تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: ×× چطوری میتونم از یک اشتراک Adsl برای دو رایانه استفاده کرد ؟ یکی ماله خودم ویکی ماله همسایم ××

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ميشه لطف کنيد توضيح بديد که:

1) منظورتون از Support کردن USB چيه؟ منظورتون اينه که مودم ADSL رو بين دو کامپيوتر بذاريم و نه تو يه کامپيوتر و از اون به هر کدوم از کامپيوترها کابل بکشيم؟

2) در ضمن اگه ADSL داشته باشيم و دوتامون با هم وصل بشيم دوتامون از يه IP استفاده می کنيم؟

3) اگه کامپيوترها خيلی به هم نزديک باشن (مثلآ جفت هم باشن) و بشه از کابل سريال و يا LPT استفاده کرد، آيا با اين کابل ها ميشه اشتراک ADSL رو با هم به اشتراک گذاشت؟ اشتراک DialUp رو چه طور؟

4) آيا بهترين راه برای شبکه کردن دو کامپيوتر (حتی در صورت نزديک بودن اونها) کابل شبکه است؟ آيا با اين کابل ميشه DialUP رو هم به اشتراک گذاشت؟ چه طوری؟

5) از چه فاصله ای بيشتر بايد از HUB يا Switch استفاده کرد؟

6) اگه از Router استفاده کنيم ديگه نيازی نيست که کامپيوتر اصلی برای استفاده کامپيوتر دومی روشن بمونه؟ قيمتش چه قدره؟ می ارزه؟

ممنون ميشم هر کی راهنمايی کنه.
    1-دوست من بعضي از مودم هاي ADSl از طريق پورت USB هم به كامپيوتر متصل مي شوند حالا اگر مودم شما داراي يك پورت USB و همچنين يك پورت Ethernet مي باشد و قاعدتا مودم شما قابليت روتر بودن هم دارد پس كاري كه بايد انجام بدي اين است كه سرويس NAT و DHCP رو روي مودم فعال كني و بعد يك كامپيوتر رو با كابل USB و كامپيوتر ديگر رو با كابل Ethernet به مودم متصل مي كني به اين صورت حتي اگر يكي از كامپيوتر ها هم خاموش باشد ارتباط كامپيوتر ديگه با اينترنت قطع نمي شود
    2-اگر به هم نزديك باشند با Direct Cable Connection ميشود با پورت سريال و يا LPT كامپيوتر ها رو بهم وصل كرد ولي نرخ انتقال اطلاعات كند مي شود
    3-بله بهترين راه كارت شبكه است و مي شود DialUp Connection رو به اشتراك گذاشت
    به اين ترتيب روي Connection مورد نظر كليك راست كرده و بعد Properties و بعد Advanced و بعد Allow other network users to connect through this computer's Internet connection

4- استفاده از هاب يا سوئيچ به عوامل مختلفي مثل ساختار شبكه يعني تعداد كامپيوتر هاي (نودها) موجود در شبكه و موقعيت فيزيكي آنها بر مي گردد و هزينه اي كه مي خواهيد بكنيد پس بايد نمايي از شبكه تان بگيد تا بهتر راهنمايي شويد
    6- سوال آخري هم در اول پاسخ دادم( به شرطي كه مودم ADSL شما روتر باشد )
    موفق باشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ميشه لطف کنيد توضيح بديد که:

1) منظورتون از Support کردن USB چيه؟ منظورتون اينه که مودم ADSL رو بين دو کامپيوتر بذاريم و نه تو يه کامپيوتر و از اون به هر کدوم از کامپيوترها کابل بکشيم؟

2) در ضمن اگه ADSL داشته باشيم و دوتامون با هم وصل بشيم دوتامون از يه IP استفاده می کنيم؟

3) اگه کامپيوترها خيلی به هم نزديک باشن (مثلآ جفت هم باشن) و بشه از کابل سريال و يا LPT استفاده کرد، آيا با اين کابل ها ميشه اشتراک ADSL رو با هم به اشتراک گذاشت؟ اشتراک DialUp رو چه طور؟

4) آيا بهترين راه برای شبکه کردن دو کامپيوتر (حتی در صورت نزديک بودن اونها) کابل شبکه است؟ آيا با اين کابل ميشه DialUP رو هم به اشتراک گذاشت؟ چه طوری؟

5) از چه فاصله ای بيشتر بايد از HUB يا Switch استفاده کرد؟

6) اگه از Router استفاده کنيم ديگه نيازی نيست که کامپيوتر اصلی برای استفاده کامپيوتر دومی روشن بمونه؟ قيمتش چه قدره؟ می ارزه؟

ممنون ميشم هر کی راهنمايی کنه.
    1-دوست من بعضي از مودم هاي ADSl از طريق پورت USB هم به كامپيوتر متصل مي شوند حالا اگر مودم شما داراي يك پورت USB و همچنين يك پورت Ethernet مي باشد و قاعدتا مودم شما قابليت روتر بودن هم دارد پس كاري كه بايد انجام بدي اين است كه سرويس NAT و DHCP رو روي مودم فعال كني و بعد يك كامپيوتر رو با كابل USB و كامپيوتر ديگر رو با كابل Ethernet به مودم متصل مي كني به اين صورت حتي اگر يكي از كامپيوتر ها هم خاموش باشد ارتباط كامپيوتر ديگه با اينترنت قطع نمي شود
    2-اگر به هم نزديك باشند با Direct Cable Connection ميشود با پورت سريال و يا LPT كامپيوتر ها رو بهم وصل كرد ولي نرخ انتقال اطلاعات كند مي شود
    3-بله بهترين راه كارت شبكه است و مي شود DialUp Connection رو به اشتراك گذاشت
    به اين ترتيب روي Connection مورد نظر كليك راست كرده و بعد Properties و بعد Advanced و بعد Allow other network users to connect through this computer's Internet connection

4- استفاده از هاب يا سوئيچ به عوامل مختلفي مثل ساختار شبكه يعني تعداد كامپيوتر هاي (نودها) موجود در شبكه و موقعيت فيزيكي آنها بر مي گردد و هزينه اي كه مي خواهيد بكنيد پس بايد نمايي از شبكه تان بگيد تا بهتر راهنمايي شويد
    6- سوال آخري هم در اول پاسخ دادم( به شرطي كه مودم ADSL شما روتر باشد )
    موفق باشيد

داره خودمونی میشه farbodkain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم سایت من یک سوال خیلی مهم دارم که بدجوری داره برام مشکل بوجود میاره.من یک شبکه workgroup داخلی دارم با 5 تا کامپیوتر .شبکه داخلی هیچ مشکلی ندارد.اما مشکل من از زمانی شروع شد که پای یک مودم adsl اومد وسط که مستقیم می خوره به hub.یعنی یکسرش می خوره به خط تلفن و یکسرش هم می خوره به hub ویک کابل برق.
    حالا سوال من اینکه چجوری تاین اینترنت را وارد شبکه کنم؟که همه یوسر ها بتوانند از اینترنت استفاده کنم؟چه Conmfig را کجا وارد کنم؟
    خیلی ممنون میشم اگر من را راهنمایی کنید.یک دنیا تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم سایت من یک سوال خیلی مهم دارم که بدجوری داره برام مشکل بوجود میاره.من یک شبکه workgroup داخلی دارم با 5 تا کامپیوتر .شبکه داخلی هیچ مشکلی ندارد.اما مشکل من از زمانی شروع شد که پای یک مودم adsl اومد وسط که مستقیم می خوره به hub.یعنی یکسرش می خوره به خط تلفن و یکسرش هم می خوره به hub ویک کابل برق.
    حالا سوال من اینکه چجوری تاین اینترنت را وارد شبکه کنم؟که همه یوسر ها بتوانند از اینترنت استفاده کنم؟چه Conmfig را کجا وارد کنم؟
    خیلی ممنون میشم اگر من را راهنمایی کنید.یک دنیا تشکر
    دوست من اگر مودم شما قابليت روتر بودن را داراست سرويس هاي NAT و ِ DHCP رو روي مودم فعال كنيد تا همه كامپيوتر ها به شبكه متصل شوند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست من اگر مودم شما قابليت روتر بودن را داراست سرويس هاي NAT و ِ DHCP رو روي مودم فعال كنيد تا همه كامپيوتر ها به شبكه متصل شوند
    مشکل من هم دقیقا همین جاست که دقیقا نمی دانم چطوری باید این سرویس nat را active کنم و اصلا ip های که داده میشه را چجوری پیدا کنم.وبغیر از این ها بلاخره من باید روی client های DG را تعریف کنم تا بتونن از این مودم رد شن.اما ببخشید یک سوال دیگم داشتم آیا مودمی داریم که با این مشخصات باشه و سیستم nat را روی خودش نداشته باشه؟
    اگر لطف کنید و به من بگید چجوری این nat رو روی مودم ران کنم یک دنیا ممنونتون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مشکل من هم دقیقا همین جاست که دقیقا نمی دانم چطوری باید این سرویس nat را active کنم و اصلا ip های که داده میشه را چجوری پیدا کنم.وبغیر از این ها بلاخره من باید روی client های DG را تعریف کنم تا بتونن از این مودم رد شن.اما ببخشید یک سوال دیگم داشتم آیا مودمی داریم که با این مشخصات باشه و سیستم nat را روی خودش نداشته باشه؟
    اگر لطف کنید و به من بگید چجوری این nat رو روی مودم ران کنم یک دنیا ممنونتون میشم
    دوست عزيز اگر مودم شما داراي يك پورت Ethernet و يك پورت USB است به احتمال خيلي زياد قابليت روتر بودن هم داراست براي تعريف Gateway هم مي توانيد در DHCP سرور GW رو تعريف كنيد تا به كلاينت ها بدهد براي تنظيمات NAT , DHCP هم بايد مشخصات مودمتان را بگيد تا بهتر راهنمايي شويد

پروفشنال salar2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    نا كجا اباد

پيش فرض

بابا ایول به مرام همتون خیلی بامرامید

درضمن در جواب اون دوست عزیزمون که گفتن همسایمون مونث هست !! نه بابا ما از اون شانسا نداریم جیگر ! همسامون مذکر هست !!

درضمن !» همین الانم دارم میرم پیش اون یارو که برام میخواد راه اندازی کنه !

به هرحال از هم ممنونم

موفق باشید دوستان گلم

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزيز اگر مودم شما داراي يك پورت Ethernet و يك پورت USB است به احتمال خيلي زياد قابليت روتر بودن هم داراست براي تعريف Gateway هم مي توانيد در DHCP سرور GW رو تعريف كنيد تا به كلاينت ها بدهد براي تنظيمات NAT , DHCP هم بايد مشخصات مودمتان را بگيد تا بهتر راهنمايي شويد
    واقعا ممنون از راهنماییتون.مشکلم حل شد.زنگ زدم به ISP که این اینترنت را می داد و اطلاعات مورد نیاز را ازش گرفتم.و خیلی ممنون که من را راهنمایی کردین.کاملا حق با شما بود هم Router و هم nat اما درمورد dhcpاین مودم روش config نشده بود.در هر صورت خیلی ازتون ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminmousavi86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

majids1 عزيز...
    از راهنماييت ممنونم ، استفاده کرديم ، اطلاعات جالبی بود فقط اين دو مورد رو اگه توضيح بدی ديگه ما رو شرمنده می کنی:
    1- اين NAT و DHCP هر کدوم مربوط به چيه؟ يکيشون مربوط به USB و يکی مربوط به Ethernet ميشه؟
    2- با USB فقط يه کامپيوتر رو ميشه وصل کرد؟ يعنی در کل 2 کامپيوتر؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

majids1 عزيز...
    از راهنماييت ممنونم ، استفاده کرديم ، اطلاعات جالبی بود فقط اين دو مورد رو اگه توضيح بدی ديگه ما رو شرمنده می کنی:
    1- اين NAT و DHCP هر کدوم مربوط به چيه؟ يکيشون مربوط به USB و يکی مربوط به Ethernet ميشه؟
    2- با USB فقط يه کامپيوتر رو ميشه وصل کرد؟ يعنی در کل 2 کامپيوتر؟
    NAT مخفف Network Address Translation است و به زبان خيلي ساده براي به اشتراك گذاشتن اينترنت و ارتباط بين دو شبكه كاربرد داره
    DHCP مخفف Dynamic Host Configuration Protocol است و براي برخي تنظيمات مربوط به شبكه بر روي كلايت ها به صورت خودكار به كار مي رود مثل تنظيم IP Address , Default Gateway ,DNS Server و....
    اگر مودم شما داراي يك پورت USB است مي توانيد يك كامپيوتر رو به طور مستقيم به مودم وصل نماييد و اگر داراي يك پورت اترنت است مي توانيد يك كامپيوتر ديگر را هم به طور مستقيم به مودم وصل نماييد ولي اگر بيشتر از دو كامپيوتر داشتيد مي توانيد پورت اترنت رو به سوئيچ وصل نموده تا به تعداد پورت هاي سوئيچ ارتباط داشته باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •