جدا اگه 360 باشه ارزش داره بری دوبی بخریش تازه رجیستر اینا هم که نداریم با پنج شش تومن کارت را می افته![]()
![]()
جدا اگه 360 باشه ارزش داره بری دوبی بخریش تازه رجیستر اینا هم که نداریم با پنج شش تومن کارت را می افته![]()
![]()
کی گفت دبی؟![]()
مگه مرسدس بنز می خام بخرم که تا دبی برم![]()
حالا مرسدس نشد یه دونه فراری ENZO میخری قیمتش که چیزی نیست
حاجی خودت گفتی دوبی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
پس احتمالا W960 تا 1 ماه دیگه باید بیاد دیگه
درسته؟
ولی اگه بیاد احتمالا بالای 600 باشه.
باز هم باید صبر کنیم![]()
میگم قیمت P1 رو تو gsm.ir
515 تومن زده
البته قیمت واقعیش هم باید همین باشه.(حتی کمتر) به جز دوربین تمام امکاناتی که داره یا در حد P990 یا پایین تره.تازه P990 یه کیبورد کامل و خوش دست داره.
Last edited by The_Last_Samurai; 13-07-2007 at 01:32.
البته علاوه بر دوربین یکی از عیبایه مهم P990 یعنی مشکل کم بودن حافظه ی موقتش حل شده ( فکر میکنم یه 128 مگ افزایش یافته ) و دیگه کمتر شاهد ریست شدن در این گوشی خواهیم بود ...! ضمن اینکه مشکل دیگه ی p990 یعنی سایز بزرگ تو این گوشی حل شده و سایز خیلی مناسبی داره ! و همینطور حتما اگه با P990 کار کرده باشین دیدین که کیفیت ال سی دیش زیر نور خورشید خیلی پایین میاد و خیلی مات میشه ! اینطور که تو ریوییو های معتبری مثه جی اس ام آرنا اومده بود ال سی دی P1 زیر نور خورشید عملکرد خوبی داره و به نوعی یاداور ال سی دی با کیفیت و موفق M600 خواهد بود !البته قیمت واقعیش هم باید همین باشه.(حتی کمتر) به جز دوربین تمام امکاناتی که داره یا در حد P990 یا پایین تره.تازه P990 یه کیبورد کامل و خوش دست داره.
من دیروز علائدین بودم اصلا پی1 ندیدم ولی از نمایندگی پارس سیتاتل پرسیدم گفت شنبه میاد تو بازار قیمتشم حدود 600 تومنه![]()
سلام
اولاً من حاجی نیستم جهت روشن سازی
من تو پست هام توی این تاپیک ندیدم من در مورد خرید رم بود که گفتم من رم خودم رو از دبی خریدم
توی تاپیک دیگه ای بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)