سلام
آخه تلویزیون رو که نمیشه با خودت ببری بیرون میشه؟
شما ورزش کاری زورت می رسه ، ما چه کار کنیم؟
سلام
آخه تلویزیون رو که نمیشه با خودت ببری بیرون میشه؟
شما ورزش کاری زورت می رسه ، ما چه کار کنیم؟
اگه آزمايشي داره كار ميكنه پس چه جوري ميشه فعالش كرد .؟ چون همه فقط ميگن داره آزمايشي كار ميكنه . يكي نميگه بايد چي كار كرد .
بچه ها به کرج رسید به ما هم بگید
یه سوال
روی گوشی من n 95 اجرا می شه
همه اسم گوشیشون رو گفتند ما هم می گیم
سلام دوستان.دیشب اخبار اعلام کرد که صدا و سیما گفته راه اندازی دیدن شبکه های تلویزیونی در حال بررسی هست و مربوط به سیم کارت یا اپراتور خاصی نیست.همچنین اگر راه اندازی بشه گوشی هایی که این قابلیت را دارند را اعلام می کنیم.
من فکر کنم سرکاری باشه شاید هم میخوان کل ایرانسل رو بخوابونن!!!!!!!!1
بابا جان اینو گفتن که فروش گوشیه چینی بالا بره وگرنه بقیه گوشی ها که همچین امکانی ندارند
تا اونجایی که من میدونم اپراتور اول با یک شرکت قرارداد بسته که با استفاده از فناوری تلویزیون دیجیتالی ----S کانالهای ایرانی رو برای ایران پخش کنه(قبلا هم خبرش تو انجمن بود که یک شرکت اسپانیایی قراره این کار رو بکنه)
حالا هم صدا و سیما اعتراض کرده و میخواد جلوششو بگیره. گوشیهایی هم که داراری تکنولوژی ----s یا ----H (دقیق نمیدونم کدومشه) دارند میتونند بگیرند. بهترین راه برای اطلاع از تنظیمات گوشی برای دریافت امور مشترکین هست. قربونش برم جدیدترین اخبار سایت اپراتور اول مربوط به سال 85 هست.
آش دهن سوزی نیست چون با یک گوشی چینی میشه تلویزیون تماشا کرد. مشکل اینجاست که صدا و سیما میگه پخش برنامه های تلویزیونی تنها در انحصار صداوسیماست و اگر کسی میخواد به هر نحوی این برنامه ها رو پخش کنه باید سیبیل صدا و سیما رو چرب کنه. این همه مخابرات جلوی پای ایرانسل سنگ انداخت حالا یکیک دیگه جلو پای مخابرات سنگ میندازه. هر چند اگه پولی باشه به درد عمه شون میخوره.
----H برای دستگاه های قابل حمل هست !!!
----S نیاز به دیش و LNB و تیونر ! داره !!!
من فكر ميكنم اينا از طريق اينترنت gprs باشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)