تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: كمك فوري از دوستان در مورد يك برنامه Vb 6

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ســــلام دوستان خوبم ، ( آقاي جمشيدي و بهزاد گل ) من كه فعلا اين وسط نخودي هستم فقط مي تونم تا حدي راجع به كار توضيح بدم ، تو جواب پست 18 آقاي جمشيدي :‌استاد عزيز شكل Recorder ميتونه عوض بشه ولي بقيه صفحه نه چون كل نرم افزار از نظر رنگبندي و طراحي تو مايه هاي همين صفحست .يعني اسكين ركوردر خب اگر همون رنگي باشه بهتره، اما طرز قرار گرفتن دكمه ها يا شكلشون اگر عوض بشن زياد مهم نيست اما كل برنامه تو همون سايز و پيكسل بايد باشه ، در آخرم از اينكه با مشقله كاري زيادتون دارين اين زحمتم مي كشين واقعا ممنون و شرمنده هستم ايشالا بتونم به نوعي جبران كنم در تهييه اين پروژه تا حالا همه افرادي كه من رو كمك و راهنمايي كردن فعلا فقط شايد تنها تشكري كه تونستم ازشون بكنم تو يه قسمت از نرم افزار يعني بخش پديد آورندگان با كسب اجازشون اسم دوستان خوبم رو اووردم كه منتي نيست و نبوده و وظيفه بوده و ايشالا روزي زحمت ها نتيجه بخش باشه

پست 19 هم كه بهزاد كه از اول تا اينحا حامي من و اين پروژه بوده و تشكر ويژه هم اينجا و هم در نرم افزار ازش دارم و من هم فعلا دارم روي بقيه قسمتهاش كار ميكنم ، به جز اين برنامه ضبط مثلا چند تا برنامه ديگم تو نرم افزار هست كه اونها رو خودم نوشتم .برنامه هاي كوچيك و كاربردي البته بيشتر كد و اسكريپت نويسي داره نرم افزار mmb كه باهاش كار مي كنم و از VB خيلي يوزر فرندلي تر و ساده تره .

فعلا ...
    دوستار همه دوستان .
    احسان

پروفشنال MrJamshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سره جاش

پيش فرض

آقا یک پیشنهاد:

من خودم قبلا با Mmb خیلی کار ها انجام دادم یعنی فراتر از اون چیزی که شما فکر می کنید نظر من اینه که Mmb بدرد ساخت نرم افزار های معمولی و حرفه ای نمی خوره شما سعی کن با همون Vb یاد بگیری
    بابا مشقله کدومه فقط یک پروژه شبکه دارم می نویسم درسته دهنم صاف شده ولی زیاد هم روش وقت نمی زارم

قول نمیدم ولی سعی می کنم براتون تا 3شنبه این هفته ای که میاد درستش کنم در مورد اندازه و... شما خودت ردیفش کن من یک سری پیشفرض می زارم اگر خواستی عوضش کن من در کل دارم برات افکت گزاری می کنم

به امید روزی که... بای

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام مستر جمشيدي عزيز ، آره خوب 100 % Vb قويتر از MMB هست ..راستش ولي چون كلا هميشه از رياضي و توابعش بيشتر از مرگ ميترسم با VB آبم تو يه جوب نمي ره ‌ راستي در مورد كار من هم زياد عجله اي نيست چون دارم رو طراحي ها و غير كار مي كنم .. و در هر صورت هم ممنون كه داري سعي مي كني تا زودتر تمومش كني برام ، اگر تموم شد سورس بدون مشكل رو داشته باشم يعني موقع كامپيل ديگه گير نده اون بقيه جنگولك بازيا شو خودم ديگه رديف ميكنم . مرسي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

14

ســــلــــام ، حـــــا مـــــــيـــان اين بخش كجان ؟ خبري نيست .......................................

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام احسان جان.... واقعاً شرمنده.............. من دارم ميرم سربازي.
    انشالله كه آقاي جمشيدي كمك مي كنن. بهشون يه pm بزن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام بهزاد عزيز ، دشمنت شرمنده ! مرسي از اينكه از خودت خبر دادي و ايشالا كه سربازيت به سلامتي باشه و زود تموم بشه . از اينكه تو اين مدت و اين تاپيك باهات آشنا شدم و شركت داشتي ممنونم و خوشحالم ، اميد وارم هميشه موفق باشي. * دوستار همه دوستان خوب * احسان

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •