تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 22 از 22

نام تاپيک: مشكل تصوير با مانيتور

حـــــرفـه ای Saeed kmss-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Unknown

پيش فرض

وای خدای من ، من زبونم مو دراورد عزیز من ربطی به مانیتور نداره بستگی به کارت گرافیکت داره که مانیتور نمی تونه کارت گرافیک شما را با رزولیشن بالا پشتیبانی بکنه اما کارت گرافیک اونا اقا را می تونه پشتیبانی بکنه . قاعدتا کارت گرافیک شما باید قوی تر از کارت گرافیک اون اقا باشه . شما باید کارت گرافیک خودتون را هم می برید و بعد تست می کردید . برید و از اون اقا بپرسید کارت گرافیکش چی ? بعد همه چیز دستگیرتون می شه .
    شما اگه مانیتور را توی 20 تا سیستم دیگه امتحان کنید شاید هیچ مشکلی نداشته باشه چون بستگی به کارت گرافیک داره . بعد از اینکه شما به کارت گرافیک دستور می دید با این رزولیشن کار کنه ( اشتباه نکنی ما دستور را به کارت گرافیک می دیم نه مانیتور ) تنها کاری که مانیتور می تونه بکنه اینه که یا اون رزولیشن را می تونه قبول کنه یا نمی تونه . بهترین کار اینه که شما سیستمت را با یک کارت گرافیک پایین تر از کارت گرافیک خودت امتحان کنی
    هر چی میگه گوش کن
    راست میگه خب گوش بده پسر خوب، که زبونه این دوست فداکار ما مو در نیاره..
    خيله خب، چرا ميزنين!
    اصلا نخواستم!

آخه كي تو اين دوره و زمونه مياد كارت گرافيك بالا رو كنار ميزاره ميره با يه مدل پايين كار كنه،
    مجبورم بسوزم و بسازم،
    شايد اصلا دوباره عوضش كردم يه lcd گرفتم،(ولي اين دفعه ديگه ميدونم چي بگيرم)
    ممنون از دوستاني كه جواب دادن.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ببین دوست عزیز کسی به شما نگفت بری و کارت گرافیک پایین بخری توی این دور زمونه هیچ کی این کار را نمی کنه . فقط خواستم بگم مانیتورت کارت گرافیک پایین با رزولیشن بالا را ساپورت می کنه . طرف برداشته با یک کارت گرافیک 32 مانیتور را چک کرده و گفته مشکلی نداره یه بچه هم می تونه بفهمه که همه مانیتورها کارت گرافیک های عهد بوق را قبول می کنند . در ضمن حرفی هم که زده بودم یه شوخی کوچیک بود جنابعالی جنبه ندارید یه بحث دیگه ای هستش
    قصدم فقط کمک بود

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •