مقایسه بین 8600 و 7950GT تو پست بالایی هست. 7900GT یکم ضعیفتر از 7950GT هست.آقایون عزیز برادران گرامی اگه یه لطفی بکنن مقایسه بین کارت 8600 و 7900gtرو بذارن ممنون میشم
مقایسه بین 8600 و 7950GT تو پست بالایی هست. 7900GT یکم ضعیفتر از 7950GT هست.آقایون عزیز برادران گرامی اگه یه لطفی بکنن مقایسه بین کارت 8600 و 7900gtرو بذارن ممنون میشم
virgi عزیز از زحمتی که کشیدی ممنونم یه سوالی داشتم می خوام بدونم کدوم رده از ATI از دایرکت 10 و شادر 4 پشتیبانی میکنه؟
l
سری Radeon HD 2000 از DirectX 10 و Shader 4 پشتیبانی میکنند.
یارو تو بازار رضا گفت جیفورس 15000 هم می فروشیم
گفتم بیار خریدارم اونم 2 تا
یارو به .... خوردن افتاد!
ای ول !!![]()
![]()
ای ول حالشو گرفتی ها
واقا من نمیدونم به این آدمای بی سواد کی پروانه کسب میده واسه کسب هایی از این قبیل منظورم همین سخت افزاره باید یه ترتیبی داده بشه که به افرادی که در این زمینه تخصص دارن مجوز کار بدن یعنی موقع ثبت نام واسه پروانه کسب حداقل ازشون مدرک فوق دیپلم مرتبط بخوان نظرتون چیه؟
کاملا موافقم
این جوری هر ننه قمری بلند نمیشه گوسفنداشو بفروشه و بیاد بازار سخت افزار و کارت گرافیک جی فورس 15000 بفروشه(( بلا نسبت بچه های گل پی سی ورلد !!!))
یارو مدیر عامل nvidia geforce بشنوه که کارت جی فورس 15000 رو تو ایران میفروشند سکته میزنه !!!
یارو فروشنده اسکول رو ببینین یه با خودش نمیگه اگه من همچین چیزی معرفی کنم باید حداقل یه مدل گرافیم نشون بدم که رو جعبه اش یه 15000 نوشته شده باشه این در حالیه که بالاترین عدد چاپ شده روی بسته های کارت گرافیک که هر بی سوادی هم میتونه تشخیص بده 8800 هست!!!! و کو تا حالا شرکت جی فورس بیاد سری نهم جی فورس رو بزنه !!!!
ولی دمت گرم رفیق!!!
خوب زدی تو برجکش مرتیکه کلاه بردار رو
خیال کرده هر کی میاد تو مغازش فرق سخت افزار رو با چرخ گوشت نمیدونه و آخر صفر کیلومتره !!!
واقعا که ....
ياد يه حروم زاده افتادم كه توي بازار رضا بم مي گفت او سي زد رم خوبي نيست چون داغ مي كنه سينك داره!!!
خیلی ها فکر می کردن که او سی زد رم خوبی نیست اون هم به این علت که فقط با بعضی از مادربرد های سازگار نبود
آقایون عزیز برو بچه های توووپ پیسی ورد بنده نظرم اینه از اینجور افراد در جامعه ما ریخته و کسی نیست جمشون کنه منتها باید قبول کنیم که به همین نسبت تو جامعه افراد خنگ هم هستن(البته بلا نسبت بچه های پی سی ورد) پس موازنه برقراره مطمئن باشید کسی میره جی فورس 15000 میخره که دست راستشو از چپش نمیتونه تشخیص بده
من خودم مغازه دارم کارای نرم افزاری و گیم میفروشم . باور بفرمایید به یه مشتری بازی Carbon فروختم فرداش واسم پس آورد ازش پرسیدم مشکل چیه بهم گفت این بازی خونه سازیه منم گفتم چطور مگه؟
حدس میزنید چی گفت؟
وقتی بازی داره نصب میشه (مراحل SETUP رو میگم) یه سریLEVEL پر میشن تا مراحل نصب تموم شه اونا رو که دیده فکر کرده بازی خانه سازی خریده
حالا با این اوضاعدیگه اون فروشنده ها هم حق دارن والا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)