تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: با سلام..يه چندتا تفاوت اساسي و جالب ميان قدرت برنامه نويسي دلفي و ويژوال بيسيک ميخواستم بدونم...

حـــــرفـه ای مرد مباح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    روي ميخ

پيش فرض

دوستان لطف کنید به سایر زبانها توهین نکنید.

1. مرتضی جان. من خودم دلفی کارم و خسلس وقت پیش رفتم سراغ VB در حالی که دلفی کار میکردم.
    ولی اصلا با محیطش حال نکردم. ولی این موضوع که شما میگید رو خیلیا که VB دارن دقیقا عکسشو میگن.
    یعنی میگن مزیت و گستردگی VB تی اینه که همه ActiveX ها و DLL ها رو میتونی توش add کنی و بسته به کاری که میخوای بکنی ازس استفاده کنی ( نمیدونن کامپوننتهای دلفی راحتتر این کارو میکنه).

2. بزرگترین مشکلی که من توی دلفی دیدم اینه که همه انواع مختلف OCX که با زبانهای دیگه نوشته شده باشه رو یاپورت نمیکنه.
    برای مثال من یک OCX دست ساز رو گرفتم (چون برای ارتباط با سخت افزار خاصی نیازش داشتم). ولی هر کاری کردم توی Delphi7 اینپورت نشد. وقتی به سازنده گفتم گفت با دلفی 5 تستش کرده. منم ناچار اون تیکه رو توی دلفی 5 پیاده کردم. (شاید مشکل از ساخت ActiveX بوده ولی با VB ساخته شده بود). ولی این برام خیلی سوال موند که چرا توی دلفی 5 کار میکرد ولی توی دلفی 7 نه.

3. مزیت اصلی VB سازگاری کامل اون با محصولات خود MicroSoft هست و این تنها مزیتی که من توش حس کردم. ولی با وجود این، هم سرعتش از دلفی پائینتره و هم موقع نصب تعداد زیادی DLL نیاز داره تا بتونه کارشو بکنه و این هم بزرگترین مشکل این زبان هست.
    Last edited by مرد مباح; 20-10-2007 at 21:08.

پروفشنال Morteza_SOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان لطف کنید به سایر زبانها توهین نکنید.

1. مرتضی جان. مزیت اصلی VB سازگاری کامل اون با محصولات خود MicroSoft هست و این تنها مزیتی که من توش حس کردم. ولی با وجود این، هم سرعتش از دلفی پائینتره و هم موقع نصب تعداد زیادی DLL نیاز داره تا بتونه کارشو بکنه و این هم بزرگترین مشکل این زبان هست.
    تایید میشه

پروفشنال Morteza_SOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به نام خدا
    با سلام از دوستان کسی می تونه من را راهنمایی کنه من پروژه ای تهیه کرده ام که در آن تعدادی ادیت باکس و باتن و عکس و .... است حالا می خواهم در پروژه ی نهایی که تحویل کاربر می دهم باتنی برای ذخیره برنامه به صورت فایل اجرایی Exe قرار بدم .
    در اصل می خام توسط پروژه ام فایل اجرایی تولید کنم این کار به چه صورت انجام میشه .

داره خودمونی میشه Mavix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام

دلفی بهترینه چون هیچ وقت توش نموندم که برم سراغ دیگری و منتشو بکشم والا

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نام خدا
    با سلام از دوستان کسی می تونه من را راهنمایی کنه من پروژه ای تهیه کرده ام که در آن تعدادی ادیت باکس و باتن و عکس و .... است حالا می خواهم در پروژه ی نهایی که تحویل کاربر می دهم باتنی برای ذخیره برنامه به صورت فایل اجرایی Exe قرار بدم .
    در اصل می خام توسط پروژه ام فایل اجرایی تولید کنم این کار به چه صورت انجام میشه .
    دوست عزیز موضوع تاپیک: "چندتا تفاوت اساسي و جالب ميان قدرت برنامه نويسي دلفي و ويژوال بيسيک"

لطفا سوال خودتون رو در همون تاپیکی که قبلا مطرح کردید پیگیری کنید. تشکر

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •