اتفاقا من هر چی دارم رو همون N73 اجرا نمیشه.6630 رو امتحان نکردم اما 5500 و بقیه سریه n رو امتحان کردم.تازه بازیام برای 750 هم نیستن.176*208 هستن بیشتر!
اتفاقا من هر چی دارم رو همون N73 اجرا نمیشه.6630 رو امتحان نکردم اما 5500 و بقیه سریه n رو امتحان کردم.تازه بازیام برای 750 هم نیستن.176*208 هستن بیشتر!
m600-w950-p1i
خودش که از m600 یه زمانی خیلی خوشش میومد!!!
p1i رو توصیه میکنم.نظرتون چیه؟؟؟البته دوربین زیاد براش مهم نیست برا همین m600 هم خوبه.
تاييد ميشه به غير از اون مورد 3 چون هنوز هيچ كنسول پرتابلي نيومده كه قدرتي برابر psp داشته باشه چه برسه به موبايل پس در نتيجه هيچ شبيه سازي هم براش ساخته نميشه.در مورد اون بازي مكس پين هم اگه اشتباه نكنم بازي هاي game boy بود كه شبيه سازش برا موبايل اومده بود.
آقاي solo_88 شما هم به دوستتون بگو بره يه گوشي uiq3 بگيره.p1 يا m600 اما اگه دوربين براش مهم نيست همين m600 خوبه.صفحه كليدش برا بازي راحته(خودم دارم بسيار ازش راضي هستم).w950 هم خوبه اما صفحه كليدش زياد برا بازي مناسب نيست.
اما بازم ميگم هيچ چيز psp نميشه.چند وقت پيش كه باش بازي كردم عاشقش شدم.300 تومن پول جمع كردم برم يه دونه بخرم اما از وقتي كه خبر اين ps3 هاي 20 گيگي و 40 گيگي اومد منصرف شدم گفتم چند وقت ديگه پول جمع ميكنيم يه دونه از ها ميگيريم تو خونه بازي ميكنيم.فعلا هم موبايل جواب سرگرم شدنمونا بيرون از خونه ميده.
از بازیهای اخیر(1 سال اخیر) به بعد...
هیچ بازی ای رو نمیتونی اسم ببری که روی N73 اجرا نشه
حاظرم شرط ببندم باهات![]()
اینجا بحث سر psp یا گوشی
اینو اول معلوم کنید
آقا کمال منم 6630 دارم ولی بازیهای 2007 به بعد رو نصفه و بدون مرحله اجرا می کنه و میخوام یدونه n73 بگیرم
به ایشون هم پیشنهاد می کنم همین کارو کنه تا از بازیهای جاوا لذت ببره و همچنین از بازی های ngage 2 که رو. 73 اجرا میشه
سلام به همگی و ممنون از اینکه نظراتتون رو گفتین.
دوستان من همون روز اول به دوستم گفتم هیچ چیزی مثل psp نمیشه حتی ngage.
ولی حالا که میخوای همیشه راحت بازی کنی من از دوستانم تو p30 میپرسم.
این ngage2 دیگه چیه؟؟؟هر چی میریم جلو جالبتر میشه!به ایشون هم پیشنهاد می کنم همین کارو کنه تا از بازیهای جاوا لذت ببره و همچنین از بازی های ngage 2 که رو. 73 اجرا میشه
من فکر میکنم m600 براش مناسب باشه.حالا هم m600 هم n73 رو بهش میگم انتخاب با خودش.ولی میدونم میره
طرف m600.
ممنون
Last edited by solo_88; 26-10-2007 at 13:33.
یک امتحانی میکنم.البته من همه جوره دارم.شاید همون 30 40 تایی که اجرا کرده بازیای جدیدم بوده.![]()
چقدر بحث ها طولانی شد عجب تاپیکیه من فکرشو نمی کردم اینطوری بشه
kolang جان اینکه 6630 تمام بازی های جاوا رو اجرا مکنه حرفی نیست ولی حتما باید بگردی نسخه S60V2 رو پیدا کنی که نسبت به بازی های جاوای SonyErricsson خیلی کمیاب تره
دوستان سلام
شما درست میگی چوری جان منم می خواستم همینو بگم ولی تو ذهنم نیومد پی اس پی رو گفتم نمی دونستم خیلی فرق دارن آخه باز خور نیستم که
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)