تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: بهترین کارت برای 200 تا 260 تومن.

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما باید همین کارت رو یه مادر بورد دیگه با همین مشخصات ببندی اونوقت تست بگیری بدون مقایسه کردن چجوری فهمیدی که امتیازش تو برنامه 3d mark از مچ شدن خوب قطعات بوده؟
    به نظر منم مچ شدن قطعات با هم الکیه شایدم قدیما یه همچین چیزی بوده ولی الان دیگه فکر نکنم
    ای بابا ما به چه زبونی بگیم مچ شدن الکی نیست .
    این خودش یه مبحث جالب و در عین حال پیجیده و وقت گیره من نشنیدم اینورا کسی واسه این کار وقت بذاره .
    واسه مچ کردن قطعات باید قطعه شناس باشی و از الکترونیک هم فووووول سر در بیاری.
    هستند آدمایی که دونه دونه قطعات رو ازmotherboard بگیر تا cd rom رو میشینن با هم مچ میکنن باید تمام اطلاعات قطعات رو بدونی و کارا ترین رو ببندی.
    وقتی از چیزی سر در نمیاریم دلیل نمیشه که بگیم الکیه

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چی میگی مهندس الکترونیک صنعتی شریف هم نمیتونه از لحاظ سخت افزاری اگه 2 قطعه هم نام نباشن بگه که مچ هستن یا نه. میدونی سی پی یو و جی پی یو چه تکنولوژی دارن؟میدونی ایران نمیتونه یه مودم 7 تومنی دیال اپ درست کنه؟میدونی farasoo که به قول ما ایرانیا یکی از تولید کننده هاست که مونتاژ کن نیست و خودش همه کاراشو میکنه و اسم ایران رو کمی بالا میبره تکنولوژی و طراحی قطعات رو شریک آسیای شرقیش انجام میده و فقط اون سرمایه رو پشتیبانی میکنه؟؟؟همین مچ شدن هایی که میگن هم از توی منبع های خارجی خونده میشه و هیشکی نمیدو نه چی به چیه و فقط از طریق نرم افزاری مثلآپدیت بایوس و درایور میشه قطعات رو هماهنگ تر کرد.یا اینکه اسمشون یکی باشه و ما بگیم بله الان مچ هستن!! من هیچ ادعایی ندارم و کسایی هستن که اینجا از من بیشتر حالیشون شه ولی خوب یه چیزایی رو تو نباید نادیده بگیری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ای بابا ما به چه زبونی بگیم مچ شدن الکی نیست .
    این خودش یه مبحث جالب و در عین حال پیجیده و وقت گیره من نشنیدم اینورا کسی واسه این کار وقت بذاره .
    واسه مچ کردن قطعات باید قطعه شناس باشی و از الکترونیک هم فووووول سر در بیاری.
    هستند آدمایی که دونه دونه قطعات رو ازmotherboard بگیر تا cd rom رو میشینن با هم مچ میکنن باید تمام اطلاعات قطعات رو بدونی و کارا ترین رو ببندی.
    وقتی از چیزی سر در نمیاریم دلیل نمیشه که بگیم الکیه
    شاید حرف شما تو بعضی موارد درست باشه
    ولی خب فکر نمیکنم با این همه پیشرفتی که صنعت سخت افزار داشته مثلا کارت گرافیک asus با مین abit مچ نشه
    و اون کارایی که روی یه مین Asus داره رو abit نداشته باشه
    وقتی که کارت گرافیک روی pci e نصب میشه و چیپ هر دوتا مادربورد یکسان هستش دیگه بقیه مسائل یا نرم افزاری یا به کیفیت ساخت قطعات بستگی داره که مسلما کیفیت ساخت قطعه یا مواد مصرفی تو همه شرکتهای بزرگ یکسان هستش
    حالا میخوای یه مهندس قطعه شناسی که از الکترونیک هم فووووول سر در میاره پیدا کنیم ازش بپرسیم قضیه چیه

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

مچ شدن با كارايي فرق دارد دوست عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    يك سيستم مي بيني خوب بوت مي شود و كارهاي عادي را خيلي راحت انجام مي دهد
    اما يك سيستم كه خيلي بهتر است بوتش ديرتر انجام مي شود و توي ويندوز كمي كندتر كارهار انجام مي دهد اما وقتي تست مي گيري يا توي كارهاي سنگين مشخص مي شود كه كدام بهتر است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ولی خب فکر نمیکنم با این همه پیشرفتی که صنعت سخت افزار داشته مثلا کارت گرافیک asus با مین abit مچ نشه
    وقتی که کارت گرافیک روی pci e نصب میشه و چیپ هر دوتا مادربورد یکسان هستش دیگه بقیه مسائل یا نرم افزاری یا به کیفیت ساخت قطعات بستگی داره که مسلما کیفیت ساخت قطعه یا مواد مصرفی تو همه شرکتهای بزرگ یکسان هستش
    حالا میخوای یه مهندس قطعه شناسی که از الکترونیک هم فووووول سر در میاره پیدا کنیم ازش بپرسیم قضیه چیه
    آره فکر کنم باید بریم کانون فرهنگی آموزش پیداش کنیم.!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مچ شدن با كارايي فرق دارد دوست عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    يك سيستم مي بيني خوب بوت مي شود و كارهاي عادي را خيلي راحت انجام مي دهد
    اما يك سيستم كه خيلي بهتر است بوتش ديرتر انجام مي شود و توي ويندوز كمي كندتر كارهار انجام مي دهد اما وقتي تست مي گيري يا توي كارهاي سنگين مشخص مي شود كه كدام بهتر است
    یعنی میگین اون که سیستمش بهتره ولی قطعاتش مچ نیسن بالاخره کارایی خودشو میتونه نشون بده؟ مثلا توی 3dmax میتونه از اونکه هماهنگتره جلو بزنه؟(خوب توضیح بدین انگار اطلاعات شما به درد ما میخوره)اگه همه ی راهاندازها و بایوس رو به روز بکنیم و خنک کننده های سیستم هم بهینه کنیم اونوقت درصد مچ شدنشون قابل ملاحظه نیست؟

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

اگر اين كارها را بكنيد مثلا درايورها هم آپديت باشد خيلي مي تواند تاثير داشته باشد حتي Slave و Master سي دي رامها يا كلا همه شون توي Load XP تاثير دارد و سيستم بهتر كار مي كند
    شما توي كارهاي عادي مچ شدن خوب هست اما در كارهاي سنگين ديگه ربطي به مچ شدن تا حدود زيادي لازم نيست فقط بايد قطعات قوي باشند و آپديت باشند
    اين بحث پيچيده هست من از نظر تجربي دارم اينها را بيان مي كنم من خيلي سيستمها ديدم بهتر از ماله خودم در كارهاي عادي كار مي كند ولي توي برنامه هاي سنگين يا Convert كردن كم مي آورند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چی میگی مهندس الکترونیک صنعتی شریف هم نمیتونه از لحاظ سخت افزاری اگه 2 قطعه هم نام نباشن بگه که مچ هستن یا نه. میدونی سی پی یو و جی پی یو چه تکنولوژی دارن؟میدونی ایران نمیتونه یه مودم 7 تومنی دیال اپ درست کنه؟میدونی farasoo که به قول ما ایرانیا یکی از تولید کننده هاست که مونتاژ کن نیست و خودش همه کاراشو میکنه و اسم ایران رو کمی بالا میبره تکنولوژی و طراحی قطعات رو شریک آسیای شرقیش انجام میده و فقط اون سرمایه رو پشتیبانی میکنه؟؟؟همین مچ شدن هایی که میگن هم از توی منبع های خارجی خونده میشه و هیشکی نمیدو نه چی به چیه و فقط از طریق نرم افزاری مثلآپدیت بایوس و درایور میشه قطعات رو هماهنگ تر کرد.یا اینکه اسمشون یکی باشه و ما بگیم بله الان مچ هستن!! من هیچ ادعایی ندارم و کسایی هستن که اینجا از من بیشتر حالیشون شه ولی خوب یه چیزایی رو تو نباید نادیده بگیری.
    ببین عزیز دلم اصلا درست نیست واسه همچین مسئله ای اینقدر خودت رو ناراحت کنی
    relax باش
    اگه پستی که دادم به دقت بخونی میبینی که منم گفتم اینورا ندیدم کسی واسه اینکار وقت بذاره اصلا کی راجع به ایران حرف زد ایران فقط چیپس و پفک خوب میسازه
    صلوات بفرستید

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

درسته منم با نظر شما موافقم . من در مورد مارک خاصی صحبت نکردم و نگفتم چی با چی جوره گفتم هستن آدمایی که میرن میشینن واسه این کار وقت می ذارن . ولش با با اصلا بیکارن این آدماااااا
    در ضمن نمیخواد بریم دنبالش بگردیم تو فک و فامیلای ما ریخته از اینجور بیکارا تو کانادا و انگلیس و غیره و غیره بیکار راه میرن قطعه مچ میکنن اصلا به ما چه ما که نمیتونیم. همین جنسای آشغال چینی هم از سرمون زیاده

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

قربون آدم چیز فهم اصلا من حال میکنم با این lord the one
    ما از اول نظرمون و حرفمون همینه من که نگفتم یه مادر برد درپیت با یه سی پی یو آشغال مچ بشن موشک درست میشه همچین حرفی زدم؟؟؟؟؟؟
    (اما تاثیر گذار هست)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •