نه اشتباه نکن.برای همه نوع سیدی هست.کاره برنامه اینه که فایلها رو به صورت دات درمیاره یعنی شما بری تو سیدی محتویات اونرو یه سری فایل با فرمت دات میبینی.و بعد زدن کلمه رمز فایلهای تو سیدی رو میتونی ببینی که ممکنهخ هر چیزی باشن.
نه اشتباه نکن.برای همه نوع سیدی هست.کاره برنامه اینه که فایلها رو به صورت دات درمیاره یعنی شما بری تو سیدی محتویات اونرو یه سری فایل با فرمت دات میبینی.و بعد زدن کلمه رمز فایلهای تو سیدی رو میتونی ببینی که ممکنهخ هر چیزی باشن.
سلام دوست عزیز
من اینا رو حالیم نیست من چیزی رو که می خوام رو می گم بگو این برنامه این کار رو می کنه یا نه
می خوام روی سی دی رمز بزاره به طوری که اصلا سی دی باز نشه و اتوران هم اجرا نشه برای وارد شدن به سی دی و اجرای اتوران باید رمز بدیم حالا این برنامه که شما می گید این کار رو می کنه
با تشکر
بای
شاید نوشته هم بزنه الان برنامه رو نصب کردم چون جای نوشتن text داره
بعد یه سوال دیگه برای اینکه رمز بزنی لازم نیست برنامه رو اول نصب کنی بعد بری تو برنامه و از این غلطا بکنی؟
منظورمو می فهمی که آخه بعضی برنامه ها که فولدر ها رو قفل می کنند باید بری تو برنامه بعد رمز بزنی بعد دوباره باز می شه
این اینجوری نیست که؟
با تشکر
بای
امشب یه سیدی رایت میکنم بهت کلا همه چی رو میگم
برنامه کارش درسته .میشه نوشته بذاری.عکس بذاری پشته سیدی وبرای اجرای سیدی نیازی به نصبه برنامه نداری ورژن جدیدشم اومده به مبلغه 70$ و خیلی امکاناته دیگهنوشته شده توسط valizadeh4
خب اونوقت سی دی که اصلا باز نمی شه که محتویاتش معلوم بشه؟
با تشکر
باز میشه ولی توش یه سری فایل هست با فرمت دات که با هیچی باز نمیشن البته تا وقتی پسورد رو وارد نکردی.یه چیزیم بگمااین دات با اون داتی که فکر میکنی فرق داره این برنامه کارش اینطوریه که با فرمت دات رمز میکنه
باز مشکل داشتی بگو
چقدرم چونه میزنیا
سلام
شرمنده چه کار کنم سیدی ها گرون شده دیگه
باشه حالا امتحانش می کنم
می گم اگر زحمتی نیست طریقه ی کار کردنشم بزارید ممنون می شم
با تشکر
بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)