تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 78

نام تاپيک: یاد قدیما بخیر

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

gta رو بيخيال آقا مخصوصا اين سانآندرياسش !
    چيه بابا انقدر بزرگه خسته كنندس نگو ...

0o1 جان دقيقا بازي هايي كه بسته و جك جونور دارن خسته كنند نمونش fear ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه 0o1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    یه جای گرم

پيش فرض

منظورم از اینکه بازی استراتژی نباشه اینه که نمی خوام نقشه رو از بالا نشون بده و همه چی ریز باشه. یه چی تو مایه های سایبریا و نه اونقدر سخت وبا فضای منجمد کننده. معماهاش جالب باشه وطوری که آدم وقتی حلشون کنه خستگیش دربره.

gun رو بازی کردم ولی زیاد حال نداد .Neighbours from hell هم بازی کردم البته نسخه اولش و نصفه . سعی می کنم بگیرم تمومش کنم. مافیا رو که نگید یه سری نشستم بازی کنم یه یارویی رو از یه طرف شهر بردم اون سر شهر که بره پول از بانک دربیاره با هزار بدبختی آخرش پول رو در اورد و برگشت گفت من رو از همون جایی که اوردی برگردون . حالم گرفته شده یه دور هجری قمری زده بودم تا رسونده بودمش اونجا . من هم پاکش کردم. سان آندریاس هم که آدم نمی دونه تو این بازی چیکاره س ؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی کراتوس جان این asterix & obelix XXL2 فکر کنم به گوشم خورده . از این بازیای کم حجم یاهویی نیست؟

در ضمن بچه ها نظرتون در مورد بازیایی پلیسی مثل شرلوک هلمز چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟به گرافیکم می خوره؟

PINK PANTHER & DaRiOuShJh & kratos1 & __Genius & ARASH66

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

بازي هاي جديد استراتژيكي اكثرا الان ديگه حالات سه بعدي هم دارند يعني ميشه زاويه دوربين رو چرخوند و اجزا بازي هم كاملا سه بعدي هستند !
    يكيش مثل Company Of Heroes , واركرافت فروزن ترون !

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من تو اين همه بازييي كه تموم كردم فقط از اين چندتا بازي لذت بردم.
    تمام سري هاي اويل
    diablo 2
    soul reaver
    cod
    مخصوصا diablo كه محشر بود واقعا با بازي كردن اينا حس خوبي به آدم دست ميده.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

من به شما seriuos sam 2 يا حتي asterix & obelix XXL2
    رو پيشنهاد مي كنم.
    دوميش خيلي بامزه است.
    منم موافقم! لبته در سبک Action 3D shot First person shot هست

كي گفته اگه آدم غير خطي بازي كنه افسرده نمي شه؟!!!
    بستگی به آدمش داره ممکنه یه کی هم مثلا Unreal Tournament بازی کنه روحش از شادی ذوغ مرگ شه!
    یه نفر هم بشینه همین Minesweeper ی ویندوز رو بازی کنه کلی حال کنه!

من نمیدونم کسی مافیا رو بازی کرده یا نه ...
    4 سال از این بازی میگذره رو دستش ندیدم ...
    یادش بخیر
    فوق العاده بود .. از لحاظ داستان حرف نداشت ... البته الان بازیهای بهتری اومده ولی من هنوز بازییشون نکردم چون پول نداشتم بدم dvd rom بخرم
    ولی مامانم گفته بهت پول مدم بعد از کنکور بخری تا ببینم چه بازیهایی خوبن ...
    با مافیا موافقم ولی این دوستمون با مرحله بانکش (اگه اشتباه نکنم) مشکل پیدا کرده اگه یه مقدار تو قسمت Freeride مسافر کشی کنید کل شهر رو حفظ میشید حتی کوچه پس کوچه هاشو! منم خیلی خاطره از این بازی دارم!!!

البته الان بازیهای بهتری اومده ولی من هنوز بازییشون نکردم چون پول نداشتم بدم dvd rom بخرم
    نیازی به DVD ROM نیست دوست عزیز
    الان هنوز هم کمپانی های پخش داخل کشور بیشتر (تقریبا همه) بازیها رو اول رو CD میدن بیرون بعد DVD
    البته خودم از مشتری های DVD هستم چون هم با توجه به حجم های زیاد بازی های الان هم به صرفه تره و هم عمرش بیشتره و هم راحت تره!

DVD ROM هم که الان قیمتش خیلی اومده پایین!

اینم بازیه خوبیه در سبک شهر سازی امروزی

تو شهرسازیها من با Tropico خیلی حال کردم ... البته شهر سازی نیست ولی شبیه اوناس ...
    اینم جالبه و محیطش هم دلو باز میکنه!

gta رو بيخيال آقا مخصوصا اين سانآندرياسش !
    چيه بابا انقدر بزرگه خسته كنندس نگو ...

بالاخره نظرات مختلفه این بازی هم مثله بازی های دیگه دوستدارای خودش رو داره ولی نسبت به مافیا خیلی غیر واقعی تره ولی از بعضی جهات راحت تر هم هست و بزرگی شهرش هم بد نیست!

0o1 جان دقيقا بازي هايي كه بسته و جك جونور دارن خسته كنند نمونش fear ....

منظورم از اینکه بازی استراتژی نباشه اینه که نمی خوام نقشه رو از بالا نشون بده و همه چی ریز باشه. یه چی تو مایه های سایبریا و نه اونقدر سخت وبا فضای منجمد کننده. معماهاش جالب باشه وطوری که آدم وقتی حلشون کنه خستگیش دربره.

gun رو بازی کردم ولی زیاد حال نداد .Neighbours from hell هم بازی کردم البته نسخه اولش و نصفه . سعی می کنم بگیرم تمومش کنم. مافیا رو که نگید یه سری نشستم بازی کنم یه یارویی رو از یه طرف شهر بردم اون سر شهر که بره پول از بانک دربیاره با هزار بدبختی آخرش پول رو در اورد و برگشت گفت من رو از همون جایی که اوردی برگردون . حالم گرفته شده یه دور هجری قمری زده بودم تا رسونده بودمش اونجا . من هم پاکش کردم. سان آندریاس هم که آدم نمی دونه تو این بازی چیکاره س ؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی کراتوس جان این asterix & obelix XXL2 فکر کنم به گوشم خورده . از این بازیای کم حجم یاهویی نیست؟

در ضمن بچه ها نظرتون در مورد بازیایی پلیسی مثل شرلوک هلمز چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟به گرافیکم می خوره؟

PINK PANTHER & DaRiOuShJh & kratos1 & __Genius & ARASH66
    شما مافیا رو نوی جاده بیرون از شهرش با یه ماشین برو و دوربین رو بزار رو حالت داخل ماشین پشت فرمون روحت شاد میشه مخصوصا بعضی جاهاش شبیه جاده هراز میشه!

استراتژی شهر سازی های قدیمی هم خیلی خودم دوست داشتم شما با اینکه خوشت نیاد اینا رو هم یه آمارش رو از وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر همه چیشون اونجا هست ببین خوشت میاد یا نه:

Pharaoh ***
    Zeus Master of olympius ****
    Cleopatra
    Civ City
    Anno
    و ....

شما یه کیشون رو سرچ کنی بازی های مشابهشون رو بهتون میده!

اگه سنتون هم میگفتید خوشحال میشدم!

بازي هاي جديد استراتژيكي اكثرا الان ديگه حالات سه بعدي هم دارند يعني ميشه زاويه دوربين رو چرخوند و اجزا بازي هم كاملا سه بعدي هستند !
    يكيش مثل Company Of Heroes , واركرافت فروزن ترون !
    Company Of Heroes هم حرف نداره تقریبا میشه گفت داستان Call of duty و Medal of honor ولی از نوع استراتژیک بازیه تاریخی و جالبیه
    کاملا درسته در بیشتر باز ی های استراتژیکی جدید مخصوصا اونایی که RPG هستن، همبه صورت کاملا 3 بعدی ساخته میشن و هم میتونی فقط با کیبرد هم بازی کنی مثله:

Heroes of Annihilated Empires

من تو اين همه بازييي كه تموم كردم فقط از اين چندتا بازي لذت بردم.
    تمام سري هاي اويل
    diablo 2
    soul reaver
    cod
    مخصوصا diablo كه محشر بود واقعا با بازي كردن اينا حس خوبي به آدم دست ميده.
    بله بازی های جالبین مخصوصا سریه Diablo
    ولی چون محیط هاشون بسته و تاریک (در دیابلو) هست ممکنه به مزاج دوستمون نسازه!

اگر PS2 هم داشت این دوستمون بازی های زیادی بود که میتونستم معرفی کنم چون گرافیک این بازی ها معمولا بیشتره البته روی کامپیوتر هم میتونی با برنامه های شبیه ساز اجرا کنی ولی به نظر من هیچ وقت مثله خود کنسول نمیشه!

راستی این بازی ها رو هم ببین خوبه یا نه:

Pretorians
    Age of Empires
    Age of Mythology
    Rise of nations
    Empires

که بیشترشون سری هستن و تاریخی و همگی در سبک تاریخی هستن

ببینم چی کار میکنی؟!

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

برو توی کار درام!!!!
    هرچی این فاینال فانتزی 11 بیچاره ام کرد که تمومش کنم با این حال همه بدبختی هاش به اون دموی آخرش می ارزید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

من هم گفتم دلیلی این که خسته شدی از بازیها اینه که سراغ بازی های اوپن ورلد نمیری.
    شاید بعضیا خیال کنن Gta:vc و Gta:sa بازیهای بدیه چون انگلیسی خوندنی بلد نیستن.
    وایس سیتی میگه برو به هتل و ازونجا داستان رو دنبال کن، سن آندریاس میگه برو جای آیکونی که روی نقشه با آیکون سی جی مشخص شده.
    مافیا هم یک کل شهرش یک مپ 8 کیلومتری بود. چطور خسته شدی؟ بازی قدیمیه اما فیزیکش عالیه.
    یکم از تعصباتت دست برداری و به سمت بازیهایی با محیط روشن و غیرخطی بری درست میشه. به نظر من دووم بهترین بود اما وقتی بازیهای اوپن ورلد(نگین بهم وورد درسته. من دیدم میشه وردلد) رو تجربه کردن و تموم میکنم دیگه محیط تاریک دووم 3 برام خسته کننده ست. با گرافیک بالا هم تجربه ش کردم فرقی نکرد.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

من هم گفتم دلیلی این که خسته شدی از بازیها اینه که سراغ بازی های اوپن ورلد نمیری.
    شاید بعضیا خیال کنن Gta:vc و Gta:sa بازیهای بدیه چون انگلیسی خوندنی بلد نیستن.
    وایس سیتی میگه برو به هتل و ازونجا داستان رو دنبال کن، سن آندریاس میگه برو جای آیکونی که روی نقشه با آیکون سی جی مشخص شده.
    مافیا هم یک کل شهرش یک مپ 8 کیلومتری بود. چطور خسته شدی؟ بازی قدیمیه اما فیزیکش عالیه.
    یکم از تعصباتت دست برداری و به سمت بازیهایی با محیط روشن و غیرخطی بری درست میشه. به نظر من دووم بهترین بود اما وقتی بازیهای اوپن ورلد(نگین بهم وورد درسته. من دیدم میشه وردلد) رو تجربه کردن و تموم میکنم دیگه محیط تاریک دووم 3 برام خسته کننده ست. با گرافیک بالا هم تجربه ش کردم فرقی نکرد.
    منم موافقم

ولی این موضوع رو هم که هر کی با یه سبکی و با بعضی بازیها تو اون سبک حال میکنه رو هم در نظر داشته باشید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kratos1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    New York

پيش فرض

آره ... ایول ... خیلی میخوامت
    میدونی چیه !؟
    یه بازی مثل Gta اومد بگه من از مافیا بهترم گند زد

آره. ايول راست ميگي.
    مافيا به خاطر همون چيزايي كه داشت و داستانش خيلي محبوب بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kratos1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    New York

پيش فرض

نه. بازي ياهويي نيست. ولي ورژن ياهويي هم داره.
    اين يكي يه بازي 3 بعدي با گرافيك نسبتا خوبه.
    خيلي بامزه است و اشاره هاي جالبي به بازيهاي
    ديگه مثل tomb raider, mario , splinter cell هم
    داره.
    اما به طور كلي شبيه crash 1 & 2 هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •