از بابت اصلاح عنوان تاپیک ممنونم![]()
دوست عزیز Optimus Prime می تونی این فایل هایی رو که برای WOV دانلود کردی برای دوستانی که امکان دانلود ندارن توی دی وی دی بزنی و برای فروش بزاری؟خیلی ممنون می شم اگه این کارو بکنی چونکه برای من خیلی مهمه.
بابا این بازی خیلی سخته!
داری رو هوا میری یهو میبینی سر هواپیما میره پایین. سوخت هم داره. هی سرشو میاری بالا باز میره پایین تا اینکه آخرش میخوره زمین. من که تو هیچ بازی ندیدم اینو، ظاهرا دلیلش جاذبه است ولی غیر فعالش هم که میکنی باز همین کارو میکنه. من که نفهمیدم علتش چیه.
با چه هواپیمایی پرواز کردید؟
دور موتور چقدر بوده ؟
منکه به تمام اصول پروازی این بازی وارد هستم همچین مشکلی ندارم .
به نظرم پرواز با شبیه ساز مایکروسافت خیلی سخت تر از این بازی هست.
دوست عزیزم از این سایت دانلود کن :
من در مسافرتم و سیستمم همراهم نیست. حجمهای زیادی هم ندارند.راحت می تونی دانلود کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یادم نیست چه هواپیمایی بود. مال 2 سال قبل بود. فقط یادمه که اذیت میکرد.
من هم شدیدا مشکل کنترل دارم...
به نظر میرسه تو این بازی اختیار استیک رو نمیشه با Keyboard به خوبی به دست گرفت و حتما به Joystick نیازه.
◙
Last edited by Balrog; 08-01-2009 at 00:27.
با Joystick هم فرق خاصی نمیکنه اما حالش بهتره! من این بازیو همش با Keyboard رفتم و مشکلی نداشتم.
نمیدونی چرا هواپیما یهو به یه سمت میل میکنه و از کنترل خارج میشه؟!
◙
Balrog جان چون این بازی شبیه سازی هست درصورت Easy Flight و چه درصورت Real Flight این بازی که می تونی از Option خاموش و روشن کنی, از یک سری قوانین واقعی پرواز پیروی می کنه. بستگی به هواپیمات و ماونور هایی که انجام می دی اگر اشتباه کنی مثلا در سرعت خیلی کم مرتب دور های شدید انجام بدی در حالت Spin یا چرخش میوفتی. اگر با سرعت کم بخوای اوج های ناگهانی بگیری تو Stall میوفتی. البته در بیشتر مواقع اجتناب نا پذیر است ولی اگر حرفه ای باشی می تونی خودتو از این خرخش ها در بیاری و حتی تو Dogfight ها به نفع خودت استفاده کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)