طوری میگی انگار که خدای هکه و یا کسیه ! هیچ غلطی نمی تونه بکنه بابا این بچه 7 ماه بیشتر نیست که ایدی ساخته !!!!مراقبش باشید ها از من گفتن!
در ضمن جواب هم نمیده !
به خدا New Chater Cafineti هستش
Fuck Lammer
طوری میگی انگار که خدای هکه و یا کسیه ! هیچ غلطی نمی تونه بکنه بابا این بچه 7 ماه بیشتر نیست که ایدی ساخته !!!!مراقبش باشید ها از من گفتن!
در ضمن جواب هم نمیده !
به خدا New Chater Cafineti هستش
Fuck Lammer
آبی ها تایید میشه!
قرمزها ...
شرمنده اگه تند رفتم !آبی ها تایید میشه!
قرمزها ...
چون واقعا سوز داره ! این روز ها هر کسی از مامانش قهر میکنه میره یه تروجان پیدا میکنه و ایدی میزنه بعد داد میزنه
من هکرم !
همینه دیگه می خواهید مستقیم عمل کنید بازم می گم فقط مهندسی اجتماعی هک غیر مستقیم طرف نمی دونه از کجا خورده![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tornado از چه ورژن exetohtml استفاده می کنی این که رو ie7 یا firefoxجواب نمیده![]()
اکسپلویت از کجا گیر میاری اگر باشه همه آنتی ها می گیرنش یا ie7 خودش جلوشونو می گیره![]()
آي گفتي!!!چون واقعا سوز داره ! این روز ها هر کسی از مامانش قهر میکنه میره یه تروجان پیدا میکنه و ایدی میزنه بعد داد میزنه
من هکرم !
بچه قرتي نمي دونه كامپيوتر چيه مياد تو روم بوترش روشن ميكنه ميگه الان همتونو هك مي كنم!!!
دوست عزیزم ... یکم بهتر صحبت کنی اتفاقی نمیفته ...کشکی کشکی که نیست اینطوری که داری میگی ! سرعت اینترنت پر سرعت می خواد ! در ضمن کرکینگ هم 50 50 هستش که الا خیلی سختر شده !
در مورد شل گیری هم بهتره بگیم که واژه ی شل به لینوکس به کار میره تا ویندوز که همینطوری میدونید اکثرا از ویندوز استفاده می کنند ! یعنی کسی که هک کرده ! چون سرشت بچگی رو داره 100% گروه خونیش به ویندوز میخوره
من کی گفتم که ایشون از سرعت cpu واسه کرکینگ استفاده کنه ؟
می تونه از حملات brute force استفاده کنه و کرکر رو هم روی سرور نصب کنه ...
نظرت چیه ؟
در ضمن :
شل گیری به هر عملیاتی مبنی بر دست یافتن به سیستم قربانی و داشتن امکان آپلود و دانلود فایل گفته میشه پس مختص به لینوکس نیست .
اگه از باگ ها با خبر باشید بی شک می تونید با 1 private exploit از سیستم طرف شل بگیرید و کی لاگر رو روی سیستمش نصب کنید . حالا سیستم عامل مهم نیست که مکینتاش ، لینوکس یا ویندوز باشه .
سلام دوست عزیزاز چه ورژن exetohtml استفاده می کنی این که رو ie7 یا firefoxجواب نمیده
اکسپلویت از کجا گیر میاری اگر باشه همه آنتی ها می گیرنش یا ie7 خودش جلوشونو می گیره
در واقع priv8 هستش که توسط مدیریت irpars.net نوشته شده ! و باید بگم در صورتی که ضد ویروس تروجانت رو نشناسه ! باید بگم ایدیت رفته ! یا مگر اینکه فایروال داشته باشی که اونم بگه یه چیزی داره لود میشه
والا تا جایی که من شاگرد احسان امیدوار یکی از کسانی که خیلی نمی شناسندش و استاد من هستش وقتی واژه ی شلینگ رو به ویندوز گفتم یه جورایی ! ردش کرد و گفت برای لینوکس به کار میره و نه ویندوزشل گیری به هر عملیاتی مبنی بر دست یافتن به سیستم قربانی و داشتن امکان آپلود و دانلود فایل گفته میشه پس مختص به لینوکس نیست .
گلمدوست عزیزم ... یکم بهتر صحبت کنی اتفاقی نمیفته ...
منظور بدی نداشتم @};-
که دست منو تو نمیرسه ! و اگه فایروال خوبی داشته باشی بازم میشه یه جورایی جلوش رو گرفت و حتی اگه ویندوزت رو به روز کنی ! مطمنن کار هیچ جوجه ای نخواهد بود و ! یک هکر نمیاد باگ بیرون بیاره از ویندوز که ایدی منو تورو بزنه بلکه میره سراغ سرور ها ! که این روز ها شاهدش هستیم :private exploit
D
و حالا یه چیز ی برای کسانی که میخواند این کار رو شروع کنند !از سیستم طرف شل بگیرید و کی لاگر رو روی سیستمش نصب کنید .
ممکنه شما همه راه هارو انجام داده ! و نفوذ انجام شد ! و به محض اینکه کیلاگر آپلود کردی روی سیستمش ! ضد ویروسش شناخت و تمامی کارها به هم خورد
میخوام بگم همیشه سعی کنی یک تروجان یا کیلاگر خصوصی برای خود داشته باشید اگه برنامه نویس هستید حتما بنویسید ! به دردتون میخوره
Last edited by Tornado2800; 15-05-2007 at 01:06.
یاد شعر EMZIPER افتادم مختص !!!!!!!! برای همینا خونده بود وقتی گوش می دم انرژی میگیرم :dاز سیستم طرف شل بگیرید و کی لاگر رو روی سیستمش نصب کنید .
ها سلام
عمو كراكرا ميشه كمكم كنين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)