تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: در خواست کمک از منجمان عزیز.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان ...
    باید بگم که من تقریبا یک ماهی به انجمن سر نزده بودم و این تایپیک که تقریبا جدید هست رو تازه دیدم جا داره نظر خودم رو در این مورد بگم .
    فرشاد جان خیلی خوشحالم که می بینم یک نفر به علاقه مندان نجوم افزوده شده و دوست داره اطلاعات بیشتری از این علم بدست بیاره . جدا این برای من خیلی خوشحال کننده است ...
    اما من به عنوان کسی که تقریبا 4 سال با نجوم آشنا شده می خوام بهت چند تا پیشنهاد کنم :
    اول اینکه زیاد عجله نداشته باش که یه شبه همه چیز رو از نجوم بدونی ، این عجله باعث می شه بعد از یک مدت از نجوم زده بشی و دیگه دنبالش نری ( چون ممکنه با مباحثی آشنا بشی یا مقالاتی رو بخونی که اصلا ازشون سر در نمی آری و اونجاست که دیگه یه حالت تنفر ایجاد میشه ) ، از مبتدی به پیشرفته و خیلی آروم سعی کن پیشرفت کنی . بهترین جا همین جاست ، تو همین انجمن کسایی هستن که می تونن کمک خیلی زیادی بهت بکنن . فقط کافی به تایپیک های مختلف سر بزنی . هر سوالی برات پیش اومد تو انجمن بپرس و از پرسیدن چیزهای ساده ترسی نداشته باش . تمام کاربرای فعال و آشنایان نجوم تو انجمن مشتاقند که علمشون رو در اختیارتون قرارا بدن . وقتی با یک مبحث تو نجوم آشنا می شی می تونی تایپیک در خواست مقالات ، چند تا مقاله در اون مورد درخواست بدی تا پیشرفت بهتری داشته باشی .
    اگر هم می تونی وقت بزاری ، بهترین روش عضویت در انجمن ها و باشگاه های نجوم و کلاس های آموزشی هست که کمک شایانی بهت می کنه تا پیشرفت کنی . خوندن کتابهای در سطح مبتدی هم یکی از بهترین روش هاست که مثل اینکه خودت هم دنبالشی . توی تایپیک کتابها و نشریات مرتبط با فیزیک و نجوم می تونی کتابهای خوبی پیدا کنی و در هر مورد خواستی اونجا درخواست بده تا برات معرفی کنیم ... و راا و روش های زیادی که خودت بعد از کسب تجربه همشون رو کشف می کنی ...

در آخر هم باید یه پیشنهاد به فرشاد و تمام دوستان بکنم و اونم اینه که لطفا مباحثی که براشون تایپیک مجزا درست شده در همون جا مطرح کنید و یا اگر سوال خاصی دارید بهترین روش ایجاد تایپیک جدیده .
    با تشکر ...

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان ...
    باید بگم که من تقریبا یک ماهی به انجمن سر نزده بودم و این تایپیک که تقریبا جدید هست رو تازه دیدم جا داره نظر خودم رو در این مورد بگم .
    فرشاد جان خیلی خوشحالم که می بینم یک نفر به علاقه مندان نجوم افزوده شده و دوست داره اطلاعات بیشتری از این علم بدست بیاره . جدا این برای من خیلی خوشحال کننده است ...
    اما من به عنوان کسی که تقریبا 4 سال با نجوم آشنا شده می خوام بهت چند تا پیشنهاد کنم :
    اول اینکه زیاد عجله نداشته باش که یه شبه همه چیز رو از نجوم بدونی ، این عجله باعث می شه بعد از یک مدت از نجوم زده بشی و دیگه دنبالش نری ( چون ممکنه با مباحثی آشنا بشی یا مقالاتی رو بخونی که اصلا ازشون سر در نمی آری و اونجاست که دیگه یه حالت تنفر ایجاد میشه ) ، از مبتدی به پیشرفته و خیلی آروم سعی کن پیشرفت کنی . بهترین جا همین جاست ، تو همین انجمن کسایی هستن که می تونن کمک خیلی زیادی بهت بکنن . فقط کافی به تایپیک های مختلف سر بزنی . هر سوالی برات پیش اومد تو انجمن بپرس و از پرسیدن چیزهای ساده ترسی نداشته باش . تمام کاربرای فعال و آشنایان نجوم تو انجمن مشتاقند که علمشون رو در اختیارتون قرارا بدن . وقتی با یک مبحث تو نجوم آشنا می شی می تونی تایپیک در خواست مقالات ، چند تا مقاله در اون مورد درخواست بدی تا پیشرفت بهتری داشته باشی .
    اگر هم می تونی وقت بزاری ، بهترین روش عضویت در انجمن ها و باشگاه های نجوم و کلاس های آموزشی هست که کمک شایانی بهت می کنه تا پیشرفت کنی . خوندن کتابهای در سطح مبتدی هم یکی از بهترین روش هاست که مثل اینکه خودت هم دنبالشی . توی تایپیک کتابها و نشریات مرتبط با فیزیک و نجوم می تونی کتابهای خوبی پیدا کنی و در هر مورد خواستی اونجا درخواست بده تا برات معرفی کنیم ... و راا و روش های زیادی که خودت بعد از کسب تجربه همشون رو کشف می کنی ...

در آخر هم باید یه پیشنهاد به فرشاد و تمام دوستان بکنم و اونم اینه که لطفا مباحثی که براشون تایپیک مجزا درست شده در همون جا مطرح کنید و یا اگر سوال خاصی دارید بهترین روش ایجاد تایپیک جدیده .
    با تشکر ...
    واقعا منم خوشحالم که بچه هایی که در این مورد تجربیاتی دارن به من کمک میکنن.و از همتون متشکرم.
    از کمک شما اقا محمد هم واقعا ممنونم که در این زمینه من رو راهنمایی کردید و میکنید.
    راستی اگه یه سوال داشتم میتونم همینجا بپرسم.چون به هر حال اینجا درخواست کمک از منجمان عزیز هست.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

واقعا منم خوشحالم که بچه هایی که در این مورد تجربیاتی دارن به من کمک میکنن.و از همتون متشکرم.
    از کمک شما اقا محمد هم واقعا ممنونم که در این زمینه من رو راهنمایی کردید و میکنید.
    راستی اگه یه سوال داشتم میتونم همینجا بپرسم.چون به هر حال اینجا درخواست کمک از منجمان عزیز هست.
    خواهش می کنم عزیز ...
    اما در مورد سوال :
    اگه سوالی که اصلا تو انجمن مطرح نشده ( در هر سطحی که هست ) و در مورد موضوع اون تایپیک خاصی وجود نداره ( مثلا تایپیک بحث در مورد دوربین دوچشمی و تلسکوپ ) بهترین را ایجاد تایپیک جدیده .
    چون هم تعداد افرادی که موضوع رو می بینن بیشتر و باعث بحث میان کاربرا می شه و در این میان همه یه چیزی رو یاد می گیرن . بعد هم این جزو قوانین انجمنه . مهمتر از همه خودت زودتر به جوابت می رسی .
    اگه بحث رو به یه تایپیک متمرکز کنی یه جوری به انجمن ضربه می خوره و فکر نکنم تایپیک زیاد دوام بیاره و مدیران محترم قفلش می کنن ...
    با تشکر

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

پس در مورد سوالم هم سعی میکنم که یه تاپیک بزنم.

(forough) جان در مورد سایتی که بهم معرفی کردی ممنونم.فردا که تعطیل نیست میرم دفترشون ببینم چی میشه.
    Last edited by Farshadd; 18-06-2007 at 23:45. دليل: sada جون رو با (FOROUGH) جون اشتباه گرفتم.ببخشید

در آغاز فعالیت nojum4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض انجمن کیهان شناسی خرم آباد

وبلاگ انجمن کیهان شناسی خرم آّباد : KAS154.BLOGFA.COM
    وبلاگ امیررضا پدرام : Nojum4.blogfa.com

انجمن کیهان شناسی خرم آباد در تاریخ 7 اسفند 1385 به طور رسمی با شماره 154 در اداره ثبت به ثبت رسید و با تلاش های فراوان خود توانسته است جایگاهی را برای علاقه مندان به نجوم در استان فراهم کند .
    با تشکر

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام

دوست عزیز nojum 4 عضویتتتون رو تبریک میگم.
    از تون خواهش می کنم اگه خودتون هم تو انجمن خرم اباد عضو هستید و از برنامه های اونجا خبر دارید یه تاپیک جدید با عنوان انجمن خودتون بزنند.و برنامه های انجمن رو توضیح بدید تا دوستانی که دسترسی به شهر شما رو دارن راحتر با انجمن در ارتباط باشند. مدیران هم لطف کنند مثل انجمن های دیگه که قرار شد هر کدوم یه تاپیک داشته باشند اون رو استیکی کنند.

البته استیکی کردنش با نظر مدیرانه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزيز ورودتون رو به جمع منجمان عزيز کشورمون تبريک ميگم، من هم پيشنهادهايي براي شما دارم: براي شناخت صورتهاي فلکي کتاب شناخت صورتهاي فلکي نوشته توفيق حيدرزاده رو معرفي ميکنم، اگرچه تعداد صوري رو که آموزش ميده کمه ولي ميتوني به راحتي بقيه رو پيدا کني. براي نقشه من پيشنهاد Observer sky atlas رو ميدم، نقشه ساده و در عين حال کاربردي هستش، و اما در مورد تلسکوپ و ساخت تلسکوپ: برخلاف نظر دوستان، ساخت تلسکوپ نه تنها سخت و مشکل نيست بلکه ميزان آگاهي شمارو از ابزاري که استفاده ميکننين بالا ميبره، براي شروع اطلاعاتي در حد فيزيک 1 دبيرستان لازم داره + يه راهنما! براي گرفتن راهنمايي و همچنين مقاله اي برا ساخت ميتوني سري به سايت ما به نشاني
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بزني، در اين سايت سري به لينک زير گروهها و زيرگروه ساخت تلسکوپ بزن اونجا در خدمتيم، (انجمن آسمان توس مشهد به عنوان تنها انجمن در ايرانه که بطور جدي به مقوله ساخت تلسکوپ ميپردازه) در مورد هزينه هم بايد بگم که براي ساخت يه آينه 6 اينچ حدود 20 هزار تومن برات هزينه داره البته چشمي هارو بايد از بازار تهيه کني ولي بقيه رو ميتوني بسازي البته با کيفيت بسيار عالي، الان من کوچکترين آينه اي که تراشيدم 7 سانت و بزرگترينش 30 سانته! به هر حال اگه خواستي حاجيکست در خدمته! ممنون

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •