تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: بهترین کار واسه تعمیر ویندوز xpچیه؟؟

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

کاملا موافقم خوب گفتی دوست من اینکار نه تنها تو ایران !!!!! بلکه تو همه جای دنیا جواب میده چون xp خیلی چموش تر از این حرفاست که با repair درست شه !!!!!!!! ولی بهترین راه برای جلوگیری استفاده از این برنامه های رنگ و وارنگ که برای به اصطلاح تیونینگ ویندوز موجوده نیست !!! چون اصلا کارایی مفیدی که نداره تو بعضی مواقع نتیجه عکس میده! به نظر من بهترین راه یه ایمیج خوشکل از ویندوز گرفتنه!
    سلام

آقا احسان گل ، من هم مخالف عوض كردن ويندوز نيستم ولي ميگم اگه TuneUp Utilities رو نصب كنيد دير تر ويندوز خراب ميشه و نيازي به عوض كردن زود به زود ويندوز نيست ولي به هر حال ويندوز خراب ميشه ولي با اين برنامه خيلي دير تر اين اتفاق ميفته

آخر فروم باز ehsankalak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام

آقا احسان گل ، من هم مخالف عوض كردن ويندوز نيستم ولي ميگم اگه TuneUp Utilities رو نصب كنيد دير تر ويندوز خراب ميشه و نيازي به عوض كردن زود به زود ويندوز نيست ولي به هر حال ويندوز خراب ميشه ولي با اين برنامه خيلي دير تر اين اتفاق ميفته
    آقا من فدای شما بشم من اصلا منظورم با شخص خاصی نبود چون نظر همه محترمه منم نظرمو گفتم همین درکل اگه جسارتی شده ببخشید

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آقا من فدای شما بشم من اصلا منظورم با شخص خاصی نبود چون نظر همه محترمه منم نظرمو گفتم همین درکل اگه جسارتی شده ببخشید
    نه بابا من دلم مثل يه درياست شما سرور مايي

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راست میگه منم یه بار به همچین موردی برخوردم پسورد میخواست اونم توی بوت
    راستی من با بوت بلد نیستم ریپایر کنم موقعی که خط فرمان میاد چی باید بنویسم؟ (با داس اصلا اشنایی ندارم)
    یه چیز دیگه اگه فایل بوت هارد پاک بشه در موقع ری پایر ویندوز در مقابل خط فرمان چی بنویسم
    ودر اخر برنامه تون اپ واقعا عالیه من الان شش ماهی هست که ازش استفاده میکنم بهترین برنامه در این زمینه هست
    خیلی با حالین بهترین راه تعمیر ویندوز عوض کردنشهههههههههه

پروفشنال mm_yaghoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

بهترين روشهاي تعمير ويندوز
    1-قرار دادن سي دي ويندوز در سي دارم بعد در ران تايپ كردن SFC /SCANNOW در اين صورت فايلهلي سالم ويندوز به جاي فايلعلي معيوب جايگزين ميشود
    2- در ران تايپ CMD بعد OK و حالا تايپ chkdsk
    3-بر روي درايوي كه ويندوز نصب شده كليك راست كرده و انتخاب propertis بهد از زبانه tools كزينه chek tools تمام

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

من از دستور sfc /scannow تو ران استفاده می کنم ولی یک صفحه سیاه واسه 1 ثانیه میاد و میره
    وهیچ اتفاقی نمیافته !
    چطوری باید از این دستور استفاده کنم؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من از دستور sfc /scannow تو ران استفاده می کنم ولی یک صفحه سیاه واسه 1 ثانیه میاد و میره
    وهیچ اتفاقی نمیافته !
    سلام

این دستور به صورت Sfc (Space)/ScanNow روی همه سیستم ها جواب میده شاید بعد از Sfc فاصله نمی ذاری

به هر حال شکل صحیح اون به همین شکله

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام عزیز من

شکل درست دستور به این شکل است
    sfc /scannow
    همینو copy past کنین

و اما بهتین راه تعمیر ویندوز که فکر کنم خیلی باهاش مشکل دارین این باشه
    اگه میخواین یه ویندوز خوب داشته باشین و سریع تعمیر بشه من راه زیر رو پیشنهاد میکنم
    یه ویندوز خوب نصب کنین با گرافیک و صدا , حالا یه بار difrag کنین و بیاین از اون درایو ایمیج بگیرین
    برا ایمیج گرفتن هم میتونین از مقاله جناب mb-danger استفاده کنین
    با این کار به محض این که سیستم شما خراب شد میتونین در مدت 4 دقیقه سیستم رو یه حالی بدین

بعد از این که ایمیج گرفتین بیاین نرم افزار system machine رو نصب کنین یا همون TuneUp Utilities رو که
    دوست عزیزمون گفتن , حالا اگه ریجستری خراب بشه میتونین اونو تعمیر کنین و با system machin میتونین بهترین defrag
    رو برا هارد انجام بدین , میتونین روی proce ها بهترین مدریت رو داشته باشین , میتونین نرم افزارهارو به طور کامل از رو
    سیستم پاک کنین و میتونین بک اپ بکیرین و خیلی کارهای دیگه

اگر که واقعا دیگه میخواین اصلا ویندوز عوض نکنین بیاین نرم افزار norton utility رو نصب کنین و با norton ghost
    رو طوری تنظیم کنین که هر چند ساعت یک بار از ویندوز بک اپ بگیره , دقت داشته باشین که برای بک اپ گرفتن اطلا به شما کاری
    نداره و میاد هر کاری که شما میکنین رو ضبط میکنه وای رم خیلی زیادی مصرف میکنه و برا سیستمهای
    ram = 1024
    cpu = 3000
    توصیه میشه

انشا ... که دیگه مشکلی نداشته باشین
    موفق باشین

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

وهیچ اتفاقی نمیافته !
    چرا از TuneUp Utilities 2007 استفاده نمی کنی

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

وهیچ اتفاقی نمیافته !
    سلام eng2006 عزیز!!

کامپیوترت ویروسی شده است. با آنتی ویروس های قوی چون کاسپر اسکای و Nod32 آپدیت شده کامپیوترت را اسکن کن و نتیجه را بنویس.

مؤفق باشی!!
    فرهمنــــــــــد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •