تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: حقیقت → @ ← واقعیت

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خوب دیگه از اول تا آخر حرف من اینه دیگه ...

آزمایش رو هم فکر کنم گفتم ... بمب ساعتی !

اگه به هر دو ساعت بمبی رو وصل کنم و طبق برنامه ریزی هر کدوم از ساعتها که به ساعت 01:00 (از 00:00 ) رسید منفجر بشه . خوب مطمئنا یکی از اونها عقبه دیگه ! اینطور نیست ؟
    پس یکی زودتر منفجر می شه ! پس می تونی حقیقت رو مشخصکنی !

اما اونطوری که شما می گفتید هر دوتا باید با هم منفجر بشن ! چرا چون هر دو نفر می گفتن که ساعت اون یکی عقبتره .
    راه حل دیگه برای این مشکل اینه که فضا زمان های مختلف رو در نظر بگیریم که جور در نمی آد !
    با تشکر .

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

خوب دیگه از اول تا آخر حرف من اینه دیگه ...

آزمایش رو هم فکر کنم گفتم ... بمب ساعتی !

اگه به هر دو ساعت بمبی رو وصل کنم و طبق برنامه ریزی هر کدوم از ساعتها که به ساعت 01:00 (از 00:00 ) رسید منفجر بشه . خوب مطمئنا یکی از اونها عقبه دیگه ! اینطور نیست ؟
    پس یکی زودتر منفجر می شه ! پس می تونی حقیقت رو مشخصکنی !

اما اونطوری که شما می گفتید هر دوتا باید با هم منفجر بشن ! چرا چون هر دو نفر می گفتن که ساعت اون یکی عقبتره .
    راه حل دیگه برای این مشکل اینه که فضا زمان های مختلف رو در نظر بگیریم که جور در نمی آد !
    با تشکر .
    خوب چرا در مورد اون بمب بعد از انفجار قانون رو بکار نمی بری.بعد از انفجار هم زمان رسیدن موج انفجار با سرعت متحرک و ثابت بودن شما طبق همون قوانین فرق می کنه.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خوب چرا در مورد اون بمب بعد از انفجار قانون رو بکار نمی بری.بعد از انفجار هم زمان رسیدن موج انفجار با سرعت متحرک و ثابت بودن شما طبق همون قوانین فرق می کنه.
    متوجه منظورتون نشدم ...
    طرف توی زمین داره با دوربین ساعت رو می بینیه ...
    مشکل کجاست ؟

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

یه مثال ساده می زنم (اصلا نسبیت و غیره رو بزار کنار .فرض کن ما هیچی از سرعت نور هم نمی دونیم)

یه لامپی در فاصله 1 کیلومتری تو قرار داره و من هم در فاصله 5 کیلومتری اون هستم.یه ساعت هم دست هر دو مونه که با هم دقیق شدن.

اگه لامپ روشن بشه و ما بخوایم به هم خبر بدیم.اول تو خبر می دی(سرعت خبر رسانی بی نهایته)بعد من.

ما که از سرعت نور خبری نداریم(فرض).پس تو می گی مثلا ساعت 5 نور روشن شد. من می گم ساعت 5 ربع روشن شد.حالا بگو کدوم درست می گن.

اینجا هر دو درست می گن.یعنی واقعا نور برای تو ساعت 5 روشن شد و برای من هم یک ربع بعد.اما حالا اگه مثل تو دنبال حقیقت گم شده باشیم نمی تونیم بگیم کدوم زودتر روشن شد.ولی اگه بهمون بگن سرعت نور اینه که شما دیرتر می بینی و اون زودتر ما تازه متوجه می شیم که هر دو درست می گیم.
    نسبیت هم همینو می گه.نسبیت می گه اگه شما این رو ندونید که این خاصین فضا هست که زمان در سرعت های متفاوت با هم فرق می کنه به یه دو راهی می رسید و هی دنبال کشف حقیقتید.ولی زمان همینه شما هم هر دو درست می گید.

این یه مثال بود و من فرض کردم ملاک روشن شدن لامپ دیدن ما دو تاست نه اینکه یکی بره لامپ رو روشن کنه و بعد ما منتظر باشیم که ببینیمش.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بحث رو از سر می گیریم ...

شما مثال خوبی زدی ... شما می گی که اولی می گه که چراغ فلان ساعت روشن شد و دومی هم می گه چراغ 5 ثانیه بعد روشن شد (مثلا ) ... و اگه اشتباه نکنم می گید که برای انسان مقدور نیست که بگه دقیقا زمان روشن شدن کیه ... اما من میگم خیر ... هر طوری حساب کنی انسان باید به جواب برسه ... 
    حالا یه جورایی آزمایشات می گن نه ... اما دلیلش برام هنوز قانع کننده نبود ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mashaheeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

ببخشيد آمدم وسط بحثتون ولي توي يه كتابي خوندم نوشته بود:
    آنچه كه واقعيت مي ناميم ساخته ذهن ماست .جهان مادي وجود نخواهد داشت مگر اينكه درباره آن تفكر كنيد.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •