با سلام
مهدي جان ميشه بپرسم با چه نرم افزاري فايلاتو به
ام پي3 تبديل ميكني؟
با سلام
مهدي جان ميشه بپرسم با چه نرم افزاري فايلاتو به
ام پي3 تبديل ميكني؟
من دیگه از ادامه بحث خودداری میکنم شاید حق با مهدی باشه
شایدم با من شایدم با Lord
فكر نميكنم با پاسخي كه مهدي خان داد ديگه جاي ابهامي باقي مونده باشه...![]()
سلام دوست عزيزمنوشته شده توسط ebilove
من برنامه هاي زيادي رو تست كردم. اما بهترين برنامه اي كه تنظيمات خيلي زيادي هم در هنگام تبديل داره به نظر من اينه:
easy cd extractor 8.2.3.1
قول مي دم اگه از اين برنامه استفاده كنيد ديگه سراغ نرم افزار ديگه اي نريد.
با سلام خدمت دوستاننوشته شده توسط mohammadnasri
لطف فرموديد و در مورد كيفيت فايلهاي Audio و mp3 نظر داديد حالا بفرماييد چرا فايلهاي Audio ( اگه بشه اسمشو فايل گذاشت ) توسط ويندوز شناخته نميشند وقابليت Copy و Paste ندارند.
ممنون
نوشته شده توسط mohammadnasri
CDDA
اين فرمت در واقع چندان ربطي به فايل هاي صوتي كامپيوتري ندارد. ولي از آنجا كه در كامپيوتر استفاده زيادي دارد، آن را معرفي مي كنيم. CDDA در واقع فرمت CD هاي صوتي يا Audio cd ها است كه توسط ضبط ها و CD player ها قابل اجرا است. اين فرمت ساختار كامپيوتري ندارد و حتي نميتوان آن را روي كامپيوتر كپي كرد. در حال حاضر به دليل حجم بالائي كه اين فرمت اشغال مي كند، استقبال از آن كاهش يافته است.
![]()
سلام
ضمن تشكر از اينكه حوصله به خرج داديد من مطلب شما را چند بار خوندم ولي متوجه نشدم :
اين فرمت در واقع چندان ربطي به فايل هاي صوتي كامپيوتري ندارداين فرمت ساختار كامپيوتري ندارد
با سلام ..
اين فرمت در واقع چندان ربطي به فايل هاي صوتي كامپيوتري نداردبه اين خاطر هست كه نوع ذخير ه سازي CD هاي Audio بگون ه اي است كه نميشود اطلاعات ان را بر روي هارد كپي كرد و مانند CD هاي ديتا با ان برخورد كرد :اين فرمت ساختار كامپيوتري ندارد
CD-Audio
این فرمت برای هر آهنگ یک تراک (track) روی CD باز میکند که طول آن بستگی به طول آهنگ دارد و متغیر میباشد. پس هر آهنگ یک تراک میگیرد. CD-Audio روشي عالی برای ذخیره موسیقی است اما چون روشی برای کنترل خطا ندارد اصلا بدرد ذخیره دیتای کامپیوتری نمیخورد.
ساختار كلي CD هاي Audio به اين شكل هست كه نشست اطلاعات در CD Audio همانند CD هاي ديگر نيست و مانند CD هاي ديگر داراي روش ادرس دهي نيست به همين دليل موقع كپي شدن تنها يك ميان بر بر روي هارد شما ايجاد ميشه ! ...
اميدوارم كه توضيحات بالا كامل كننده صحبت هاي قبل بوده باشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)