تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 40

نام تاپيک: شرمندم! فقط 12 ساعت فرصت دارم Mp3 Player براي هديه بخرم و نميشناسم!

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    1 راست میری sony center توی 4راه حکیم نظامی
    یدونه mp3 player صورتی جمع و جور میخری براش 74 تومن. (1GB)
    2GB هم 94 تومن
    18 ماه گارانتی
    nw-e013f SONY بهترین mp3بازار من در حال حاضر استفاده میکنم
    3minشارژ:3ساعت پخش
    شک نکن
    دوستان بدون اینکه نکات مطرح شده در پست اول رو بخونن ، نظر دادن ... کارای سونی ای که اشاره کردید ، نه ضبط صدا دارن و نه ums هستن (یعنی نیاز به نرم افزار مخصوص دارن و اون نرم افزار مخصوص هم sonicstage هستش که اصلا خوشدست نیست ...)

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

nw-e013f SONY بهترین mp3بازار من در حال حاضر استفاده میکنم
    3minشارژ:3ساعت پخش...
    سلاام مهندس ، خوش اومدین

آره اون سلیقه دخترونس, منتاها همون که داش سیمور گفت.
    Last edited by m654; 15-10-2007 at 16:39.

در آغاز فعالیت fh_amini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز(البته اگه افتخار دوستی بدبد)می گم اگه م یخوای mp3بخری خب بیا حالا که پول می دیmp3+flash بگیر مارک sonyعالیهkingestonsm خوبه trance آمریکایی هم خوبه

در آغاز فعالیت fh_amini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بچه ها من تازه وارئم سلام

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اوّل سلام

دوم خوش اومدین

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    شرمنده فرصت نشد جواب بدم...
    از همه ممنون
    بالاخره رفتم دو روز پيش و zen v plus خريدم... بسيار خوشحال و خندان....
    و با كمي اينور و اونور امروز موفق شدم كادو رو با اينهمه تاخير بدم...

اما....
    شديدا خورد تو ذوقم.....
    روشن نميشه!!!!!
    متاسفانه من وقتي خريدم خواستم آك باشه و بازش نكردم. گفتم گارانتيه ديگه...
    ولي هرچي دكمه شو نگه ميدارم فايده نداره ... روشن نميشه....
    اعصابم خورده... بازم آبروم رفت...
    الآن زدمش تو USB ولي توي Usb بازم روشن نميشه... گفتم شايد بايد شارژ كامل بشه... نشستم منتظر...
    يعني نبايد شارژ اوليه روش باشه؟

seymour جان شما يه چيزي بگو ما از نگراني دربيايم...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شارژ اولیه دستگاه خیلی طول می کشه : شاید 7-8 ساعت و حتی شاید کمی بیشتر (علتش اینه که usb ، مقدار power محدودی رو می تونه بده بیرون ، در نتیجه یه مقدار کنده واسه شارژ از حالت کاملا خالی)... این مدت به شارژ بوده یا نه ؟ ...

ضمن اینکه نگرانی نداره ... گارانتی شامل اینجور چیزا میشه و ایشالا مشکلی پیش نمیاد ...

سوال : آیا وقتی وصلش می کنی به PC ، به درستی شناخته میشه یا نه ؟ (اصلا PC متوجه میشه که یه چیزی بهش وصل شده ؟) ... روی صفحه نمایش یه علامت کوچیک باتری میاد یا نه ؟ ...

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام seymour عزيز...
    ممنون كه جواب دادي....
    مشكلي نبود!! يه كم عجله كردم..شرمنده ولي خيلي نگران شدم... (شديد! نه براي خرابي! داشت آبروم ميرفت!!!)
    تو سايتش رفتم و يكم اينور اونور اونام همين كه گفتي رو ميگفتن... 6 ساعت و اينا...
    گفته بود دستاتونو دورش بگيريد ببينيد دكمه play/pause ش روشن و خاموش ميشه يا نه!.. اين حالت بعد از 2 ساعت ايجاد شد... جالب اين بود كه وقتي ميزدم به سيستم ميشناختش اما روشن نميشد!!! گفتم حتما صفحش سوخته!

بهر حال باورم نميشه خريد به اين خوبي كرده باشم...
    2 گيگش رو خريدم.. رنگ سفيد با حاشيه سبز... حس كردم قشنگترينش همين بود... اندازش هم اصلا اونقدر كه فكر ميكردم بزرگ نبود...
    كيفيت صدا فراتر از معركه...
    كيفيت ضبط رو درست هنوز تست نكردم اما مطمئنم عاليه...
    با اين مانيتور كوچك من از 100 بهش امتياز 120 رو در كيفيت ميدم!!
    كيفيت ويدئو فوق العاده...
    كيفيت عكس معركه....
    طراحي 20 از 10 !!
    آقا كلا بينظيره... بينظير... خيلي خوشحالم كه آخر v plus گرفتم نه neeon2! هرچند نميدونم اون چجوره!!
    آها راستي از نمايندگي خريدم 98 تومن! 2 گيگ رو! خوبه؟ گفت قيمت همكاري دادمتون..
    (قابل توجه اصفهانيها: نمايندگي يه دفتره در چهار راه توحيد. به نام رها پرداز پارس(!) اينم شمارش: 6286655)

البته كمتر دست من مياد تا ازش سر در بيارم اما خواهرم خيلي خيلي خوشحال شد. به نظر من كه چيز معركه ايه...

seymour عزيز نميدونم چطور ازت تشكر كنم. خيلي كمكم كردي خيلي...
    از بقيه هم ممنون كه نظر دادند و كمك كردند...
    چند تا سوال كوچيك هم دارم فقط:
    1. اين شارژ اوليه كه گفتي من حدود 4 يا 5 ساعت گذاشتم شارژ. بعد يه بار از usb جدا كردم و دوباره وصل كردم كه تا وصل كردم علامت شارژ كامل ظاهر شد! اين يعني چي؟ آيا شارژ اوليه بايد حتما 7 يا 8 ساعت باشه؟ آخه يكي درباره باتريهاي شارژي ميگفت دفعه اول نگذاري كامل شارژ بشه ديگه باتري همونجا رو نقطه full خودش حساب ميكنه و ديگه هرچي بذاري شارژ تا همن نقطه شارژ ميشه و بخشي از باتري هميشه بي استفادست!!! به نظر من كه نميتونه اينطور باشه ولي چيز زيادي سر در نميارم....

2. آخر من نفهميدم اين باتريهاي شارژي رو كي به كي بايد گذاشت شارژ؟! كامل كه خالي شد يا هر وقت دلمون خواست؟ (چون موبايل رو ميگن تا ديگه داره تمام ميشه و بوق شارژ ميزنه! وگرنه عمر باتري كم ميشه..) ضمنا نتونستم بفهمم چند ياعت شارژش كار ميده...

3. چجوري بايد از usb جداش كنم؟ چون علامتي كنار ساعت كامپيوتر نمياد تا safe كنم. همينجوري بكشمش ضرر نداره؟

4.برنامش رو هم نفهميدم كدومه؟! چند تا برنامه داره كه همش درباره آهنگه!! از همش هم تقريبا ميشه براي ريختن آهنگ استفاده كرد! كدوم بهتره؟
    ZENcast Organizer
    *ZEN V Series Media Explorer
    Creative Product Registration
    AudibleManager
    Get 2 FREE Audiobooks
    Creative MediaSource 5 Organizer
    چندتاش منال رجيستر و دانلوده... من از ستاره داره استفاده كردم چون تو my computer هم همون اضافهشده كنار درايوها..

5. پشت جعبه زده چين. درسته؟ چينيه يا اونجا مونتاژ و ايناميشه..؟

6. يه سوال خصوصي از شما seymour عزيز هم دارم. شما چجوري اين همه اطلاعات راجع بع mp3 player ها دارين؟ البته ميدونم سوالم كلي هست اما برام جالبه كه چجور درباره اكثر ماركها و مدلها اطلاعات دارين؟ آيا علاقتون به فناوري هست يا موزيك؟ (ابته ميتونيد جواب نديد اما خيلي دلم ميخواد بدونم چجوري همه ماركها رو دنبال ميكنين.. شايد تو اين زمينه شاغليد هان؟ شايدم عاشق؟)

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا شرمنده من جوابی بهتون ندادم پیغامتون رو دیر دیدم ........ ولی هرچی جناب سیمور میگه درسته

اون موردی رو هم که میخواستی ..جناب سیمور یه جای دیگه به من گفته بود به نظرم اگه از خودشون بخوای بهتر باشه...

در مورد وی پلاس هم انتخواب خوبیه ولی صدایی که ضبط میکنه کیفیت نداره ....... حجم فیلم رو هم بعد از تبدیل بیشتر میکنه......صفحه اش هم خیلی کوچیکه

راستی گارانتیش چیه ؟؟؟؟؟؟
    Last edited by AKBAR132; 19-10-2007 at 04:15.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چند تا سوال كوچيك هم دارم فقط:
    1. اين شارژ اوليه كه گفتي من حدود 4 يا 5 ساعت گذاشتم شارژ. بعد يه بار از usb جدا كردم و دوباره وصل كردم كه تا وصل كردم علامت شارژ كامل ظاهر شد! اين يعني چي؟ آيا شارژ اوليه بايد حتما 7 يا 8 ساعت باشه؟ آخه يكي درباره باتريهاي شارژي ميگفت دفعه اول نگذاري كامل شارژ بشه ديگه باتري همونجا رو نقطه full خودش حساب ميكنه و ديگه هرچي بذاري شارژ تا همن نقطه شارژ ميشه و بخشي از باتري هميشه بي استفادست!!! به نظر من كه نميتونه اينطور باشه ولي چيز زيادي سر در نميارم....

2. آخر من نفهميدم اين باتريهاي شارژي رو كي به كي بايد گذاشت شارژ؟! كامل كه خالي شد يا هر وقت دلمون خواست؟ (چون موبايل رو ميگن تا ديگه داره تمام ميشه و بوق شارژ ميزنه! وگرنه عمر باتري كم ميشه..) ضمنا نتونستم بفهمم چند ياعت شارژش كار ميده...

3. چجوري بايد از usb جداش كنم؟ چون علامتي كنار ساعت كامپيوتر نمياد تا safe كنم. همينجوري بكشمش ضرر نداره؟

4.برنامش رو هم نفهميدم كدومه؟! چند تا برنامه داره كه همش درباره آهنگه!! از همش هم تقريبا ميشه براي ريختن آهنگ استفاده كرد! كدوم بهتره؟
    ZENcast Organizer
    *ZEN V Series Media Explorer
    Creative Product Registration
    AudibleManager
    Get 2 FREE Audiobooks
    Creative MediaSource 5 Organizer
    چندتاش منال رجيستر و دانلوده... من از ستاره داره استفاده كردم چون تو my computer هم همون اضافهشده كنار درايوها..

5. پشت جعبه زده چين. درسته؟ چينيه يا اونجا مونتاژ و ايناميشه..؟

6. يه سوال خصوصي از شما seymour عزيز هم دارم. شما چجوري اين همه اطلاعات راجع بع mp3 player ها دارين؟ البته ميدونم سوالم كلي هست اما برام جالبه كه چجور درباره اكثر ماركها و مدلها اطلاعات دارين؟ آيا علاقتون به فناوري هست يا موزيك؟ (ابته ميتونيد جواب نديد اما خيلي دلم ميخواد بدونم چجوري همه ماركها رو دنبال ميكنين.. شايد تو اين زمينه شاغليد هان؟ شايدم عاشق؟)
    مبارکه ..

1 و 2. فقط شارژ اول اینطوریه ... باتری های جدید با قدیم فرق دارن و خیلی تحت تاثیر تعداد و تناوب شارژ نیستن ... شما به خواهرت بگو که هر وقت به یک چهارم آخر رسید ، شارژش کنه و اصلا نیازی نیست که تا خالی شدنش صبر کنه ... اون حرفی که دوستتون زده هم صحت نداره ... همین قضیه در مورد باتری های موبایل هم صادقه ... گذشت اون زمان که باید میذاشتی باتری خالی بشه تا شارژش کنی : شارژ کامل فشار بیشتری به باتری میاره و واسه اش خوب نیست ؛ بنابراین هر وقت خواستی شارژ کن ...

عمر باتری zvp هم 15-16 ساعته ...

3. حتما سعی کن safe remove اش کنی ... همینطوری قطعش نکن ... به این ترتیب که روی اون گزینه ای که کنار ساعته کلیک کن و بعدش این دستگاه رو stop کن ...

4. همون برنامه درسته ... برنامه خوشدستیه و با قالب ویندوز خودش رو ادغام می کنه ...

5. توی چین مونتاژ میشه ... الان دیگه همه چیزا اینطوریه و کمپانی های بزرگ به چین اعتماد دارن... ipod خواهر کوچیکه ی منم ساخت چینه ولی بهرحال امریکایی حساب میشه ... مشکلی نیست ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •