سلام .من به تازگی وارد سایت شدم .میشه منو راهنمایی کنید چه کتاب های تست خوبه ؟من رشتم تجربیه
سلام .من به تازگی وارد سایت شدم .میشه منو راهنمایی کنید چه کتاب های تست خوبه ؟من رشتم تجربیه
سلام به همگی
ببخشید اگه مبشه منو راهنمایی کنید.
من یک دانش آموز حد متوسط هستم در رشته ی تجربی (معدل دیپلمم هجده شد) که امسال به پیش دانشگاهی میرم.
اگه میشه لیست بهترین کتاب های تستی رو که با اونا می تونم درصد قابل قبولی رو تو کنکور بزنم بهم معرفی کنید. (البته کتابی باشه تمام نکات مهم و کلیدی و همچنین نکته ای که در هر تست وجود داره رو گفته باشه(مثلاً کتابهای سبز گاج یا آبی کانون یا...))
در واقع منظورم بهترین کتاب تست مربوط به هر درس هستش(البته اون کتاب هایی که هم که تست های میکروطبقه بندی براش کافیه رو هم بگین)
راستی من که دارم میرم پیش دانشگاهی باید کتاب تست دینی گاج که مطابق با آخرین تغییرات هستش رو بخرم یا کتاب تست دینی سالهای قبل رو؟
راستی من تو عربی خیلی مشکل دارم یعنی می خوام کتابی باشه که قواعد قشنگ توضیح داده باشه.همچنین تو انگلیسی (البته انگلیسی رو نسبتاً خوب بلدم) می خوام درصدش رو تو کنکور بالا بزنم.
خواهشاً کتابهای تست ریاضی و فیزیکش خیلی خوب باشه چون تو این دوتا درس به خصوص ریاضی خیلی مشکل دارم.
فقط خواهشاً جوبمو سریع بدین بدین چون فردا می خوام برم بخرم.
ببخشید که این سوال رو تو تاپیک کنکوری ها مطرح نکردم چون اونجا یک سوال کردم هیچکی جوابمو نداد الان هم هر چی سرج کردم پیداش نکردم.
فکر کنم این سوال رو هم خیلی عزیزان داشته باشند.
مرسی . منتظر لطفتون هستم.
كتابايي من استفاده كردم ، و نتيجه هم گرفتم:
رياضيات(گسسته،هندسه،ديفرا سيل،...) گاج واقعا خوبه
فيزيك(پايه و پيش دانشگاهي)قلم چي و مبتكران(همون انديشه سازان)
شيمي(انديشه سازان و گاج)
ادبيات(گاج)
عربي (قلم چي،وكتاب آقاي اياد فيلي(مبتكران))
ديني گاج
زبان گاج پيش و انديشه سازان سوم.
اينم از چيزايي كه مي دونستمو گفتم.
man reshtam riazie az rahnamaiee hatunam kheili estefade bordam .mer30intori nemishe soal porsid age mishe addam konin chon vaghean be kasi ke betune komakam kone niaz daram
idimam hamin esme karbarime
شرمنده من پستا رو نخوندم. ولی به نظر من کاملا موسسسش تجاریه. واسه پول کتاب میده بیرون.
ولی کلا کتاباش بد نیست.
bug هم کم نداره.
اینا بهترن!!!: اندیشه---- کتاب سبز---- مبنکران------- 10 استاد
شما كه خودت تاپيك 3 سال پيش رو كشيدي از زير خاك بيرون خودت هم ميگ كه قديمه ؟ :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)