. 260 میگفت.
و اینکه آیا رزولیشن بازی به روزلیشن مانیتور بستگی داره یا نه؟
مثلا بازی رو میخوام رو رزولیشن بالاتر از آخرین رزولیشن مانیتور بازی کنم.قضیه چه جوریاست؟
عزيز مانيتورهاي Lg و samsung توي اين رده هردو قيمت هاي خوبي دارند مثل
1931bw سامسونگ قيمتش 270
19wt lg هم توي همين قيمت هست مشخصاتشون هم مثل همه فكر كنم...
بله بستگي داره مانيتور وايد يا استاندارد 3:4 باشهو اینکه آیا رزولیشن بازی به روزلیشن مانیتور بستگی داره یا نه؟
فكر نكنم بشه..مثلا بازی رو میخوام رو رزولیشن بالاتر از آخرین رزولیشن مانیتور بازی کنم.قضیه چه جوریاست؟
جدي از كجا قميت در چه حدي است اگه قيمتش خوب باشه مي ارزه ها...مين هم فكر كنم بايد همون 680i رو براداري فكر كنم جواب cpu e6750 رو بده ....ولي cpu هاي جديد 45nm جواب نمي ده....با تشکر از دوستانم.
ولی اگه مین بردی که گفتم در حد 170 تومن که اس ال آی باشه رو معرفی کنیدعالی میشه.
من Xfx 8800gt رو گیر آوردم.
بخرم یا برندهای دیگه تو راهه؟
تو زنجان
اگه تبلیغ نباشه آدرس میگم.سعدی وسط- پاساژ گلها- طبقه دو چهار تا گذاشته رو ویترین که یکیش رو گفتم واسه من نگه داره.
خوب این مانیتور واید چنده؟
آیا مانیتور هایی که گفتین رزولیشن بالای تر از 1280x1024 رو دارند یا آخرش همین رزولیشن هست؟
من همون Mainbord اسوز رو بر میدارم چون 45 نانو رو ساپورت میکنه. و بهتره. اس ال ای کنسل شد.
همون دو موردي كه اشاره كردند فكر كنم وايد بود.خوب این مانیتور واید چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)