كلا گوشي ال جي زياد خوب نيست و زياد هم نمي خرن .
من اين گوشي رو تو يك برنامه اي اسپانسر ديدم .
كلا گوشي ال جي زياد خوب نيست و زياد هم نمي خرن .
من اين گوشي رو تو يك برنامه اي اسپانسر ديدم .
1.والا تا جایی که من خبر دارم و تمام سایتها از جمله gsmarena زده مموری این گوشی خاصیت hot change رو داره نمی دونم شما چطور این حرفو میزنید؟
2.در مورد کل فرمت هایی که این گوشی پشتیبانی میکنه بهتره بگیم که این گوشی از فرمت های 3GP.WAV.MP3.AAC.MPED4 پشتیبانی میکنه.
3.درباره تم اطلاعاتی ندارم ولی فکر نمی کنم که به این صورت باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4.در باره سیستم عامل هم من تا جایی که خبر دارم وکل سایت ها هم حرف منو تایید میکنن از java MIDP2.0 پشتیبانی میکنه که هم میشه بازی ریخت و بعضی برنامه ها رو اجرا کرد.
5.بلوتوث این گوشی نسخه 2 هستش با A2DP
6.دوربین این گوشی دارای فوکوس خودکار هستش و دارای حالت ماکرو برای عکسبرداری از نوشته هست.
7.مسیج این گوشی قابلیت سیو 300 مسیج رو داره
8.باتری این گوشی قابلیت 3 ساعت مکالمه و 280 ساعت حالت استندبای رو داره.
منظور اون اقا از نداشتن سیستم عامل این بود که سیمبین نداره.این گوشی جاوا داره.در ضمن بعضی از دوستان جوری صحبت میکنند که انگار دارن در مورد گوشی glx صحبت میکنند!!!!الجی برند 5 در تولید موبایله.زیباترین موبایل سال 2006 رو تولید کرده(شوکولات).گوشی kg920 این شرکت از بهترین 5 مگاپیکسلی ها شناخته شده.شاین الجی در انگلیس رکورد فروش داره و در کره ی جنوبی فروشش عالی هست.پس بحثهای بی ربط نکنید.در ضمن مدل ku970 شاین قابلیت تعویض سریع مموری کارت رو داره ولی مدل ke970 این قابلیت رو نداره.
واسه تائيد حرف ميتونيد اخرين شماره نشريه جي اس ام رو بخونيد همچي روشن ميشه
خدا رو شكر اكثر حرفامو تائيد ميكنه
در مورد خاموش شدن گوشي پس از بيرون كشيدن ميموري به قسمت عقايد مشتريان سايت زير مراجعه كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي اينو يادم رفت بگم كه هميشه زيباترين به معني بهترين نيست عزيزان
مشاور جان بالاخره حتما این گوشی یه حرفی برای گفتن داشته که اینقدر انگلیسی رو جذب خودش کرده.متاسفانه توی ایران هنوز پس از 10 سال فروشنده ها تا اسم الجی رو میشنوند میگن الجی اگه بیفته توی اب خراب میشه.من متاسفم برای تفکرات بعضی از ایرانیها...برید با همون ان73 و کا 750 حال کنید!!!
من نميگم الجي بده
دوست من .. هر گوشي يه سري نقاط قوت و يه سري نقاط ضعف داره
حتي همون ان 95
اگه كسي نقاط ضعف يه گوشي رو بگه نبايد سريع جبهه گرفت
مضاف بر اينكه سلايق مشتري ايراني تا انگليسي ها خيلي فرق ميكنه
هر گوشي كه يارو انگليسي پسنديد ما هم بايد اونو بپسنديم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمتش این گوشی چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)