گفتم که چی کار باید بکنی، باید قبلش درایو سی رو فرمت کنی، اونوقت همه چی درست میشه... به نظرم حتماً یک مقاله در مورد نصب ویندوز بخون (فکر کنم در همین سایت باشد)
گفتم که چی کار باید بکنی، باید قبلش درایو سی رو فرمت کنی، اونوقت همه چی درست میشه... به نظرم حتماً یک مقاله در مورد نصب ویندوز بخون (فکر کنم در همین سایت باشد)
آره هست حتما.ممنون و فعلا خداحافظ.مشکلی پیش اومد مزاحم میشم.
سلام دوست عزیز!!
بنظر بنده هم راه حل آقا مهران ( یعنی تعویض ویندوز ) راه حل بهتری است. زیرا ویروسی که شما در باره اش نوشتید، ویندوز شما را صدمه زده و ممکن بعدا از مدتی ویندوز شما از کار بیفتد.
اگر به مطالبی که برایتان مینویسم توجه نمائید، میتوانید درایو C تانرا به آسانی فرمت نمائید.
شما زمانی که کامپیوتر تان را با سی دی ویندوز بوت میکنید، و به مرحله ای میرسید که باید کلید F8 را برای مؤافقت با مؤافقتنامه میکروسافت فشار دهید، کلید F8 را بفشارید. بعد از فشردن کلید F8 ویندوز کامپیوتر شما را اسکن میکند و اگر ویندوز دیگری داشتید، برای شما مینویسد که آیا میخواهید اونو Repair کنید یا نه که شما باید کلید Esc را برای مخالفت با این عمل فشار دهید. بعد از آن لیست تمام درایو های شما ظاهر میشود. حالا شما با استفاده از کلید های جهت نمای صفحه کلید تان ( Arrow Keys ) که تعداد آنها چهار عدد میباشد و در پایین کلید Delete قرار دارند، بروی درایو C بروید و کلید اینتر را فشار دهید.حالا شما به مرحله فرمت کردن درایو C میرسید که برای اینکار یکی از File System ها ( Fat یا Ntfs ) را انتخاب نموده و درایو C تانرا با همان File System فرمت کنید و البته اگر میخواهید عملیه فرمت سریع تر انجام یابد، یکی از گزینه های که متن Quick را دارا میباشند، انتخاب نمائید و برای ادامه یکی از کلید های را که برای فرمت نمودن درایو مورد نظر اختصاص داده شده است ( دقیقاً بیادم نیست اما بفکرم کلید F است ) فشار دهید و بعداً کلید اینتر را برای ادامه فرمت فشار دهید.
خوب یه مدتی باید منتظر بمانید تا درایو C شما فرمت شود و Setup فایل های نصب ویندوز را بروی درایو شما کپی نماید. بعد از ختم فرمت و کپی کامپیوتر شما یه بار Restart میشود و بقیه مراحل را خود تان میتوانید ادامه دهید.
اگر سوالی داشتید، درخدمتم!
موفــــــــــــــق و کامگـــــــــار!
فرهمنــــــــــــــــــــ ـــــــــــــد
Last edited by Farahmand Farshidy; 22-08-2007 at 19:09.
از من می شنوی ویندوز رو دوباره نصب نکن شاید یه راهی باشه.ببینم تو برنامه ی system mechanic یا هرچی شبیه اون رو نصب نکردی؟من نصب کرده بودم البته فقط فایل های اسکرین سیور رو با نوتپد باز میکرد.شاید تو اونجوری تنظیمش کرده باشی.
Last edited by techno; 22-08-2007 at 19:50.
از این برنامه های تعمیر ویندوزه؟اگه آره قبلا نصب کردم ولی خیلی وقت پیش و مشکلی نبود اما فکر کنم ویروس باشه.به هر حال از هر دو ممنونم.اگه راه دیگری پیدا کردید بگید.احتمالا اگه راهی نباشه امروز یا فردا ویندوز عوض می کنم.اگر مشکل پیش اومد مزاحم شما و فرهمن فرشیدی عزیز و مهران جان می شوم.ممنون.
آره منظورم همون بود.من بازم میگردم شاید راهی پیدا کردم.اگه نه ویندوز رو repair کن یعنی رو همینی که هست دوباره نصب کن تا فایل هات پاک نشن.
صبرررررر کن!ویندوز رو دست نزن! این فایلو سیو و اجرا کن ببین چطور میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
techno جان میشه بگید چطور باید این مشکل رو رفع کنم؟فایل های اسکرین سیور رو با نوتپد باز میکرد.
یا برنامه رو پاک کن یا تنظیماتش رو تغییر بده یا: برو اینجا تو رجیستری= HKEY_CLASSES_ROOT\scrfile\shell\open\command و مقدار default در سمت راست رو به "%1" /s تغییر بده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گرم techno جان درست شد!الان همه چی اجرا شد!خدا خیرت بده!خوب شد ویندوزو عوض نکردم!
الان دارم سکته می کنم!
از شما و سایر دوستان که به من کمک کردند نهایت تشکر را دارم.
خیلیییییییییییی ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)