در ضمن شاهین جان این تاپیک پا که گرفته هیچ داره راهم میره
در ضمن شاهین جان این تاپیک پا که گرفته هیچ داره راهم میره
اصلاحیه ::>>::!!>>؟؟؟::!! :
در دو پست قبلیم یادم رفت به دو مطلب اشاره کنم
1. در motion جلوی rotate زمانی که آن را در یکی از حالات cw or ccw قرار میدهید پنجره ی کوچکی با عدد 1 ایجاد میشود این عدد بیان گر سرعت چرخش است که میتوان آن را به دلخواه تغییر داد .
2. در ایجاد یک کلید شما نیاز به فعال کردن دو قابلیت دارید
1. enable simple frame action
2. enable simple buttons
این دو قابلیت زمان بازبینی کلید باید فعال باشند تا شما از سحت کار و طراحی خود مطلع شوید ( برای باز بینی از کلید های ترکیبی ctrl+enter استفاده کنید)
این دو قابلیت در پنجره ی control هستند .
سلام staywithme جان ديدم اونلاين هستي گفتم حتما ميخواي برامون يه اموزش ديگه بزاري گفتم پيشا پيش ازت تشكر كنم
همين الان ديدم كه شما پست دادين
Last edited by arash_irani; 23-09-2005 at 20:46.
اگه مدارس شروع بشه هفته ای 1 آموزش داریم از من تو این تاپیک
یعنی هفته ای یه آموزش بیشتر تو این تاپیک نمیزارم
مرسی آرش آموزش که چه عرض کنم اصلاحیه یه چرت و پرتا ی قبلی
Publish کردن با پسوند های مختلف :
برای این که شما انیمیشن خود را به طور مثال با پسوند گیف یا اچ تی ام ال داشبه باشید باید آنرا پابلیش کنید :
ابتدا باید پسوند های مورد نظر را انتخاب کنید برای اینکار مراحل زیر را دنبال کنید :
file > publish settings
حال در تب اول پسوند های خود را انتخاب کنید .
برای اینکه متحرک خود را با پسوند گیف داشته باشید این پسوند را تیک زده و به تب مرتبت با آن بروید :
حال در قسمت playback
Static را به animated تغییر دهید حال آخرین تغییرات را مجدد سیو کنید و از منو ی فایل publish را انتخاب کنید .
حالا تو جایی که فایل رو سیو کردید پسوند هایی رو که تیک زدید میبینید .
حتما تا به حال خیلی سعی کرده اید که دو متحرک را در صفحه با هم داشته باشید و یا در بعضی موارد بطور مثال خواسته اید با قلم مو تغییری در متحرک ایجاد کنید ولی با وجود تلاش های مکرر به نتیجه ای نرسیده اید ، برای بوجود آوردن اینگونه تغییرات نیاز به یک لایر جدید دارید
جهت ایجاد لایر جدید مطالب و مراحل زیر را دنبال کنید :
شما در سمت چپ تایم لاین قسمت سیاه رنگی با نام مشغثق layer 1 می بینید ، برای ایجاد لایر جدید باید سمت چپ ، پایین لایر 1 روی علامت + که روی کاغذی با لبه ی بالا آمده قرار داردکلیک کنید.
یا به منو ی زیر رفته و ....
Insert > layer
حالا شما یک لایر جدید با نام لایر 2 دارید و میتوانید متحرک بعدی و یا تغییرات لازم را اجرا کنید .
البته فکر کنم این کار حجم فایل رو بالا ببره و لی چاره چیست .......
البته فکر میکنم و تا اونجایی که یادم بود یه راه ه دیگه واسه وارد کردن متحرک بعدی وجود داشت.
( چون من ضربه مغزیم )
مثل اینکه کل پی سی ورلد بچه مدرسه ای ان
نحوه ایجاد : کپی ، کات ، حذف ، ایجاد ، تمیز کردن و پست کردن فریم به همراه فواید آن :::>>>::
فکر نکنم که کپی و کات و پست نیازی به گفتن کارایی شون باشه به تدریج خودتون به فواید این سه آیتم پی خواهید برد .
ولی ایجاد فریم خالی و یا کِی فریم نیاز اساسی به آموزش داره من چون سوادم اکابره با مثال توضیح میدم :
کارایی کِی فریم : به طور مثال شما متنی دارید و می خواهید اون رو حرکت بدین به جای دیگه حالا به جای اینکه یه فریم خالی بسازید که مجبور باشید دوباره فونت انتخاب کنید و ... یه کِی فریم بسازید که توش همون متن موجوده یعنی یه چیزی تو مایه های کپی ولی اون نه یه کمکی شباهت دارن ( بعد پس فردا نیاین بگین فلانی گفته ها ) و بعد اون متن رو جا به جا کنید .
فریم خالی هم که معلومه چیه یک فریم خالی بهتون میده که اگه بر فرض مثال خواستید یه متن دیگه رو جای گزین متن اولی کنید بتونید و دیگه نرید یه کِی فریم بسازید و ....
و اما تمیز کردن : این تمیز کردن خیلی ارایی داره البته اگه کم حواس باشید .
یعنی چی یعنی اگه شما تو فریم 1 یدونه متن با نام علی داشته باشید و تو فریم 20 یه متن با نام علی 2 داشته باشید و بخواید بین اینا رو با motion متحرک کنید و اشتباهأ یه فریم خالی یا کِی فریم زدید بین اینا اوم کِی فریم یا هر چیز مشابه پاک نمیشه بلکه یک فریم از آخر کم میشه ، واسه همین باید اون فریم رو تمیز کنید .
اگه این همه توضیح دادم اصلش اینجاس واسه رسیدن به این آیتم ها باید تو تایم لاین رو یه یه فریم راست کلیک کنید ، حالا این هایی که فارسی مینویسم به ترتیب از راست به چپ اینگلیسی شونو میگم :
کپی ، کات ، حذف ، ایجاد کِِی فریم و فریم خالی، تمیز کردن ، پست کردن ، انتخاب همه ی فریم ها ی موجود در یک لایر:
Copy frames , cut frames , remove frames , insert keyframe , insert blank keyframe , clear frames , paste frames , select all frams
در ضمن من از همه به خاطر کشکی شدن آموزش هام معذرت می خوام.
نحوه ی ایجاد خط کش ، grid و ویرایش آن :
با این دو ابزار در فتوشاپ سر کار داشته اید و هم سر کار خواهید داشت .
واسه هر کدوم دو راه میگم که بهش برسید :
واسه خط کش این مراحل :
View > rulers
Or use this key
Ctrl + Alt + Shift + R
گرید هم که میدونید چیه همون ابزاری که محیط رو شطرنجی میکنه :
مراحل زیر برای گرید :
View > Grid > Show grid
Or use this key
Ctrl + ‘
و برای ویرایش گرید از :
View > grid > edit grid
Or use this key
Ctrl + Alt + g
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)