به نظر من که هیچ اتفاقی نمی افته چون مطمئن باشید اگر قرار بود اتفاقی بیافته حتما سونی اریکسون ازش جلوگیری میکرد نمیخوام بحث قبلی را راه اندازی کنم ولی اگر یه کم تحقسق میکیردی میدیدی که این قضیه برای باطریهای گوشیهای قدیمیه و نه گوشیه کا800
به نظر من که هیچ اتفاقی نمی افته چون مطمئن باشید اگر قرار بود اتفاقی بیافته حتما سونی اریکسون ازش جلوگیری میکرد نمیخوام بحث قبلی را راه اندازی کنم ولی اگر یه کم تحقسق میکیردی میدیدی که این قضیه برای باطریهای گوشیهای قدیمیه و نه گوشیه کا800
اوهوماما من کاملا اتفاقی اینو پیدا کردم ! میخواستم یه مقدار توی قسمت سرویس فزولی کنم ... دیدم که اینو نوشته ... امتحان کردم جواب داد ...
ای کاش زودتر متوجه میشدم یا شما زود تر آموزششو میذاشتی . معلوم نیست تا حالا چه بلایی سر باطری اومده . و چقدر از عمر باطری کم شده ...
من که همون روز اول ورش داشتم
راستی از رم ریدر استفاده میکنم که نیاز نیست گوشیمو با یو اس بی وصل کنم
شما که دیگه شروع کردی !
پس بذار منم ادامه بدم ...
به گفته خودت این نظر شخصی شماست . دلیل نمیشه که حتما درست باشه !
در مورد باطری های جدید هم فعلا واسه قضاوت زوده که بخوایم بگیم که مشکل پیدا میکنن یا نه ... چون هنوز این نوع باطری ها مدت زیادی از عمرشون نمیگذره که بخوایم یه نظر دقیق و درست در موردشون بدیم !
ولی تا وقتی که واقعا بشه نظر درستی در موردشون داد به نظر من بهتره مثل باطری های قدیمی باهاشون رفتار کنیم ! احتیاط شرط عقله !![]()
ضمنا بازم میگم چون سونی اریکسون اینکارو کرده دلیل نمیشه که حتما کارش درست باشه ... (اگر وقت داشتم میگشتم چند تا از گاف هایی که چند شرکت بزرگ دادن رو پیدا میکردم و مینوشتم ... گاف هایی به بزرگی خود شرکتها)
اشتباه پیش میاد ... چه توی کارهای من و شما چه توی یه شرکت بزرگ مثل سونی !
شما هم بهتره به شنیده ها زیاد توجه نکنی ... از این شنیدنیها زیاده ولی در عمل چیزه دیگه ای ممکنه اتفاق بیفته !
اینها همش نظر شخصی من بود . ادعای زیاد فهمیدن و پرفسوری هم ندارم . نمیگم که اشتباه نمیکنم چون اشتباه همیشه پیش میاد . (اصلا این شعار منه شما اعتراضی دارید؟)
شما جوري حرف مي زني انگار باطري هاي ليتيومي ديروز امدن بازار كه مي گين...امتحانشون رو پس ندادن...
بعدشم كلا شما هميشه بد بيني و همه چيز و هر حرفي رو اشتباه و ناقص فرض مي كني مگه اينكه برعكسش ثابت شه!!!!!و اين دقيقا فقط تو يه جا صدق مي كنه اونم تو دنياي وارونه....
منم حرف دوستامون رو 100 درصد تائيد مي كنم...يو اس پي شارز يك حالت بسيار جالبه كه خيلي هم كاربرد داره..
اما اگه كسي نمي خواد ازش استفاده كنه...اين سليقه ي اون هست....اما اكه نظرش اين باشه.....
دوست من بيخيال شو ادامه بحث فايده اي نداره همنطوري كه شروعش فايده اي نداشته
نه عزیزم من اینطوری حرف نمیزنم ... شما اینطوری برداشت کردی. منظور من در مقایسه با باطری های قدیمی بود.
بعدم یادم نمیاد از شما خواسته باشم شخصیت منو روانشناسی کنی جناب آقای روانشناس .
درسته منم نمیخوام از حالت شارژ توسط usb استفاده کنم راهشم پیدا کردم و به بقیه گفتم ...
در ضمن طرف حساب من mostafaeshghi هست . شما چرا خودتو انداختی وسط و کاسه داغ تر از آش شدی !
عذر می خوام...نمی دونستم اینجا محل بحث خصوصی شماست..از این که به حریم خصوصیتون واد شدم معذرت
من با نظرت مخالف بودم...فکر می کردم با منطق و دلیل می تونم فکر اشتباهت رو بهت بفهمونم....
اره من اشتباه کردم....از این به بعد در جواب دادن به سوالات باید تجدید نظر کنم تا امسال شماها این حرف رو نزنید
خواهش میکنم ! فقط دیگه تکرار نشه !![]()
زیاد هم حرفت منطقی نبود که بخوای چیزی رو بفهمونی ! یعنی اینکه شما کسی رو روانشناسی بکنی و یه جورایی بهش توهین بکنی این میشه دلیل و منطق ... ؟ (معنی دلیل و منطق رو هم متوجه شدیم)
عجیبااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا غریبااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا![]()
راستی این چند روز کجا بودی ؟ داشتی کتاب روانشناسی میخوندی ؟
بابا هر كدومتون به بزرگي خودتون ببخشيد. يه مشاجره اي بود كه آخرش هم حل نشد و هر چقدر هم تلاش كنيد بي فايدست پس بهتره به كلي بيخيال بشيم. بهتر كه يعني تنها راهكاره. در ضمن من اصلا در اينجا كل كل نميكنم و فقط اطلاعاتم را در اختيار شما ميگذارم و همانطور كه تو اين چند سال از اطلاعات كاربران استفاده كردم.
اگر تقصير من بود بنده همينجا مراتب معذرت خواهي را رسما اعلام ميكنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)