منم از این مانستر پک ها میخوام![]()
منم از این مانستر پک ها میخوام![]()
خوب که اینطور ممنون. یعنی شما الان با زوم مشکلی نداری؟؟
ما در خدمتیم.
anti_girl عزیز. فقط یه لطفی کن ورژنه بوت لودرت بگو. چون اینی که من ریختم و راضیم هستم فقط مخصوصه
6.8.1. و 6.8.2 هست. شما بگو تا اگر بدرتون خورد من برتون بزارم .
ورژن بوت لودرم 6,8,2 هست عزیز جان
خوب پس بت تبریک میگم. این مانستر پک عالی. الان جزوه بهترین ها تو سایته modmymoto هستش.
بفرما اینم
اگر عضو نیستی از اینا استفاده کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
corvette
12345
بهتره توضیحاته سازندش هم بخونی.
یادت باشه حتما با MotoKup فلشش بزنی. اینم برنامشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط فکر کنم پکه فارسی روش نصب نشه. هنوز تست نکردم. موفق باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی چطوری باید جبران کنم
تشکر کافیه . قابلترو نداشت.![]()
سلام..
حالا نمی دونم واسه برطرف کردن مشکل زوم حتما نیازه که RSA رو برداشت یه نه.. قراره که ازشون بپرسم. اگه اینطور باشه، نمی شه RSA بوت لودر های 0A.52 رو حذف کردن. این یعنی رو گوشی بنده فعلا جواب نمی ده.. فعلا فقط مال اونایی که 0A.30 دارن... بازم مطمئن نیستم .. بذارین سوال کنم.. نتیجشو حتما می گم..
راستی یه سوال... چرا شناسایی و نصب درایورها یه جورایی گیج می زنن. گاهی اوقات گوشی رو می شناسه و گاهی اوقات قاط می زنه... سی دی راه اندازشو بهم ندادن ولی با نرم افزار های جانی گوشیمو به پی سی می شناسوندم. هر چقدر p2k رو تو sys32 کپی می کنم جواب نمی ده.. چیکار کنم ؟؟/
Last edited by Shadow of Destiny; 28-09-2007 at 23:58.
سلام.
که اینطور اگر فرصت کردی در مورده v3x هم یه اطلاعاتی در این ضمینه بگیری ممنون میشم استاد.
خوب پس راه حله کارآمدی واسش پیدا نشده هنوز!
راستش بت بگم در این مورد موتو یکم مشکل ساز هست. اما اگر یکبار به طوره کامل این پروسه رو طی کنی
دیگه مشکلی نباید در میان باشه. اما توجه داشته باش که در cdکه شما دریافتش نکردین درایوری نیست که باش
بشه گوشیرو رو دستکاری کرد.فقط میشه به حافظه ها دسترسی داشت. درایوره p2k از کاملترین
درایورهاست. نمیدونم تا کجا پیش رفتی. اما یه نگاه به اینجا بنداز(پست 20)
بعد بگو ببینم آیا وقتی گوشیترو رو حالته dataکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به سیستم وصل میکنی این گزینه هارو داری!!؟؟
![]()
همین الان تایید شد... Zoom بوت لودر های 0A.52 رو نمی شه ارتقا داد به خاطر دلایلی که عرض کردم.. فقط بوت لودر های 0A.52.. که اول باید RSA رو بردارن از تو گوشی که تقریبا کار سختیه. اینک لینک آموزشش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش: نمی دونستم که v3x هم مشکل زوم داره.. همین الان رفتم دنبالش... فعلاااااااااااااااااا..
Last edited by Shadow of Destiny; 29-09-2007 at 00:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)