پارس نیاتل.
اصلاً راضی نیستم.
به نظر من گوشی های سونی اریکسون و سامسونگ ومارک های دیگه غیر از نوکیا خیلی به گارانتی نیاز دارن.
پارس نیاتل.
اصلاً راضی نیستم.
به نظر من گوشی های سونی اریکسون و سامسونگ ومارک های دیگه غیر از نوکیا خیلی به گارانتی نیاز دارن.
من بازم نظرم تغییر نمی کنه و می گم گوشی با گارانتی فقط پول ریختن تو چاهه
اتفاقا اصل و نسب يك گوشي به گارانتيشه .
گارانتي اصلي نوكيا : نيا - اتصالات
گارانتي سوني اريكسون : سيتادل - نيكاتل
گارانتي موتورولا : فيتكو
گارانتي آي ميت : فيتكو
گارانتي حاير و ساژم : رانجو
گارانتي سامسونگ : پارس قائم
البته اینو قبول دارم که اتصالات از بقیه گارانتی ها خیلی بهتره
کسی هست که از گارانتی اتصالات تجربه ای داشته باشه؟
پس دیدی علی سعیدی جان که ایشون گارانتی اصلی نبوده. من هم رفیقم کا800 از ایرافون خرید بعد از 1 ماه رم و ای سی داخلیش قاط زد رفت بند درستش کنند رم 1گیگش را بلند کردند و گفتند خرابه و 40 هزار هم بابت تعمیر گرفتند و با هزار منت یه رم 256مگابایت هدیه داند.
اگر دیدی که کسی گارانتی اصلی خریده و به مشکل خورده میتونیم بحث کنید.
در ضمن این جمله که "من عمرا نظرم عوض نمیشه" عین حرفهای سوفسطائیان است و همچنین بستن درهای فکر و منطق به روی عقل.
من هم روی خیلی چیزها تعصب داشتم ولی حقیقت را دیدم و قبول کردم نمونه اش تعصب روی نوکیا که وقتی امکانات کا800 را با قیمت و بقیه چیزها مقایسه کردم دیگه خداییش کم آوردم و رفتم قبول کردم.
من از روی حق می گم نه تعصب درسته دوست نزدیکی ندارم که چوب با گارانتی خریدن رو خورده باشه ولی از خیلی ها شنیدم که بده
من 5500 با گارانتی اتصالات خریدم . 60 تومن گرونتر از بیگارانتی.
شما حتما شنیدید که 5500 مشکل صفحه کیلید داره . من شنیدم این شرکت کاور گوشی 5500 رو در صورتی که صفحه کیلید مشکل پبدا کنه با یه کاور اوریجینال (30 تومن قیمتشه ) به طور رایگان عوض می کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)