آقا من غلط کردم این پست رو فرستادم. لطفا دعوا نکنید. اصلا از خرید این ti منصرف شدم داداش
آقا من غلط کردم این پست رو فرستادم. لطفا دعوا نکنید. اصلا از خرید این ti منصرف شدم داداش
آفرين
برو پارس حساب بخر![]()
دوستان دستتون درد نکنه. Ti-89 رو گرفتم. فقط الان دنبال یه سری نرم افزار هستم که نمیتونم پیدا کنم. یه بابایی تو یه سایتی نوشته بود که یه نرم افزار برای تحلیل تیر برای این ماشین حساب پیدا کرده. میتونید کمک کنید.
راستی، قیمتش هم 153 تومن شد
بعد استاده نميگه با TI-89 كدوم مسئله معارف رو ميخواي حل كني؟
مشکلم صد چندان شده. کلی با این ماشین حساب کار کردم. هنوز نفهمیدم چه جوری میشه باهاش یه معادله n مجهولی رو حل کرد. لطفا یکی کمکم کنه. برای امتحان پایان ترم محاسبات بهش احتیاج دارم. خیلی زور داره که 150 تومن بسلفی و آخرشم نتونی ازش استفاده کنی. دفترچش رو هم زیر و رو کردم چیزی دستگیرم نشد.
y=f(a,b,c,...)
معادله این جوریه. میخوام مجهولهای a,b,c,... رو بدم و y رو بگیرم ازش
پیشاپیش ازتون ممنونم
ای بابا. این قدر تعریف ti89 رو کردید که گفتم خوردید گذاشتیدش کنار. یکیتون نمیتونه کمکم کنه؟
مجبور بودم این تاپیک بالا بیارم.من خیلی اینجا (بابل) دنبال ti-89 گشتم ولی پیدا نمیشه.سایتی وجود داره که اینارو بفروشه .ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
یه سوال.درجه 1 و 2 ti-89 چه فرقایی با هم دارن؟
Last edited by binaeram; 06-02-2008 at 19:20.
دوست عزیز فکر نمیکنم که سایتی باشه که بفروشه این ماشین حساب رو. من به شدت از این ماشین حساب راضی هستم. در راحتی کار کردن و نوشتن انواع معادلات نظیر نداره و بهترین ماشین حساب برای رشته های مهندسیه. اگه منظورت از درجه یک و دو تیتانیم و معمولی باشه باید بگم که خیلی با هم فرق دارند. از رزولیشن صفحه نمایش تا اندازه و قدرت پردازنده مرکزیشون. اگه مایل باشی من میتونم این ماشین حسابو برات بخرم و پستش کنم برات. اگه دوست داشتی با من تماس بگیر.
09124347389.
شاید هم اصلا احتیاج به این کار نباشه. خود فروشگاه هایی که این ماشین حساب رو دارند هم فکر کنم بتونند برات پستش کنند. من فعلا شمارشو ندارم ولی اگه مایل بودی برات مینویسم.
در ضمن من یه وبلاگ درست کردم که به سوالات در مورد کار با این ماشین حساب جواب میدم توش.
ti-89.persiangig.ir
دوست عزیز ازت ممنونم.میخوام بدم به یکی از دوستان واسم تهیه کنه.فقط از قیمت دقیقش خبر ندارم.خودت چقد خریدی؟الان قیمتش چطوره؟(البته تیتانیوم).
mrc
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)