سلام دوست عزيز ورودتون رو به جمع منجمان عزيز کشورمون تبريک ميگم، من هم پيشنهادهايي براي شما دارم: براي شناخت صورتهاي فلکي کتاب شناخت صورتهاي فلکي نوشته توفيق حيدرزاده رو معرفي ميکنم، اگرچه تعداد صوري رو که آموزش ميده کمه ولي ميتوني به راحتي بقيه رو پيدا کني. براي نقشه من پيشنهاد Observer sky atlas رو ميدم، نقشه ساده و در عين حال کاربردي هستش، و اما در مورد تلسکوپ و ساخت تلسکوپ: برخلاف نظر دوستان، ساخت تلسکوپ نه تنها سخت و مشکل نيست بلکه ميزان آگاهي شمارو از ابزاري که استفاده ميکننين بالا ميبره، براي شروع اطلاعاتي در حد فيزيک 1 دبيرستان لازم داره + يه راهنما! براي گرفتن راهنمايي و همچنين مقاله اي برا ساخت ميتوني سري به سايت ما به نشاني
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بزني، در اين سايت سري به لينک زير گروهها و زيرگروه ساخت تلسکوپ بزن اونجا در خدمتيم، (انجمن آسمان توس مشهد به عنوان تنها انجمن در ايرانه که بطور جدي به مقوله ساخت تلسکوپ ميپردازه) در مورد هزينه هم بايد بگم که براي ساخت يه آينه 6 اينچ حدود 20 هزار تومن برات هزينه داره البته چشمي هارو بايد از بازار تهيه کني ولي بقيه رو ميتوني بسازي البته با کيفيت بسيار عالي، الان من کوچکترين آينه اي که تراشيدم 7 سانت و بزرگترينش 30 سانته! به هر حال اگه خواستي حاجيکست در خدمته! ممنون