كامپيوترم ديگه جالب شده.
خوب شد؟
كامپيوترم ديگه جالب شده.
خوب شد؟
Last edited by mohsen_sir; 31-10-2007 at 01:25. دليل: به علت بد حرف زدن
می خوای از سیستم چه استفادهای بکنی
نمی دونم چرا وقتی می گوییم سیستم خانگی همه فکر می کنند فوقش 800 تومان خرجش ولی من فکر می کنم چه ایرادی داره یک سیستم بدرد بخور مطابق با سلیقه کاریت تو خونه داشته باشی مثلا اگر اهل حال کردن با موسیقی هستی یک جفت باندخوب که تا 500 تومان هست بگیری یا مانیتور خوب با کیفیت بگیری 600 تومان خرج اونه و غیره ...........
دو راه حل دیگه
سی پی یو جای خود . vga که باید 500 تومان بدی بعلاوه باند مانیتور و وهارد و رم ........................
- سیستمهای آماده شرکتهای معروف مانند HP -- DELL ---MAC بگیر ولی فکر کنم یه خورده بالاتر از بودجه شما باشه
- قطعات جدید و به روز مطابق نیازت بگیر مثلا یه نوع مین برد جدید اینتل داره که حدود 3000 $ دلار قیمتش
باور کن ارزشش رو هم داره
محسن جالب حرف نمي زني عزيز
Lofty عزيز با 500 تومان سيستم خوبي مي شود
مهران جان اپل گرونه يك سيستمه توپش
دست شما درد نکنه اقا محسن....![]()
تازه هارد 1 ترا هم اومده.500 تومن.یک 8800 هم که لازمه
رمتم 4 تا 2 گیگ یا بنا به نیاز ddr3
به نظر منم 3 تومن کمه.منم حدود 1 تومن خرج کردم اصلا راضی نیستم!اگه 5 ملیون بهم میدادن سیستممه مورد نیازم میشد که تا 1 سال همه بازیا رو بالاترین درجه بازیی کنم و از اون مهمتر هاردشم پر نشه!الان تند و تند این 320 درایواش پر میشه.هر بازی 10 گیگه...
من فقط قیمت یه سیستم بروز رو گفتم 3 ملیون تومن...البته توی این قیمت یه lcd بزرگ و با کیفییت رو هم به حساب اوردم..چون چشمام خیلی حساسه....
دوست عزیز اگه میخوای بخری یه تایپیک تو انجمن اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش
بزن بودجه هم مشخص کن
دوست عزیز اگه میخوای بخری یه تایپیک تو انجمن اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش
بزن بودجه هم مشخص کن
شرمنده![]()
lord جان درسته...عاقلانه است گرافیکی باشه که directX 10 رو بپذیره...!
راستی ی سوال ...حوصله ندارم برم تو سایت nvidia ،لورد جان بفرمایید گرافیک جیفورس سری 7 هست که DX10 friendly باشه ؟
Last edited by m_a_h_n_o; 31-10-2007 at 03:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)