تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: كمك فوري در خريد ماشين حساب

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من یک ماشین حساب شارپ مدل El-506w خریدم که خیلی عالیه انتگرال معین و مشتق معدله درجه دو و درجه سه ماتریس و کلی چیز های دیگر داره و هر دکمه روی آن کم کم سه تا کار می کنه در مود های مختلف قیمتش هم 13500 تومان خریدم از بازار تهران
    تایید میشه
    مخصوصا واسه گرایش الکترونیک
    منم داشتم همه کار ها رو باهاش را انداختم
    به نظر من لازم نیست زیاد پول خرج کنی
    قیمتشم قبلا 13 تومن بود فکر کنم الان کمتر شده
    فقط موقع خرید دقت کن که حرف ارخرش حتما w باشه
    خیلی مهمه اگه چیز دیگه ایی بود یا اصلا w نداشت بهتره نگیری چون به خاطر 2 تومن امکانات زیادی رو از دست میدی

2. 2 کاربر از tak2750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت elecfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    تا اونجایی که من شنیدم اکثر مهندسان برق ti-89 می گیرن که قیمتش الان 155 تومنه و نمایندگیش فروشگاه مخزن نور هست .
    موفق باشید .

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    با اجازه دوستان ...
    یک کار جالب دیگر هم میتوان کرد ولی هزینه اش بیشتر میشود.
    الآن شما واکمن یا MP3 پلیر و دوربین و ساعت و تقویم و دفتریادداشت و GPS و نقشه و تلفن و... و... و... را همه را میتوانید در یک گوشی موبایل داشته باشید!!!!!!

گوشی های مجهز به ویندوز موبایل هم خیلی رایج شده (HTC,Samsung,Sony Ericsson,Acer,LG,...) و مزیت بزرگ ویندوز موبایلها این است که خیلی ساده امکان نصب برنامه های مختلف را دارد.
    البته برنامه های عادی pc روی ان کار نمیکند ولی کدنویسی خیلی مشابه ای دارد و برنامه نرم افزاری بسیار متنوعی برایش عرضه شده است.

اگر جستجو کنید و برنامه خوب ماشین حساب مهندسی تحت ویندوز موبایل (WINDOWS MOBILE) پیدا کنید، آنوقت خرید گوشی گران تر هم منطقی میشود.
    قیمتش هم تا حدودی توجیه میشود.
    بالاخره مجموعه قیمت امکاناتی که ویندوز موبایل میتواند به شما ارائه دهد را جمع کنید و بجای خرید دستگاه های جداگانه همه را یکی کنید، شاید امکان دارد قیمتش هم توجیه شود.

من اطلاعی از برنامه های تخصصی ریاضی/فیزیک برای ویندوز موبایل ندارم.
    ولی بعید نیست شرکت های نرم افزاری محصولات خوبی در این مورد عرضه کرده باشند.

=====

اول باید دید که آیا نرم افزار خوب و قوی ای در این ضمینه برای ویندوز موبایل عرضه شده یا نه.
    بحرحال یک ماشین حساب پیشرفته مهندسی امکانات و مزایای خاص خودش را دارد و یک وسیله برنامه پذیر نرم افزاری هم امکانات خودش را دارد و شاید مقایسه این دو چندان هم صحیح نباشد ... !

موفق باشید.
    Last edited by _H2_; 17-02-2010 at 09:46.

5. 2 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MatinCracker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستمون درست گفتن.
    اتفاقا نرم افزار ماشین حساب بسیار خوبی به نام HiCalc روی WinMo وجود داره که بسیار کارآمده.
    در قدرت نرم افزار همین بس که میتونه تا 4150 رقم عدد رو نشون بده.(اکثر ماشین حسابهای مهندسی میتونن 99 رقم رو نمایش بدن)
    تمام فرمولهای مورد نیاز رشته برق رو هم در خودش داره و میتونه محاسبه کنه. نمودار هم رسم میکنه
    در کل برنامه ی خیلی خوبیه. من خودم یه کاسیوی 9860 دارم که 115 هزار تومان خریدمش ولی بیشتر از این برنامه روی گوشیم استفاده میکنم. البته سر امتحان دیگه نمیشه از گوشی استفاده کرد..
    موفق باشید.

7. 2 کاربر از MatinCracker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    برای برنامه HiCalc جستجو کردم، در کنار آن نام برنامه Panoramic Calc Pro هم برده شده بود ...
    هر دو فوق العاده هستند. که باید از جناب MatinCracker بابت معرفیشان سپاس گذاری کنم.

برنامه Panoramic Calc Pro سبک تر است و هر دو برنامه بازشده به صورت بیکار حدود 2M از RAM را میگیرند.

راحت نصب شدند و کاملاً با رزولیشن 400*800 سازگار بودند و با Rotate صفحه هم مشکلی نداشتند.
    به دوستانی که WM دارند پیشنهاد میکنم حتماً نصب کنند.
    حتی فکرش را نمیکردم ... در HiCalc گزینه ای برای محاسبات ماتریسها هم دیدم!

=====

توضیح خیلی کوتاه ک-ر-ک HiCalc:
    برای این برنامه یک K.G داده اند که کدرجیستر را تولید میکند.
    K.G باید در رایانه اجرا شود نه موبایل و برای کار نیاز به Net Framework2.0. دارد.

دوستانی که Vista و Win7 دارند مشکلی ندارند ولی دوستانی که XP دارند، در صورتی که Net Framework2.0. در Add/Remove شان نصب نیست باید از لینکهای زیر دانلود کنند: (Resume+)
    (فقط برای اجرای K.G در رایانه)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    =====

گرچه این هم بالاخره نوعی ماشین حساب است ولی در جهت منحرف نشدن بحث اصلی تاپیک دوستان در صورت تمایل میتوانند نام این برنامه ها را در گوگل سرچ کنند و اطلاعات بیشتری کسب کنند ...

لازم میدانم مجدد از کاربر MatinCracker تشکر کنم.
    جمیعاً موفق و شاد باشید.

9. 2 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MatinCracker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خواهش میکنم
    Panoramic Calc به این دلیل سبکتره چون بانک فرمولها رو نداره ولی در عوض محیط زیباتری داره.
    در کل HiCalc حرفه ای تره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    با اجازه دوستان ...
    یک کار جالب دیگر هم میتوان کرد ولی هزینه اش بیشتر میشود.
    الآن شما واکمن یا MP3 پلیر و دوربین و ساعت و تقویم و دفتریادداشت و GPS و نقشه و تلفن و... و... و... را همه را میتوانید در یک گوشی موبایل داشته باشید!!!!!!

گوشی های مجهز به ویندوز موبایل هم خیلی رایج شده (HTC,Samsung,Sony Ericsson,Acer,LG,...) و مزیت بزرگ ویندوز موبایلها این است که خیلی ساده امکان نصب برنامه های مختلف را دارد.
    البته برنامه های عادی pc روی ان کار نمیکند ولی کدنویسی خیلی مشابه ای دارد و برنامه نرم افزاری بسیار متنوعی برایش عرضه شده است.

اگر جستجو کنید و برنامه خوب ماشین حساب مهندسی تحت ویندوز موبایل (WINDOWS MOBILE) پیدا کنید، آنوقت خرید گوشی گران تر هم منطقی میشود.
    قیمتش هم تا حدودی توجیه میشود.
    بالاخره مجموعه قیمت امکاناتی که ویندوز موبایل میتواند به شما ارائه دهد را جمع کنید و بجای خرید دستگاه های جداگانه همه را یکی کنید، شاید امکان دارد قیمتش هم توجیه شود.

من اطلاعی از برنامه های تخصصی ریاضی/فیزیک برای ویندوز موبایل ندارم.
    ولی بعید نیست شرکت های نرم افزاری محصولات خوبی در این مورد عرضه کرده باشند.

=====

اول باید دید که آیا نرم افزار خوب و قوی ای در این ضمینه برای ویندوز موبایل عرضه شده یا نه.
    بحرحال یک ماشین حساب پیشرفته مهندسی امکانات و مزایای خاص خودش را دارد و یک وسیله برنامه پذیر نرم افزاری هم امکانات خودش را دارد و شاید مقایسه این دو چندان هم صحیح نباشد ... !

موفق باشید.
    بنده هم 100 درصد با شما موافقم.من خودم یه برنامه ی موبایل دارم که با جاوا کار میکنه خیلی هم عالیه.نمودار دو بعدی و حتی 3 بعدی هم رسم میکنه.خوبیش هم اینه که با جاوا کار میکنه ، احتیاجی هم نیست پول زیادی واسه گوشی گرون قیمت بدی. اما یه بدی هم داره،اونم اینه که موبایل رو با خودت نمیتونی ببری سر جلسه ی امتحان اما ماشین حساب رو میتونی.

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من یک FX 5800 خریدم و ازش راضیم.انتگرال معین / ماتریس 10x10 / معادله 5 مجهولی و .... قیمت با گارانتی 58800 تومان.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •