راستی گارانتیه eVGA چیه؟چیز جون دار و معتبری هست؟
راستی گارانتیه eVGA چیه؟چیز جون دار و معتبری هست؟
eVGA از برندهاي خوب و اورخور هست. مخصوصا در سري 8 كه واقعا فروش خيلي خوبي داشته. متاسفانه گارانتي معروفي نداره.
كارتهايي كه در كارخانه اوركلاك شده اند گارانتي اوركلاك در همون حد هستند. كلا اوركلاك باعث Void شدن گارانتي ميشه.ایا اور کلاک هم شامل گارانتی میشه چون شنیدم بعضی از گارانتیها اور کلاک را گرانتی میکنند ایا درسته----
اور کلاک کنید کارت بسوزه از کجا می خوان بفهمن که اور شده سوخته ؟
وقتي اوركلاك ميكنيد مثلا به مموري زيادي ولتاژ ميديد، فقط مموري ميسوزه! ديگه بقيه اش مشخصه!
ایا چون گارانتی معرفی نداره نمی ارزه بخریم--قیمتش در سطح xfxهست--
evga از xfx بهتره قیمتش هم بیشتره
البه گارانتی معتبر هم هم خیلی مهمه
من نگفتم که خود eVGA برند خوبیه یا نه چون خودم میدونم خوبه منظور من این بود که آیا گارانتیش جون دار و معتبر هست یا نه؟ و اسمش چیه. که گفتید گارانتیه درست حسابی نداره.
گمنام بودن شرکت نشانه ضعیف بودن اون نیست شاید بعد دو روز کارتت رو برات عوض کردن تازشم گارانتی بین المللی داره مثل گیگابایت و ای سوز
ما در این پست درباره 2 برد صحبت کردیم که همگی تقریبا در یک سطح بودند حالا در مورد دو برد دیگر نظرتان چیه درباره لیدتک وتردی کلوب برسی کنید با توجه به اینکه برد ایکس اف ایکس 175هزار تومان است ولی برد تردی کلوب 145هزار تومان یعنی 30هزار تومان اختلاف قیمت ایا تردی کلوب این قدر ضعیف است که 30هزار تومان اختلاف قیمت داشته باشد واقعا علت چیست در مورد لیدتک هم نظر بدهید -------مشکرم
Club3D يه برد متوسط هست. به نظر من از Leadtek پايينتره Leadtek تو سري 7 كه جزو بهترينها بود اين سري هم كارت هاي خيلي خوبي داده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)