بهترين دبليو 900 و دبليو 800 هست !
منتها اگر دبليو 810 خارجكي پيدا كنيد اونم گزينه خيلي خوبيه مگر نه بد ترين مدلشم دبليو 810 هاي داخل ايران هست !
بهترين دبليو 900 و دبليو 800 هست !
منتها اگر دبليو 810 خارجكي پيدا كنيد اونم گزينه خيلي خوبيه مگر نه بد ترين مدلشم دبليو 810 هاي داخل ايران هست !
منم w850 رو انتخاب می کنم چون داشتمش و واقعا راضی بودم محشره بخدا
دلفين جان منبع امضات كجاس؟
واکمن برنامه نیس ؟ مولتی تسک یعنی بتونی چند تا برنامه ( یا چند تا وظیفه ) رو همزمان اجرا کنی و بتونی مینیمایزشون کنی که تو w810 میتونی !عزيزم اين مولتي تسك نيست ! صرفا يه قابليته كه k750 هم داره ...
مولتي تسك به اجراي چندين برنامه جاوا همزمان ميگن ... مثلا w850 مولتي تسكه ... يعني مثلا ميتوني برنامه ديكشنري رو باز داشته باشي و بعد opera رو باز كني به همراه نرم افزار قفل كننده فايلها و Mobyexplorer و چندتاي ديگه و با يه كليد shortcut در يه لحظه بين هركدوم كه ميخواي سوئيچ كني .. بدون اينكه برنامه اي ديگه از كار بيفته
ولي در 810 وقتي برنامه مثلا ديكشنري داري اگه بخواي Opera رو هم باز كني ازت ميپرسه يه برنامه بازه ميخواي ببندمش ؟ مجبوري بگي آره و اون وقت ديكشنري بسته ميشه
نتيجه اخلاقي: w810 مولتي تسك نيست !
آره از k800 به بعد امکان باز کردن بیش از یه برنامه رو داری تا 2-3 تا برنامه رو هم ساپورت میکنه ! ولی این دلیل نمیشه w810 مولتی تسک نباشه ! شما تو w810 میتونی 2-3 تا کارو همزمان انجام بدی در نتیجه مولتی تسکه ( ولی اونقد قوی نیست که بتونه تعداد این برنامه هارو زیاد کنه ولی میتونه برنامه یا بازی رو مینیمایز کنه و...) !
شما مولتی تسک رو صرفا در مورد اجرای بیش از یه برنامه که خودت نصب کردی میدونی من تو اجرای همزمان چند وظیفه !
به هر حال شما بگو مولتی تسک نیست ! منم نظرم رو گفتم میخوای قبول کن نمیخوایم نکن !
آخه من ديدم تو GSMARENA واسه w850 قسمت ويژگيهاي مثبت اين گوشي نوشته بود Multi Task support
گفتم شايد منظورش برنامه هاي جاوا باشه .. چون واسه گوشي هاي ديگه اين رو ننوشته بود
واسه چی اینم منبع می خواد
هويجوري....
سیمنس شرمنده به خدا.عجب سوتی دادم. این روزا همش بحث دبلیو 960 هستش من هم جو گرفته بود
منظور دبلیو 950 هستش .
اگر هم انگلیسی نوشته ام چون الان دو ماه میشه مسافرتم از کافی نت به شما سر میزنم و اون روز اون کامپیوتر فارسی نمی نوشت منم حال نداشتم عوض کنم.
ولی به نظر من واکمن یعنی اینکه صدای خوب داشته باشه پلیر خوب داشته باشه حافظه خوب داشته باشه که اینها همش توی دبلیو 950 هستش.
بعضی ها اینطور که میگن مشکل صداش رو برطرف کردن امیدوارم که واقعی باشه.
در آمريکاي شمالي، تلفن همراه چيز ارزان و پيش پا افتاده اي است و بههمين علت دست هر موجود جانداري يک گوشي مي بينيد. گوشي ها هم به نسبتدرآمد مردم اين ناحيه چندان گران نيستند و با توجه به اينکه خود اشتراکرايگان است و مبلغي بابت خط از ايشان گرفته نمي شود حتي طبقه کارگر همقادر هستند جديد ترين و بهترين گوشي هاي مجهز به دوربين فيلم برداري واينترنت و ... را تهيه کنند و از اين نظر هيچ جنبه پز دهي و قيافه گرفتنندارد. معمولا آدم هايمتشخص و حسابي از گوشي هاي ساده و غير فانتزي استفاده مي کنند و گوشي هايفانتزي و عجق وجق معمولا در دست بچه هاي مدرسه اي و ... ها ديده مي شود.
فلذا صرف نظر از اينکه گوشي شما در ايران چقدر گران بوده و چقدرکلاس داشته و چقدر مردم را به کف مي انداخته، اينجا کلاس و اعتباربرايتان نخواهد آورد.
Last edited by w960; 24-08-2007 at 19:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)