تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: سوال در مورد e90

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من منظورم از لحاظ قيمت يا نوع كار كرد گوشي نبود من ميگم ارزش داره بيام همچين كاري رو بكنم يا نه همين

عزیز من که جوابتو توی پست 13 دادم نیازی نبود بخوای این پست رو دوباره بزنی.
    اگه از من میشنوی به خاطر دلایلی که بهت گفتم آره ارزش داره بخوای این کار رو بکنی حالا تصمیم با خودته که چی کار می خوای انجام بدی.
    موفق باشی

راستی بچه ها من آدرس عکس های آپلود شده رو گذاشتم گفتم اینجا بگم نکنه فراموش کنید و نبینید
    Last edited by sarmast65_ata; 03-10-2007 at 15:38.

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دیگه بر میگرده به سلیقه خودت و استفاده ایی که می خوای از یه جنس بکنی lap top کار خودشو میکنه گوشی موبایل کار خودشو و انتظارات یکی نیست از این 2 تا جنس.
    درسته که وزنش زیاده ولی هیچ lap top وزنش 210 گرم نیست هست؟با لپ تاپ هم نمیشه صحبت کرد و هیچ لپ تاپی هم دوربین 3.2 مگاپیکسلی با این کیفیت نداره می خوام اینو بگم گوشی موبایل جای خودش لپ تاپو کامپیوتر هم جای خودش و به نظر من مقایسه کردن این 2 تا جنس کار بیهوده و الکی هستش چون مقایسه کردن باید موقعی صورت بگیره که ما بخواییم 2 جنس از یک گونه رو مورد مقایسه قرار بدیم نه اینکه بخواییم یه حیوان رو با یه ماشین مورد مقایسه قرار بدیم به خاطر اینکه هردوشون راه میرن!!!
    منظورم یه چیز دیگه بود... یهنی یه موبایل ساده تر (N95)! و یه لپ تاپ...

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض نمی دونم..........

منظورم یه چیز دیگه بود... یهنی یه موبایل ساده تر (N95)! و یه لپ تاپ...
    نمی دونم والا شما N95 رو میگی ساده تر از E90 هستش؟فکر کنم تنها اختلافی که با هم دارن موجود نبودن صفحه دوم هستش وگرنه فکر نمی کنم اختلاف مهم دیگه ایی با هم داشته باشن؟اگه هم ساده تر می تونه قیمت این گوشی باشه ان 95 هم یه زمانی یک میلیون و شصد هزار تومان بود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی قیمتش اومد پایین...این ناقلا که نمی یاد! صفحه بیشتر و بزرگتر...صفحه کلید Internal...بس نیست؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض .......

ولی قیمتش اومد پایین...این ناقلا که نمی یاد! صفحه بیشتر و بزرگتر...صفحه کلید Internal...بس نیست؟!

درباره قیمت که من توضیح دادم 2 دلیل مهم داره یکی اینکه این گوشی جزو سری E نوکیاست و این سری نوکیا تغییر قیمتشون خیلی خیلی کمه و گذشت زمان زیادی می خواد تا قیمت بیاد پایین دلیل دیگه هم اینه که تقاضا برای این گوشی توی ایران کم بوده و برای فروشنده صرفی نداره که بخواد قیمت این گوشی رو بیاره پایین موقعی قیمت این گوشی میاد پایین که واردات این گوشی زیاد باشه و تقاضا زیاد باشه و گوشی با قیمت جدیدش بخواد وارد بازار ایران بشه در ضمن قیمت این گوشی توی اروپا در حال حاضر دوروبر 490 یورو هستش که این خیلی خوبه این در مورد قیمت.
    منم هیمنو گفتم تنها اختلاف مهمی که با هم دارن فقط بر میگرده به صفحه دوم و صفحه کلید کامل وگرنه اختلاف دیگه ایی با هم ندارن که بخواییم بگیم یه اختلاف دیگه هم که میشه گفت وجود دوربین 5 مگاپیکسلی در ان 95 هستش که فکر میکنم این اختلاف و اون اختلاف نتیجه بازی رو 1-1 مساوی میکنه نه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موافقم...1-1 به نفع N95!

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •