سلام مجید جان من دنبال همین جوابت بودم بابا ایول من همین الان یعنی 30 ثانیه دیگه میرم میخرمش پس من رفتم
سلام مجید جان من دنبال همین جوابت بودم بابا ایول من همین الان یعنی 30 ثانیه دیگه میرم میخرمش پس من رفتم
سلام مجید جان
بلاخره ما ADSL رو راه اندازی کردیم
الانم با ای دی اس ال انلاین شدم
خوب حالا مشکل من اینه که نمیتونم اینترنت رو شر کنم به اون یکی دیگه سیستمم
اخه همونطور که گفتی من مودم روتر دار خریدم مدل sy800cینم سایتش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من الان با pc رفیقم به نت وصلم با همین ای دی اس ال
الان من نمیدونم چی کاغر کنم که از مودم به pc من اینترنت شیر بشه ! الان به سیستم رفیقم با پورت لاین وصله
ببین این یارو که واسم اینترنت رو راه اندازی کرده یعنی از طرف شرکت اومده زیاد وارد نیست !!!
ازش پرسیدم میگه باید سویچ بخری تا سیستم من کانکت بشه به نت !! ولی شما گفتید سویچ لازم نداره !!!
خوب حالا من سیستم خودم رو چطوری به نت وصل کنم ؟ طوری که مودم سرور باشه و دوتا سیستم کلاینت
اخه ما فقط دوتا سیسیتم داریم ! و فکر نکنم با این مودم روتر دار احتیاجی به سویچ داشته باشه اونم با شرایط ما که فقط دوتا پی سی داریم !
مودم ما دارای یک پورت لاین و یک usb
هست که ما الان به وصلیه لاین به سیستم وصلش کردیم (به کارت شبکه سرخود سیستم)
حالا من برای شر کردن اینترنت به سیستم خودم چی کار کنم که نیازی به سویچ نداشته باشم ؟
حالا چیزی که برام خیلی مبهمه اینه که اگه من به وصیله ی پورت usb به اینترنت وصل بشم البته با سیستم خودم
اخه بعد چطوری میتونم به وصیله ی شیر کردن چیزی از سیستم رفیقم داشته باشم یا بلعکس
اخه من که خدایی گیج شدم !
ببین حالا تو فقط بهم بگو که چطوری سیستم خودم رو به اینترنت یعنی به مودم وصل کنم که خود مودم سرور باشه ؟
به هرحال اگه برات زحمتی نیست یکم زودتر بهم جواب بده تا منم مثه شما و بغییه دوستانم از این نعمت استفاده کنم
منتظر جوابتون هستم
موفق و سربلند باشید
مباركه سالار جان شما مودم رو در كنار يك كامپيوتر بزار و كابل USB آنرا به كامپيوتر وصل كن و بعد از پورت Ethernet مودم يك كابل شبكه Cat5 بايد بكشي به آن يكي كامپيوتر، تا اينجا فيزيكي اينها رو وصل كردي به مودم حالا بزار ببينم نحوه Internet Sharing و Routing روي مودم شما به چه صورت است اگه بتونم توي سايتش مطلبي راجع به مودمت پيدا كنم سريع برات مراحل رو مي نويسم
سالار جان عجب سايتي هم داره توش هيچ چي پيدا نمي شه
فايل Document رو از توي سي دي پيدا كن و برام آپلود كن
Last edited by majids1; 24-05-2007 at 14:34.
سلام مجید جان
ببین این لینک فایلی که گفتی هست البته حجمش 67 مگ بود توش کلی اموزش و عکس از این مودم هست !! والا ما که چیزی نفهمیدیم
الان حجمش رو با وین رار کم کردم شده 3 مگ
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هرحال اقا مجید اگه میشه زودتر
راستی مجید جان چطوری به تنظیمات مراجعه کنم ؟ اون ادرسی که گفتی وجود نداشت همون 192.128.1.1 این ادرس رو چطوری وارد کنم http:// یا com ؟؟؟ چطوری ؟ اخه هرجور که واردش کردم میگه این ادرس وجود نداره !
به هرحال منتظر جوابت هستم
موفق باشی
دوست من براي اتصال به مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو وارد كن يوزر و پسورد هم admin است
بعد به قسمت Quick Setup برو و تنظيمات سرويس دهنده رو وارد كن در ضمن سرويس NAT و ِ DHCP رو نيز تعريف كن
سلام مجیدجان گل
بابا ایول به مرامت خیلی خیلی اقایی
خوب مجید جان همین کاری رو که گفتی اگه بکنم دیگه نیازی نیست سویچ بخرم ؟
ولی بیشتر از این کف کردم که مهندس ما(اونی که از شرکت اومده بود؟) خدایی هیچ حالیش نبود ! بهش میگم حالا چطوری مودم رو سرور کنم فقط واسه دو تا پی سی میگه باید سویچ بخری !!
من اگه تو رو نداشتم دیگه باید چی کار میکردم !
خوب حالا این نرمفزاریش بود که گفتی که فکر نکنم کار سختی باشه ؟
خوب من حالا نمیدونم با فیزیکیش چطوری کنار بیام ! اخه اینجوری بگم ما الان یک سرشو که همون پورت لاین هست رو به پی سی رفیقمون به کارت شبکش وصل کردیم ! این از این حلا پورت یو اس بیش خالیه ! اونی باید چطوری به سیستم خودم وصلش کنم ؟ اخه فکر نکنم کابل یو اس بی 50 متری هم باشه ! چون فاصله خونمون 50 متر هست یعنی تا اتاق من و اون ! خوب این وسط کار کابل کت 5 چیه ؟ اون دیگه چطوری مورد استفاده قرار میگیره و چطوری من میتونم از فایلی رو به اشتراک بزارم با رفیقم ؟ خداوکیلی من که گیج گیج شدم
مجید جان میشه یه اوزش زیر دیپلم هم بزاری
خداوکیلی از این ها چیزی حالیم نشد چون تا حالا اصلا تو کار شبکه نبودم !
به هرحال مجید جان موفق باشی
Last edited by salar2010; 25-05-2007 at 08:07.
نه دوست من كابل Usb كه كوتاه است رو به كامپيوتري وصل كن كه كنار مودم است و آن يكي رو با كابل شبكه(Cat5) وصل كن در ضمن اگر نتونستي 192.168.1.1 رو ببيني روي كارت شبكه ات اين Ip رو اضافه كن 192.168.1.2 تا بتواني وارد مودم بشي
وقتي تنظيمات مودم رو انجام دادي مودم به صورت خودكار تنظيمات كامپيوتر شما و دوستتان را انجام مي دهد ولي براي Share كردن بايد روي فولدر مورد نظر بري و گزينه Sharing رو فعال كني و بعد از طريق My Network Places مي تواني كامپيوتر دوستت و فايل هايي رو كه Share كردي رو ببيني
Last edited by majids1; 25-05-2007 at 08:40.
سلام مجید جان
اون ادرس رو که گفتی یعنی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیقا که همین ادرس رو میرم هیچی نمیاد !!
خوب شما میگید که یو اس بی هم به سیستم دوستم وصل بشه خوب بعد از سیستم دوستم کابل کت 5 به سیستم من وصل بشه !
خوب اخه اینجوری اگه سیستم رفیقم خاموش باشه سیستم من نمیتونه به اینترنت وصل بشه ؟ درسته ؟
خوب ببینم این پورت یو اس بی مودم رو به پورت یو اس بی تو سیستم رفیقم وصل کنم خوب بعد چطوری کابل کت 5 رو از سیستم رفیقم به سیستم خودم بکشم ؟ از چه پورتی ؟
ایا در این صورت سیستم رفیقم باید همیشه روشن باشه تا من بتونم به اینترنت وصل بشم ؟
به هرحال ممنون بابت همه چی
موفق باشی
نه دوست من مودم شما داراي دو پورت USB و Ethernet است درسته؟
پورت USB مودم را به يكي از كامپيوتر ها كه كنار مودم است وصل كن
از پورت Ethernet مودم هم يك كابل شبكه بكش به آن كامپيوتري كه دور است
در پست بالايي گفتم اگر نتوانستي 192.168.1.1 رو ببيني از همين رنج مثلا 192.168.1.2 رو در قسمت TCP/IP مربوط به كارت شبكه ات اضافه كن و بعد در اينترنت اكسپلور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو وارد كن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)