نه دوست عزيز پاك نشده .
====
نظرات مردم هم اگر مستند باشه خوبه - در غير اينصورت گمراه كننده هست .
نه دوست عزيز پاك نشده .
====
نظرات مردم هم اگر مستند باشه خوبه - در غير اينصورت گمراه كننده هست .
تجربه کار با Oddهای مختلف هم یک امر مستند هست ، درسته؟نظرات مردم هم اگر مستند باشه خوبه
ببين .. مستند يعني چيزي كه پشتش سند و دليل خوابيده باشه .. اگه يه درايو گرفتي با حداقل 10 تا مديا انواع و اقسام تست ها رو روش انجام دادي , داخلشو كامل درآوردي , از فيرم گرفته تا .. فهميدي جريانش چيه ... آره قبول مستند .
من نوعي مي رم يه DVD-RW مي گيرم . چهار تا DVD خام هم ميگيرم باهاش رايت مي كنم . يكيش مي سوزه سه تاشو رايت ميكنه . خوشم نمي آد مي رم يه مدل ديگه ميگيرم با چهار تا مدياي خام ديگه . همينطور اقا 100 تا مدل و امتحان مي كنم . اين ميشه تجربه به نظرت ؟ فقط صرف اينكه 100 مدل رايتر داشتم حالا تجربه هم دارم ؟
نه به نظر من اين درست نيست .
تازه خيلي ايده آل در نظر گرفتيم . مردم فكر مي كني كلا چند تا رايتر بخرن ؟ 4 تا ؟ 5 تا ؟
خب.. مديا چي مي خرن ؟ هر چي گيرشون اومد ..
اصلا كاري ندارن مديا چي خوبه چي بد ..
چطوري رايت مي كنن ؟ تست هم مي كنن ؟
===================
اگه يه درايو گرفتي .. پيرشو در اوردي اون موقع بيا بگو من فلان درايو و خوردم ..
آخه كار با ODD هاي مختلف كجاش ميشه تجربه ؟؟ من نمي فهمم .. بابا طرف عمريه تو كار واردات سخت افزاره .. هنوز كه هنوزه اين حرف و نمي زنه ..
اتفاقا من تا دل و روده یک Odd رو در نیارم آروم نمیشم ... تا حالا سه تا درایو مختلف داشتم که هر سه تاشو در آوردم و کاملا بررسیش کردم!اگه يه درايو گرفتي .. پيرشو در اوردي اون موقع بيا بگو من فلان درايو و خوردم ..
من همه این کارها رو با درایوهام میکنم و به بقیه هم پینشهاد میکنم که از مدیاهای باکیفیت استفاده کنندببين .. مستند يعني چيزي كه پشتش سند و دليل خوابيده باشه .. اگه يه درايو گرفتي با حداقل 10 تا مديا انواع و اقسام تست ها رو روش انجام دادي , داخلشو كامل درآوردي , از فيرم گرفته تا .. فهميدي جريانش چيه ... آره قبول مستند .
فرهنگ بد مردم ماست متاسفانهاصلا كاري ندارن مديا چي خوبه چي بد ..
OK حالا شد يه چيزي !![]()
خوشحالم از اینکه بحث با موفقیت به اتمام رسید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)