تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 38

نام تاپيک: >کمک از تمامی مدیران و افراد حرفه ای انجمن<

اگه نباشه جاش خالی می مونه SadeghPM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بعضی شرکت های ایرانی هم این کار رو میکنن.
    البته نشون دهنده ناتوانی طرف تو قفل گذاری و نشانه عجز طرف می باشه.
    با اجرا نکردن فایل اتوران این ترفند(اگه بشه گفت...) رو به راحتی می توان دور زد.
    .
    .
    شما هم به جای این که به دنبال یه روش خوب باشی به این چیز ها فکر نکن.
    یه سری به اسن تاپیک بزن .چیزز به درد به خوریه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

دوستان عزیز نظر خودتون رو درباره این فایل بگین این فایل رو توی یه سی دی رایت کنید (یه سی دی برای تست به درک) و این فایل رو اتوران قرار بدین و یه سری هم فایل بی خودی روی سی دی بریزید تا اون جایی که یادم هست این میاد برنامه رایت و کپی رو روی سیستم به سرعت بالا چک میکنه و یه جورایی هم میبندشون از توی پروسس و هم پاکشون میکنه البته فکر کنم و یا در صورت وجود نرم افزار رایت روی سیستم سی دی رو میزنه بیرون حتما روی سی دی رایت کنید و بعدا تست کنید و روی درایو مجازی فکر نکنم کار بکنه اساتید نظر خودشون رو بگن
    کد:
    ببينيد درباره اين موضوع قبلا مخصوصا به عنوان يكي از راههاي مقابله با ايزوباستر بحث شده بود و در پايان به اين نتيجه رسيد كه روش بستن برنامه هاي كپي سي دي با استفاده از يك فايل اجرايي ديگر هيچ سودي ندارد
    به 2 دليل:
    دليل اول اينكه ميتوان به راحتي جلوي اجراي خود اين فايل رو گرفت
    دوم اينكه حتي اگر فايل اجرا هم بشه ميشه فايل اجرا شده رو End Process كرد
    اگر براي فايل تعريف شده باشه كه TaskManager ويندوز رو هم ببنده ميشه با استفاده از يه برنامه جانبي ديگه اونو بست
    در نتيجه امنيت استفاده از اين روش = صفر
    اما چون درخواست كرده بوديد كه برنامه تست بشه نتيجه تست:
    1- Taskmanager ويندوز رو ميبنده
    2- الكل رو ميبنده
    3- كلون ورژن قديمي رو نميبنده
    4- ايزوباستر قديمي رو نميبنده
    و
    .
    .
    .

كاربر فعال انجمن امنيت نرم افزار Reza goli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بسم رب شهدا!

اگر می توانی فایل پیش ساخته را البته بدون عکس و فلش و چیز های بیهوده که حجم زیادی می گیرند این جا بگذار تا تکمیلش نماییم و دیگران هم از این ترفند بهره مند شوند.

در آغاز فعالیت motafavet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام ! دوست عزیز E2

{1} (Encrypt_PDF_v2.1) نرم افزاری جهت قفل گذاری pdf وجود دارد {2} با Ultra Iso مخفیش کن {3} pdf را در mmb باز کن با دستور (<SrcDrive>) به گونه ای که mmb در پوشه ای در ریشه سی دی و pdf در پوشه ای دیگر در ریشه سی دی {4} wtm رو با TZ CopyFull (فقط 3 مرحله اول قفل گذاری رو انجام بده ) ادغام کن ببین چی می شه !!!

دوست عزیز منو ببخش که فوت کوزه گری رو نمی تونم یادت بدم چون دارم زیر بنای یه قفل توپ رو می زارم !!
    Last edited by motafavet; 17-10-2007 at 22:16.

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض

با سلام به تمامی دوستان شرمنده که یه مدت نبودم آخه سیلندر هارد سیستمم خراب شده بود و 320 گیگ اطلاعات ام رو هوا بود خدایی بد جوری حالم گرفته شده بود راستی هخامنش جان ممنون از نظرت راستی صادق جان حرف شما هم کاملا درست هست این لینکی که گذاشتین رو من دیدم من اون کارو که گفته بود کردم با درایو مجازی که خاستم باز کنم ارور داد دلیلش چیه و چیگارش کنم قفل جالب هم بود ممنون از همه خدانگهدار
    ++++++

راستی یادم رفت بگم من اگه روشی که تو اون آموزش لینک بالا داده انجام بده باید چیکار کنم چون مبخام یه فولدر دی وی دیم مخفی بشه کمک کنید لطفا چون به نظرم چیز جالبی هست
    ++++++

متفاوت جان ممنون از راهنماییت ولی خدا وکیلی من چیز زیادی نفهمیدم راستی رضا جان منظورت رو نفهمیدن یه کم دقیق تر بگی ممنون میشوم

ادغام شد

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم من اگه روشی که تو اون آموزش لینک بالا داده انجام بده باید چیکار کنم چون مبخام یه فولدر دی وی دیم مخفی بشه کمک کنید لطفا چون به نظرم چیز جالبی هست
    مخفي كردن هيچ امنيتي نداره قيدش رو بزنيد
    در ضمن جهت جلوگيري از شلوغ شدن تاپيك لطفا هر 1 دقيقه 1 بار يك پست ندهيد و جهت اضافه كردن مطلب فراموش شده به پست قبلي از دكمه ويرايش استفاده نماييد

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما با Virtual clone Drive اگه امتحان کنی مشکلی پیش نمی یاد. احتمالا شما از Deamon Tools استفاده کردی.
    شما با این روش و استفاده از حجم مجازی فایل و بد سکتور قفل خوبی (; میتونی بدست بیاری.
    حتما رو سی دی رایت کن تا بهتر نتیجه رو ببینی. رو این جمله تاکید می کنم.

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام به همه دوستان آره عزیزم من با daemon کار کردم روش دادن حجم مجازی رو بلد هستم ولی گذاشتن بد سکتور رو نه اگه امکان داره آموزشی در مورد گذاشتن بد سکتور بگذارین ممنون میشم و حتی اگه لینک تاپیک مربوطش رو هم بدین بازم خوبه با تشکر از همه

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

گذاشتن بد سکتور رو نه اگه امکان داره آموزشی در مورد گذاشتن بد سکتور بگذارین ممنون میشم و حتی اگه لینک تاپیک مربوطش رو هم بدین بازم خوبه با تشکر از همه
    خوب تو این مورد میتونی به این مقاله که چند مدت پیش خودم در رایطه با بد سکتور گذاشتم مراجعه کنی:
    کد:
    در مورد نتیجه کارت خبرمون کن.

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام صادق جان دستت درد نکنه ولی یه مشکلی هست و اون هم اینه که فایل پاک شده اگه لطف کنی یه جا برام آپ کنی ممنون میشم
    راستی به روی چشم شما جون بخا خبر دادن چه ارزشی داره حتما خبر کارام رو اینجا مینویسم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •