تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 3 از 503 اولاول 12345671353103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

اول كه يكي از دوستان ميگه كه پي 1 650 تومنه و برو ان 95 بگير.كه اين حرف اصلا درست نيست.اول كه پي 1 الان 510 تومنه توي شيراز بعدشم بنظر من پي 1 از ان 95 هيچ چيز كم نداره.دوربين ان 95 هم درسته كه 5 مگاست و پي 1 3.2 مگا و عوضش طبيعي ميگيره و مثل ان 95 ابرنگي نيست.يشمي رو همون يشمي ميگيره نه فسفري.و اين در حاليه كه از لحاظ حجم گوشي قابل مقايسه نيستند.من كه اصلا نميتونم ان 95 رو با اون حجم و وزن يك گوشي بدونم.نه ظاهر قشنگي داره و نه حجم و وزن درستي.ولي عوضش P1 هم زيباست و هم خوش قد و قواره به نسبت امكاناتش.ولي با توجه به خواسته هائي كه دوستمون دارن هر دو جوابگو هستند.پس اگر مشكل مالي نباشه P1 ميتونه بهتر باشه مخصوصا كه قصد استفاده از شبكه بيسيم هم داريد.در مورد دبليو 960 هم نظرم اينه كه درسته كه گوشي واقعا خوبيه ولي بنظر من شما همون P1 رو بگيري بهتره.تا وقتي كه اون بياد يك ماهي دست كم مونده و بعدشم قيمتش مطمئن باش خيلي بالاتره و دير افت ميكنه.گرفتن P1 با توجه به خواسته هاي شما و در نظر گرفتن شرايط از نظر من براي شما بهتره.اين گوشي كلاس خاص خودشو داره.در خريدش ترديد نكن.
    Last edited by Dr.Afzali; 09-09-2007 at 04:02.

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کی میدونست که P1i دارای یک GPS (راه یاب) حرفه ای و دقیق است؟

این راه یابی که روی پی1 نصبه حتی با حرف زدن از طریق گوشی راه رو به آدم نشون میده.

فیلم کوتاهی رو در مورد طرز کار این راه یاب که بر روی P1i نصب است رو میتونید از لینک زیر ببینید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا فکر کنم n95 دیگه واقعا پیش P1 کم میاره. چون نه تنها پی1 همه اون چیزایی رو که ان95 داره رو داره و هم اینکه

قیمتش هم ارزونتره.

نظر شما چیه؟

نظر دوست عزیزمون Dr.Afzali که پی1 است. آیا بازم شما میگید نوکیا یا سونی اریکسون؟

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام آقای .....(پرشین بوی)
    داداش دبلیو 960 خیلی سرتر از پ1 هست
    حد اقل مثل اون هست با 8 گیگ مموری و البته والکمن پلیر 3 که این خودش عالیه
    در ضمن مموری ام 2 2 گیگش نیومده چه برسه با 8 گیگ
    ولی خوب شما اگه میخای پ1 بگیری حرفی نیست ولی من میگم دبلیو 960 از پ1 بهرته
    البته من از پروسسوزش خبر ندارم همینطور از رم و رامش

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

پست بالا تائید میشه یا حداقل اگه میخوای p1 بگیری صبر کن w960 بیاد تا درست حسابی بخوره تو سر قیمت p1 بعد بگیرش.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام آقای .....(پرشین بوی)
    داداش دبلیو 960 خیلی سرتر از پ1 هست
    حد اقل مثل اون هست با 8 گیگ مموری و البته والکمن پلیر 3 که این خودش عالیه
    در ضمن مموری ام 2 2 گیگش نیومده چه برسه با 8 گیگ
    ولی خوب شما اگه میخای پ1 بگیری حرفی نیست ولی من میگم دبلیو 960 از پ1 بهرته
    البته من از پروسسوزش خبر ندارم همینطور از رم و رامش
    سلام دوست عزیز.

از نظر Walkman Touch player که روی W960 نصبه باهاتون موافقم و میشه گفت پلیری که روی این گوشی هست

شاید از پلیری که روی P1i باشه بهتر باشه. اما من یک تجربه ای رو کسب کردم به همین دلیل همیشه واکمن بودن

گوشی نیست که دلیل بهتر بودن صداش بشه.

من یک P910i الان تو خونه دارم . وقتی آهنگی رو با این گوشیم که اصل فرانسه هست گوش میدم هم کیفیت صدا داره

و هم اینکه تا آخر نمیشه صدا رو تو هدفون بالا برد چون از بس بلنده که گوش آدم رو اذیت میکنه. اما روی w810i الانم که

استفاده میکنم. همون آهنگی که روی پی910 گوش دادم رو روش ریختم و گوش دادم. کیفیت آهنگش میشه گفت

یخورده بهتر میشه اما با دستکاری اکولیزرهاش. اما باید صدا رو تا اخر بالا ببری که بشه از آهنگ لذت برد.

الانم بازم میگم که به احتمال خیلی زیاد 960 از لحاظ موزیک بهتر از پی1 میتونه باشه اما تنها دلیل برتری 960 که پلیره

نباید باعث بشه ما 200/300 هزار تومن گرونتر به یک گوشی بدیم.

پی1 همه اون چیزیایی رو که 960 داره رو داره تازه اگر عکس صفحه قبل رو ببینید میبینید که پی1 امکانات بیشتری

نسبت به 960 داره و قیمتش هم پایین تره.

اما در مورد مموری کارت>> من همین الان بر روی w810i یک مموری کارت 2 گیگابایتی روش انداختم. تازه مموری

کارتی که روی پی1 استفاده میشه Memory Stick Micro M2 استفاده میشه. اگر خبر داشته باشید این مموری کارت

ها قیمتشون نصف مموری کارت های دیگه است.

اینجا که من هستم از مموری کارت 1 گیگ هست تا 8 گیگابایتی. قیمت هاشون هم بسیار مناسبند. اگر بخوام هزینه

یک کارت 8 گیگی رو با قیمت خود گوشی پی1 حساب بکنم تازه قیمتش میشه یک N95 معمولی (نه 8 گیگی). چه

برسه به اینکه بخواهیم قیمتش رو با w960 حساب بکنیم.

حالا با توجه به اینکه با اضافه کردن یک مموری 8 گیگی یا 4 گیگی(اگه بشه و روش جواب بده) گوشی P1i فرقی با

w960 نداره و با قیمت ارزونتر هم میشه خریدش آیا به نظرتون بازم 960 مناسب تره؟

اما مشکل من اینه که تا حدود 3 ماه دیگه این ترم درسیم تموم میشه و من این گوشی رو برای انجام دادن بهتر

تکالیفم میخوام. اگه قرار باشه صبر کنم تا 960 بیاد که حدودا میشه 1 ماه دیگه و یک ماه هم باید صبر کنیم که

گوشی جا بیوفته تو بازار اونوقت ترم درسیم تموم شده.

قیمت یک کارت 4 گیگابایتی: 55622 تومن حالا حدودا بگیم 57 تومن.

قیمت یک کارت 8 گیگی هم دور و بر 100 تومن
    Last edited by Persian.Boy; 09-09-2007 at 17:27.

پروفشنال lopez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    كاشان

پيش فرض

دوست عزيز براي مقايسه بهتر مي توني به اين لينك بري :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب N95 اگه گرونه به خاطر پشتيباني از HSDPA هست K850 هم پيش بيني ميشه به خاطر اين پشتيباني قيمتش حدود 100 دلار گرونتر بشه اين شبكه مربوط ميشه به نسل 3.5 كه به شما اجازه دسترسي به اينترنت به سرعت 3.5 مگابيت در ثانيه رو ميده !!! پس سخت افزار مناسب مي خواهد نهP1i اين امكان رو داره نه W960 در ضمن دوربين N95 خيلي بهتر از هر جفت اونا جواب ميده فقط پاي لنگ 95 باطريشه !!! قيمت P1 هم كه فعلا 800 تومنه اگه به نطر من بشه 500 به صرفه است ولي با اين قيمت نه!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

lopez جان سلام.

COLOR][/B]
    در ضمن دوربين N95 خيلي بهتر از هر جفت اونا جواب ميده
    lopez عزیز راستش رو بخوای برای من دوربین 3.2 مگاپیکسلی کفایت میکنه. چون من خودم یک دوربین حرفه ای بنام

Nikon D50 رو دارم و اگر بخوام عکس پوستر و یا خانوادگی بگیرم هیچ وقت از دوربین یک گوشی استفاده نمیکنم.

دوربین گوشی رو برای عکس گرفتن از سوالات امتحان میخوام و مواقع ضروری که آدم احتیاج داره از یک دوربین

گوشی استفاده کنه. مثلا سوالات کنکورهای دانشگاهی و غیره... و این امکان رو پی1 خیلی خوب میتونه جواب بده.

بازم تا نظر شما و بقیه دوستان چی باشه؟ آیا به نظرتون پی1 با امکاناتی که داره خیلی بهتر از نوکیا و دیگر مدلهای

سونی اریکسون نیست؟ تا حالا که دوستان اکثریت به پی1 رای دادند اما چون نظرات متغیره و پیشنهاد های گوناگونی

مطرح میشه پس بهتره روش بحث بشه تا به یک نتیجه کلی برسیم.
    Last edited by Persian.Boy; 09-09-2007 at 19:12.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

اما در مورد مموری کارت>> من همین الان بر روی w810i یک مموری کارت 2 گیگابایتی روش انداختم. تازه مموری

کارتی که روی پی1 استفاده میشه Memory Stick Micro M2 استفاده میشه. اگر خبر داشته باشید این مموری کارت

ها قیمتشون نصف مموری کارت های دیگه است.

[/
    اشتباه میکنی. M2 گرونترین مموری کارتهاس چون نسبت به بقیه مموریها جدیدتره.

قيمت P1 هم كه فعلا 800 تومنه اگه به نطر من بشه 500 به صرفه است ولي با اين قيمت نه!!
    p1 الان حداکثر550

[B][COLOR="Navy"]lopez
    بازم تا نظر شما و بقیه دوستان چی باشه؟ آیا به نظرتون پی1 با امکاناتی که داره خیلی بهتر از نوکیا و دیگر مدلهای

سونی اریکسون نیست؟ تا حالا که دوستان اکثریت به پی1 رای دادند اما چون نظرات متغیره و پیشنهاد های گوناگونی

مطرح میشه پس بهتره روش بحث بشه تا به یک نتیجه کلی برسیم.
    با توجه به نیازهیی که بهش اشاره کردی p1 بهترین گزینس برات.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

SAEED_BARCELONA راستش اینجا M2 ارزونتره. میدونم که ام2 ها کارت های بهتر و سریعتر و در عین حال کوچکتری

هستند اما با توجه به قیمت هایی که در اینترنت وجود داره M2 ارزونتر از بقیه هست. مخصوصا اگر با ظرفیت بالاش رو

خریداری کنی.

منم چون نزدیک به 90 درصد خریدهای اکترونیکی رو از اینترنت انجام میدم. بنابراین ارزونتر برام تموم میشه تا اینکه بخوام

از مغازه هایی که پول و آب و برق و حقوق کارمنداشون رو هم روی مموری کارت حساب میکنند بخرم.

پس با این حساب نظر شما هم P1 شد. منم دیگه میرم که سفارش بدم. فقط امیدوارم گوشی خوبی باشه.

با تشکر از همه تون.

پروفشنال DJ_IT_110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما چند وقت دیگه صبر کن تا w960 بیاد ... p1 همون p990 هست که چند تا امکانات مثل دوربین بهش اضافه شده ... ولی w960 خیلی سرتره ( اینو همه میگم ) ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •