تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 38

نام تاپيک: N95 دارها مشورت بدن که بدجور لازم دارم!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

Gps همه جای دنیا کار می کنه حتی توی کویر لوت ! چون با ماهوارست و ماهواره های Gps که 24 عدد هستند همه جای زمین رو زیر پوشش دارند. البته این GPS تا اینجا فقط مختصات مکان شما و سرعت حرکت شما رو می ده. و برای دسترسی به نقشه دقیق، باید کشور مربوطه اون نقشه ها رو آماده کرده باشه و از طریق Wireless Lan فابل دانلود باشه که این قابلیت در ایران در دسترس نیست.
    البته نقشه کلی ایران که فقط شامل جاده های اصلی ایرانه توی N95 هست.
    Last edited by pedram325; 22-10-2007 at 11:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

13

Gps همه جای دنیا کار می کنه حتی توی کویر لوت ! چون با ماهوارست و ماهواره های Gps که 24 عدد هستند همه جای زمین رو زیر پوشش دارند. البته این GPS تا اینجا فقط مختصات مکان شما و سرعت حرکت شما رو می ده. و برای دسترسی به نقشه دقیق، باید کشور مربوطه اون نقشه ها رو آماده کرده باشه و از طریق Wireless Lan فابل دانلود باشه که این قابلیت در ایران در دسترس نیست.
    البته نقشه کلی ایران که فقط شامل جاده های اصلی ایرانه توی N95 هست.
    حالا یه چیز دیگه...اینکه GPS بخواد دیر و سخت وصل بشه به فارسی بودن یا نبودنش ربط داره یا نه(با توجه به اینکه من توو دفترچه ی راهنماش خودندم برقراری ارتباط GPS ممکنه از 2 ثانیه تا 2 دقیقه طول بکشه و اگه بازم طول بکشه می تونه به خیلی عوامل دیگه مربوط بشه مثلا بسته بودن فضای اطراف یا بد بودن هوا و یا...)؟؟؟و دیگه اینکه باید برای استفاده از GPS هزینه ای هم پرداخت کرد یا نه؟(از طرف مخابرات منظورمه)
    Last edited by Titan Boy; 22-10-2007 at 19:10.

در آغاز فعالیت pouria2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دقت کردین پشت یه عده از N95 های زرد، پشتشون با سیاه نوشته نوکیا و بعضی دیگه با سفید؟!

آقا سلام بالاخره فرقشون چي بود ؟ يكي كامل توضيح بده
    ممنون از شما

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هر چی میگردم جوابی پیدا نمی کنم... هر کی میدونه بگه لطفا.

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

12

منم چندجا قیمت گرفتم..چیزی که من فهمیدم اینه که اکثر N95 های فعلی ، Original Pack نیستن !
    یعنی بعضی از لوازم داخل جعبه یا نیست یا با High Copy جابه جا شدن و طبعاً ارزونترن
    حدوداً 20 تومن از پک اصلیا ارزونترن
    آقا امضات رو نشون نمی ده... درستش کن!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

13

حالا یه چیز دیگه...اینکه GPS بخواد دیر و سخت وصل بشه به فارسی بودن یا نبودنش ربط داره یا نه(با توجه به اینکه من توو دفترچه ی راهنماش خودندم برقراری ارتباط GPS ممکنه از 2 ثانیه تا 2 دقیقه طول بکشه و اگه بازم طول بکشه می تونه به خیلی عوامل دیگه مربوط بشه مثلا بسته بودن فضای اطراف یا بد بودن هوا و یا...)؟؟؟و دیگه اینکه باید برای استفاده از GPS هزینه ای هم پرداخت کرد یا نه؟(از طرف مخابرات منظورمه)
    بابا یکی جواب بده دیگه!!!چیزی به 5 آبان نمونده...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه Gps هیچ ربطی به زبان گوشی نداره. درست مثل این می مونه که ما بگیم گوشی که زبان فارسی داشته باشه آنتن دهیش ضعیفه. که منطقی به نظر نمی رسه.
    قبلا هم گفته بودم مال من هم خیلی دیر وصل می شه حتی بعضی وقت ها 7 تا8 دقیقه طول می کشه. زبان فارسی هم نداره.
    نه Gps هیچ هزینه ای نداره. سیگنالیه که در همه جای دنیا موجوده و ما اون رو دریافت می کنیم.
    Last edited by pedram325; 23-10-2007 at 12:14.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

6

نه Gps هیچ ربطی به زبان گوشی نداره. درست مثل این می مونه که ما بگیم گوشی که زبان فارسی داشته باشه آنتن دهیش ضعیفه. که منطقی به نظر نمی رسه.
    قبلا هم گفته بودم مال من هم خیلی دیر وصل می شه حتی بعضی وقت ها 7 تا8 دقیقه طول می کشه. زبان فارسی هم نداره.
    نه Gps هیچ هزینه ای نداره. سیگنالیه که در همه جای دنیا موجوده و ما اون رو دریافت می کنیم.
    پس که اینطور...من هم حدس می زدم!
    Last edited by Titan Boy; 23-10-2007 at 12:45.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

6

خیلی ممنون و متشکر.واقعا لطف کردی...پس ما در کل نتیجه می گیریم که فارسی بودن گوشی هیچ ضرری برای گوشی نداره.در هیچ موردی!بازم ممنونم رفیق...

در آغاز فعالیت pouria2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دقت کردین پشت یه عده از N95 های زرد، پشتشون با سیاه نوشته نوکیا و بعضی دیگه با سفید؟!
    آقا سلام بالاخره فرقشون چي بود ؟ يكي كامل توضيح بده
    ممنون از شما
    آقا يكي جواب ما رو نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by pouria2002; 23-10-2007 at 16:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •