سلام
آقا احسان گل، من هم مخالف عوض كردن ويندوز نيستم ولي ميگم اگه TuneUp Utilities رو نصب كنيد دير تر ويندوز خراب ميشه و نيازي به عوض كردن زود به زود ويندوز نيست ولي به هر حال ويندوز خراب ميشه ولي با اين برنامه خيلي دير تر اين اتفاق ميفته
سلام
آقا احسان گل، من هم مخالف عوض كردن ويندوز نيستم ولي ميگم اگه TuneUp Utilities رو نصب كنيد دير تر ويندوز خراب ميشه و نيازي به عوض كردن زود به زود ويندوز نيست ولي به هر حال ويندوز خراب ميشه ولي با اين برنامه خيلي دير تر اين اتفاق ميفته
آقا من فدای شما بشممن اصلا منظورم با شخص خاصی نبود چون نظر همه محترمه منم نظرمو گفتم همین درکل اگه جسارتی شده ببخشید
![]()
نه بابا من دلم مثل يه درياستشما سرور مايي
![]()
خیلی با حالین بهترین راه تعمیر ویندوز عوض کردنشهههههههههه![]()
بهترين روشهاي تعمير ويندوز
1-قرار دادن سي دي ويندوز در سي دارم بعد در ران تايپ كردن SFC /SCANNOW در اين صورت فايلهلي سالم ويندوز به جاي فايلعلي معيوب جايگزين ميشود
2- در ران تايپ CMD بعد OK و حالا تايپ chkdsk
3-بر روي درايوي كه ويندوز نصب شده كليك راست كرده و انتخاب propertis بهد از زبانه tools كزينه chek tools تمام
من از دستور sfc /scannow تو ران استفاده می کنم ولی یک صفحه سیاه واسه 1 ثانیه میاد و میره
وهیچ اتفاقی نمیافته !
چطوری باید از این دستور استفاده کنم؟؟؟؟؟
سلام
این دستور به صورت Sfc (Space)/ScanNow روی همه سیستم ها جواب میده شاید بعد از Sfc فاصله نمی ذاری
به هر حال شکل صحیح اون به همین شکله
سلام عزیز من
شکل درست دستور به این شکل است
sfc /scannow
همینو copy past کنین
و اما بهتین راه تعمیر ویندوز که فکر کنم خیلی باهاش مشکل دارین این باشه
اگه میخواین یه ویندوز خوب داشته باشین و سریع تعمیر بشه من راه زیر رو پیشنهاد میکنم
یه ویندوز خوب نصب کنین با گرافیک و صدا , حالا یه بار difrag کنین و بیاین از اون درایو ایمیج بگیرین
برا ایمیج گرفتن هم میتونین از مقاله جناب mb-danger استفاده کنین
با این کار به محض این که سیستم شما خراب شد میتونین در مدت 4 دقیقه سیستم رو یه حالی بدین
بعد از این که ایمیج گرفتین بیاین نرم افزار system machine رو نصب کنین یا همون TuneUp Utilities رو که
دوست عزیزمون گفتن , حالا اگه ریجستری خراب بشه میتونین اونو تعمیر کنین و با system machin میتونین بهترین defrag
رو برا هارد انجام بدین , میتونین روی proce ها بهترین مدریت رو داشته باشین , میتونین نرم افزارهارو به طور کامل از رو
سیستم پاک کنین و میتونین بک اپ بکیرین و خیلی کارهای دیگه
اگر که واقعا دیگه میخواین اصلا ویندوز عوض نکنین بیاین نرم افزار norton utility رو نصب کنین و با norton ghost
رو طوری تنظیم کنین که هر چند ساعت یک بار از ویندوز بک اپ بگیره , دقت داشته باشین که برای بک اپ گرفتن اطلا به شما کاری
نداره و میاد هر کاری که شما میکنین رو ضبط میکنه وای رم خیلی زیادی مصرف میکنه و برا سیستمهای
ram = 1024
cpu = 3000
توصیه میشه
انشا ... که دیگه مشکلی نداشته باشین
موفق باشین
چرا از TuneUp Utilities 2007 استفاده نمی کنی
سلام eng2006 عزیز!!
کامپیوترت ویروسی شده است. با آنتی ویروس های قوی چون کاسپر اسکای و Nod32 آپدیت شده کامپیوترت را اسکن کن و نتیجه را بنویس.
مؤفق باشی!!
فرهمنــــــــــد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)