تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 44

نام تاپيک: مافیایی بزرگ به اسم شرکت مخابرات ir-tci ؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام.
    ببینید این ایرانسل همچین آش دهن سوزی هم نیستش.
    من برای این حرفم دلیل دارم..
    شما فرض کن یه بارکی تقی به توقی بخوره و مشکلی برای ایرانسل پیش بیاد..
    اونوقته که قدر دولتی ها رو میشناسین...
    باید توجه داشت که ایرانسل یک شرکت خصوصی است.
    به هر حال من دولتی رو به خصوصی ترجیح می دم. البته قبول دارم که پیشرفتی نکرده..
    این به این دلیله که مخابرات پیش بینی وقایع سال جاری رو می کنه و با توجه به اون گام بر می داره و تصمیم سنجیده ای می گیره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض کمی پشتیبانی از ایرانسل

سلام.
    ببینید این ایرانسل همچین آش دهن سوزی هم نیستش.
    من برای این حرفم دلیل دارم..
    شما فرض کن یه بارکی تقی به توقی بخوره و مشکلی برای ایرانسل پیش بیاد..
    اونوقته که قدر دولتی ها رو میشناسین...
    باید توجه داشت که ایرانسل یک شرکت خصوصی است.
    به هر حال من دولتی رو به خصوصی ترجیح می دم. البته قبول دارم که پیشرفتی نکرده..
    این به این دلیله که مخابرات پیش بینی وقایع سال جاری رو می کنه و با توجه به اون گام بر می داره و تصمیم سنجیده ای می گیره.
    اصلا حرفت رو قبول ندارم. مخابرات خودش همه کارس. اختیارش دست خودشه. با این حال هنوز درجا می زنه. ایرانسل شرکت خصوصیه. اما خیلی امکانات مثل زیرساخت های مخابراتی رو باید از دولت بگیره. یا فرکانس هاشو یا محل دکل هاش و برق و ... تو خیلی چیز ها به دولت وابسته است با این حال یک اپراتور پویا و فعاله و همیشه آدم حس می کنه که زنده است و صدای نفسش میاد.
    ایراسنل چکار کنه وقتی دست و پاشو ببندند بندازند تو آب بگند شنا کن!
    بعد از سالها ایرانسل MMS راه اندازی می کنه برای اینکه عقب نمونند میگند باید MMS کنترل بشه و چون این کار عملا سخت و امکان ناپذیره یعنی سنگ اندازی. یا هر چیزی مثل این. MMS و SMS حریم خصوصی افراد هستند. این حرف همه حقوق دانهاست. و اصلا نباید کنترل بشند. مگر شاکی خصوصی داشته باشه مثل مزاحم تلفنی.
    اگر اپراتور دولتی SMS هم نداشت به ایرانسل می گفت باید همه SMS رو کنترل کنی!!!

یعنی دست و پاشو بستند و میگن شنا کن. بازم ایرانسل با دسته بسته خوب شنا کرده. فکر کنم از قایقی چیزی کمک گرفته است. قدر دولتی ها رو وقتی می شناسیم که بعد از 12 سال برای وصل سیستم SMS از این مردم که به قول خودشون خیلی ها زیر خط فقرند هزینه اتصال نگیرند و الی ماشاا...

با ایرانسل شیک و با استاندارد های جهانی قدم بردارید.

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

اصلا همشون هیچ خدماتی در خور توجهی نمیدن و در قبالش کلی پول میگیرن من مخالف نیستم ولی میگم در قبال چیزی که ارائه نمیدن چرا پول زور میگیرن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اصلا حرفت رو قبول ندارم. مخابرات خودش همه کارس. اختیارش دست خودشه. با این حال هنوز درجا می زنه. ایرانسل شرکت خصوصیه. اما خیلی امکانات مثل زیرساخت های مخابراتی رو باید از دولت بگیره. یا فرکانس هاشو یا محل دکل هاش و برق و ... تو خیلی چیز ها به دولت وابسته است با این حال یک اپراتور پویا و فعاله و همیشه آدم حس می کنه که زنده است و صدای نفسش میاد.
    ایراسنل چکار کنه وقتی دست و پاشو ببندند بندازند تو آب بگند شنا کن!
    بعد از سالها ایرانسل MMS راه اندازی می کنه برای اینکه عقب نمونند میگند باید MMS کنترل بشه و چون این کار عملا سخت و امکان ناپذیره یعنی سنگ اندازی. یا هر چیزی مثل این. MMS و SMS حریم خصوصی افراد هستند. این حرف همه حقوق دانهاست. و اصلا نباید کنترل بشند. مگر شاکی خصوصی داشته باشه مثل مزاحم تلفنی.
    اگر اپراتور دولتی SMS هم نداشت به ایرانسل می گفت باید همه SMS رو کنترل کنی!!!

یعنی دست و پاشو بستند و میگن شنا کن. بازم ایرانسل با دسته بسته خوب شنا کرده. فکر کنم از قایقی چیزی کمک گرفته است. قدر دولتی ها رو وقتی می شناسیم که بعد از 12 سال برای وصل سیستم SMS از این مردم که به قول خودشون خیلی ها زیر خط فقرند هزینه اتصال نگیرند و الی ماشاا...

با ایرانسل شیک و با استاندارد های جهانی قدم بردارید.
    سلام.
    ببینید شما دارید طرف ایرانسل را میگیرید.همانطور که گفتم مخابرات وقایع سال جاری را پیش بینی می کند.
    یعنی می داند که نرخ سود بانک ها چه تغییری می کند یا به چه مقدار ارزش دلار پایین می آید و ...
    اما ایرانسل بیشتر به فکر تبلیغ چیز هایی است ک عامه مردم آشنایی زیادی با آن ندارند مثل GPRS یا MMS ..
    مخصوصاً طرح قرمز و آبی و طلایی و...
    شاید هم آن ها از قصد کاری کردند که مخابرات به آن ها گیر دهد تاذهن مردم را خراب کنند و خودشان را مظلوم جلوه دهند.البته من هم طرف خاصی را نمی گیرم من نه با مخابرات موافقم نه با ایرانسل نه با تالیا ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اصلا همشون هیچ خدماتی در خور توجهی نمیدن و در قبالش کلی پول میگیرن من مخالف نیستم ولی میگم در قبال چیزی که ارائه نمیدن چرا پول زور میگیرن
    شما هم دیگه دارید کم لطفی می کنید.
    آخه اون چه عنوانیه که برای تاپیک انتخاب کردید؟
    مافیایی به اسم مخابرات!
    بیشتر به تیتر روزنامه های کم فروش شباهت دارد تا به عنوان تاپیک محلی برای یادگیری و آموزش
    به احتمال زیاد پول قبض تلفن شما زیاد است و شما شاکی شده اید...
    پیشنهاد می کنم به جای اینکه ذهن مردم را خراب کنبد بروید چند تا کتاب آموزش هک بخرید و یاد بگیرید و مخابرات را هک کنید تا حداقل آن ها بفهمند که عده ای ازشان ناراضی هستند...

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مخصوصاً طرح قرمز و آبی و طلایی و...
    چرا اتفاقا بهترین حسن ایرانسل فعلا همینه. دوستایه من اعتباری شو خریدن با یه سرویس 2500 تومنی نمی دونم طرحه چه رنگیه یعنی جمعا 27500 تومن با سیم کارتش روزی هزار تا اس ام اس به هم می زنن .

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

مافیایی به اسم مخابرات!
    بیشتر به تیتر روزنامه های کم فروش شباهت دارد تا به عنوان تاپیک محلی برای یادگیری و آموزش
    پیشنهاد می کنم به جای اینکه ذهن مردم را خراب کنبد بروید چند تا کتاب آموزش هک بخرید و یاد بگیرید و مخابرات را هک کنید تا حداقل آن ها بفهمند که عده ای ازشان ناراضی هستند...
    حرف های شما هم چنان بوی بی طرفی نمیده ها !!؟
    خراب کردن ذهن مردم در مورد چی ؟ در مورد چیزی که خراب هست ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

مافیایی به اسم مخابرات!
    tفکر میکنم با هک کردن چیزی درست شه ذهن شما هم مثل اونایی که میخوان یه کاری انجام بده اما نمیدونن چه طوری خوبه بدونید معمولا این جور کارها اتلاق وقته . شما بخواین با کسی صحبت کنید و یا ازش انتقاد کنید میریرد هکش میکنی خنده دار ضمنا قبض من زیاد نیموده من شاکی این هستم چرا برای عدم خدمات ارائه شده باید پول داد

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

این را باید توجه کرد که ایرانسل نیمه دولتی هست و نه به طور کامل خصوصی . تنها اپراتور کاملا خصوصی ایران کیش هست و تالیا و اسپادن هم شریک مخابرات هستند .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

البته از این آقا بیشتر از این انتظار نمیره از این جا معلومه که خیلی بی طرف هستند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •