همینطوره انقدر به آدم گیر میدن تا آدم به ..... بیفته
شوخی کردم تا میتونید گیر بدید![]()
همینطوره انقدر به آدم گیر میدن تا آدم به ..... بیفته
شوخی کردم تا میتونید گیر بدید![]()
اولا که نیازی نبود به من یاد بدی --- مخفف چیه... و دوما سیگنالهای تلویزیونی که از طریق ماهواره در فضا پخش میشه فقط و فقط بوسیله دیش قابل دریافته محض اطلاع شما --- بر روی گوشی های مثل n92 یک امکان ارتباطیه که از طریق اپراتور میتونید تصاویر تلویزیونی رو دریافت کنید. و سایتهای مخصوص --- هم وجود دارن که میتونید با گوشی های مجهز به --- وارد این سایتها بشید و تصاویر تلویزیونی رو دریافت کنید ... یعنی شما عمرا نمیتونی با گوشی n92 یا n77 تو ایران تلویزیون یا ماهواره تماشا کنی چون اپراتورها مجهز به خدمات مربوطه نیستن که البته چند روز پیش یکی از مسئولین اعلام کرده بود که قراره این سیستم راه اندازی بشه ولی فکر نکنم . فقط در حد یه حرفه... در ضمن هیچ بستگی هم به نوع و جهت ماهواره و نوع منطقه و ... نداره. بهتره اطلاعات خودتون رو در این مورد تکمیل کنید و به جای استناد به مجلات زرد و فاقد وجاهت علمی یه کمی منطقی تر باشید.و خطاب به اون دوست عزیز که گفته بود --- چی هست و عدم وجودش نمیتونه یک ضعف باشه باید عرض کنم که Digital Video Broadcasting و یا همان --- این سیستم تقریبا مانند یک گیرنده عمل میکند به این طریق که سیگنالهای تلویزیونی که از طریق ماهواره در فضا پخش است را دریافت کرده و تصاویر شفافی را در اختیار شما قرار میدهد البته بستگی به نوع و جهت ماهواره و نوع منطقه شما دارد. (مانند N92)
نمیخواستم اینو بگم ولی این جمله شما هم نشان از اطلاعات ناقص شما داره. اصلا شما میدونی fps یعنی چی ؟ واقعا چرا بعضی ها ... fps یعنی frame per second و تعداد فریم ها در ثانیه رو نشون میده. برای مثال n95 فیلمبرداری 30 fps داره یعنی هر ثانیه از فیلمی که با n95 گرفته میشه 30 فریم تصویری داره و تصاویر خیلی نرم و بدون پرش هستن. حالا 3d fps خیلی واژه خنده داریه و اولین باره من میشنوم. یعنی تعداد فریم در ثانیه سه بعدی ؟ بی خیال بابا ... میدونی همه این حرفهام بابت چیه ؟ با این نوع پستها و تاپیکها سطح علمی این انجمن رو پایین میارید و یه جورایی مایه آبروریزیه...در مورد فرمت 3D(FPS هم باید عرض کنم که من هم اطلاعات کاملی در مورد این فرمت ندارم فقط میدونم که یک فرمت تصویری است.
من گفتم سوئیسیه ؟در ضمن Carl Zeiss یک شرکت آلمانی است نه سوئیسی
واقعا هم چه تعاریف جالبی کردید لذت بردیم.و در مورد Wlan,Wi-Fi که گفتید جفتش یکیه اینطور نسیت . حالا بذار یه تعریفی از جفتش بکنم :
Wlan : شبکه محلی بدون سیم که از شبکه های رایج ارتباط بی سیم مانند 3G سرعت بیشتری دارد.
Wi-Fi : نوعی تکنولوژی بی سیم که بر اساس Wlan عمل می کند و اتصال پرسرعتی را بین گوشی ها ایجاد می کند.
جناب آقای M.etalic.A شما خودتون استاد سوتی دادنی نمیخواد وقتی اطلاعات کاملی نداری از دیگران سوتی بگیری این کار رو به کسانی که اطلاعات کاملی دارن و تعدادشون هم در فروم کم نیست واگذار کن
ببین عزیز من wlan یعنی شبکه بیسیم. تا اینجا رو داشته باش. wifi سخت افزاری رو میگن که امکان اتصال به این شبکه بی سیم رو فراهم میکنه که رو گوشی ها و لپ تاپ ها و psp و ... وجود داره. شما میگی n99 مجهز به wlan و wifi .... آخه عزیز من این حرفت خنده دار نیست ؟ مثل اینکه بگی این کامپیوتر مجهز به مودم و اینترنته. مجهز به مودم درسته ولی دیگه مجهز به اینترنت یعنی چی ؟ n99 تو خودش شبکه بی سیم داره ؟ نگید اینارو جون هر کی دوست دارید میان اینجا به هممون میخندن.
باشه من اطلاعات کامل ندارم.من ادعایی نکردم. تعداد افرادی که اطلاعات کاملی دارن و تو فروم هستن کم نیست و من با همشون دوستم و خیلی چیزها هم ازشون یاد گرفتم و شاگرد همشون هم هستم اما مطالبی شما و امثال شما باعث میشه کل انجمن کلوپ گوشی ها زیر سوال بره...
چرا به عقل خودتون رجوع نمیکنین؟! آخه نوکیا با اون گوشیهای قشنگش کی میآد یه همچین گوشیای بده؟!!:
ماشا... این Faker ها اصلن حرفهای نیستن بعضیهاشون!
دوست من بذار از اول مرور کنیم :
در مورد --- باید بگم که بحث ما این نبود که --- چی هست وچه جوری کار میکنه بحث ما این بود که شما گفتید عدم وجود --- نمیتونه یک ضعف باشه که من هم گفتم چرا برای چنین گوشی و گوشی های نسل آینده یک ضعفه مانند اوایل که عدم وجود دوربین در موبایل ضعف نبود ولی الان اینگونه است .
در مورد فرمت 3ِِّDFPS هم شما نمیخواد به من که 24 ساعت دارم گیم بازی میکنم مفهوم FPS رو یاد بدی واگر یه سرچی در گوگل و یا هر جایی که پایه بودی کنی یه چیزایی دستگیرت میشه (من که گفتم اطلاعات کاملی در موردش ندارم)
در مورد کشور سازنده لنز اون نقل قول مربوط به شما نیست پس بیخودی خودتو ..........
درمورد WiFi و WLAN من هم که همینو گفتم اگه یه نگاهی به مشخصات گوشیهای مختلف بندازی متوجه میشی که در بعضی ها از 2 کلمه استفاده کردن و بغضیها هم نه .
باشه عزیزم من هم نگفتم که اطلاعات کاملی دارم و ادعا کردم.
منم که باهات پدر کشتگی ندارم . خودتو ناراحت نکن . بیا تقدیم به تو
بیا اصلا همش ماله تو![]()
ذوق هنری دوستمون خوب بود حال کردم
چطور مگه؟![]()
کی میخاین درک کنین؟! برین ببینین تو سایت نوکیا خبری در اون مورد هست یا نه. اشتباه منو تکرار نکنین...اونقدر پیام اخطار گرفتم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)