اخه خودم هم شك كردم چون سامسونگ بازار Lcdبزرگ دنيا هم مال خودش كرده چون واقعا كيفيتشون عاليه!
نميدونم موتورلا به جز شكل كاراييه ديگه اي هم داره!؟
اخه خودم هم شك كردم چون سامسونگ بازار Lcdبزرگ دنيا هم مال خودش كرده چون واقعا كيفيتشون عاليه!
نميدونم موتورلا به جز شكل كاراييه ديگه اي هم داره!؟
یعنی هیچ گوشی نیست که Displayerش اندازه این باشه , ولی دوربین , بلوتوث, ام پی تری پلیر نداشته باشه
(که قیمتش 150 بیشتر نشه)؟
والا شهاب جان شکی نیست که سامسونگ ال سی دیاش کیفیت و به خصوص رزلوشن بالایی داره ( که البته در مورد گوشی های موتورولا هم صادقه ) ولی مثلا تو دوتا گوشی تقربا هم قیمت ( با رزلوشن برابر ) مقایسه میکنم d600 و v3x ! v3x چه زیر نور خورشید چه تو فضاهای بسته به نظر من کیفیت بالاتر و رنگایه با حرارت تری داره ( به خصوص زیر نور خورشید ! ) ! ... ضمن اینکه دوستمون بزرگی ال سی دی هم واسش مهم بود ! که موتورولا معمولا ال سی دی های بزرگتری داره !تا حالا یه گوشی سامسونگ رو کنار یه موتورولا گرفتی؟
اتفاقاً یکی از دوستای من همین V3i داره که بدون هیچ گونه شک و شبهه، ال سی دی سامسونگ کاملاً سر تره.
v3i رو با کدوم گوشی سامسونگ مقایسه میکنی ؟!اقاً یکی از دوستای من همین V3i داره که بدون هیچ گونه شک و شبهه، ال سی دی سامسونگ کاملاً سر تره
.....
کلا به نظر من در مورد ال سی دی ها :
سونی اریکسون : تفکیک رنگها تو ال سی دیاش خوبه ( از نوکیا بهتره معمولا ) برایتنس و کنتراست ال سی دی هاش خوبه ... و رزلوشن قابل قبولی دارن با توجه به اندازه ال سی دی ! ولی ال سی دی هاش یه عیب بزرگ دارن که زیر نور خورشید خوب دیده نمیشن ! این مورد حتی تو w810 وجود داره ( با وجود اینکه ال سی دی فوق العاده ای داره w810 و رنگا توش پر حرارت وزنده هستن برعکس w700 و k750 و...) ... یکی دیگه از عیبایه ال سی دی های سونی کوچیک بودنشونه که همین ال سی دی کوچیک زدن سونی خیلیا رو ناراضی کرده !
نوکیا : تفکیک رنگاش به پای سونی و سامسونگ نمیرسه البته منظورم تو اکثر گوشیاشه ! ( مثه 3250 یا N70 یا N72 یا ... ) کافیه مثلا N70 رو بذاری کنار w810 و d600 تا فرقشون رو ببینی ( N70 نسبت به دو گوشیه دیگه ال سی دی مات تری داره ) ! ولی گوشیاش زیر نور خورشید عملکرد بهتری از سونی و سامسونگ دارن ضمن اینکه اندازه ال سی دیاش بزرگتر و خیلیا به بزرگی ال سی دی اهمیت میدن ... رزلوشن خیلی از گوشیاش نسبت به اندازه ال سی دی مناسب نیست !
سامسونگ : ال سی دیاش تفکیک رنگ خیلی خوبی داره ... اندازه ال سی دیهاش متوسطه و از رزلوشن خیلی بالایی ( نسبت به اندازه ال سی دی ) برخورداره ... ولی زیر نور خورشید عملکرد خیلی خوبی نداره ...
موتورولا : ال سی دی هاش رزلوشن قابل قبول نسبت به اندازه ال سی دی داره ... اندازه ال سی دی هاش بزرگ و مناسبه معمولا ... و برایتنس و نور عالیی داره ال سی دی هاش ! زاویه دید ال سی دی هاش خیلی خوبه ! زیر نور خورشید هم عملکرد خیلی خوبی دارن !
این حاصل تجربه منه ! اگه دوستان اطلاعاتی دارن میتونن اضافه کنن ... بحث راجع به ال سی دیا بحث جالبه ! کمترم در موردش بحث میشه !
Last edited by Nabakhshoode; 03-05-2007 at 10:32.
اون موقع دی820 داشتم.
گرچه میشه گفت که همه گوشی های سامسونگ ال سی دی هایی مثل هم دارن.
ضمناً من در زیر نور خورشید مقایسه نکردم که ببینم کدوم بهتر جواب میده ولی با دی820 زیر نور خورشید (طوری که آفتاب کاملاً روش بود) هیچ مشکلی نداشتم و کاملاً راحت باهاش کار می کردم. طوری که نوکیای بابام اصلاً جواب نمی داد (و دبلیو810 که الان دارم هم جواب نمیده و اعصاب خورد می کنه)
چطور میگی زیر نور خورشید جواب نمیده؟
(ضمناً تا دوشنبه صبر کنید تا رفیقم رو ببینم و گوشیش رو ببرم زیر نور خورشید. نتیجه رو میام میگم)
اگه کیفیت در کنار بزرگی می خوای می تونی از M600 استفاده کنی. آخرت کیفیته.
P990 هم واسه خودش خداییه .
D900 هم خیلی با کیفیته .
D600 یکی از دوستام رو با w810 خودم زیر نور خورشید مقایسه کردم هر دو جواب خوبی ندادن ... حتی d600 با وجود رزلوشن بالاتر ال سی دیش محوتر بود ! در مورد D820 نمیدونم !اون موقع دی820 داشتم.
گرچه میشه گفت که همه گوشی های سامسونگ ال سی دی هایی مثل هم دارن.
ضمناً من در زیر نور خورشید مقایسه نکردم که ببینم کدوم بهتر جواب میده ولی با دی820 زیر نور خورشید (طوری که آفتاب کاملاً روش بود) هیچ مشکلی نداشتم و کاملاً راحت باهاش کار می کردم. طوری که نوکیای بابام اصلاً جواب نمی داد (و دبلیو810 که الان دارم هم جواب نمیده و اعصاب خورد می کنه)
چطور میگی زیر نور خورشید جواب نمیده؟
(ضمناً تا دوشنبه صبر کنید تا رفیقم رو ببینم و گوشیش رو ببرم زیر نور خورشید. نتیجه رو میام میگم)
این M600 واقعا ال سی دی شاخی داره ! جزو معدود ال سی دی های سونیه که هم زیر نور خورشید هم تو فضای اتاق کیفیت بالایی داره ... رزلوشن و اندازشم خیلی مناسبه ... طول و عرض ال سی دی هم با هم میخونه ! حیف که سونی این مدل ال سی دی رو تو گوشیی مثه M600 استفاده کرده ولی رو گوشی های پر فروشش همچین ال سی دیی نذاشته !اگه کیفیت در کنار بزرگی می خوای می تونی از M600 استفاده کنی. آخرت کیفیته.
خوبه از گوشی 150 تومنی رسیدیم به 350 تومنی!!!!![]()
بچه من چیزی دیگه ای گفته بودم
منتظرمیعنی هیچ گوشی نیست که Displayerش اندازه این باشه , ولی دوربین , بلوتوث, ام پی تری پلیر نداشته باشه
(که قیمتش 150 بیشتر نشه)؟
سلام . بله . همون مدل . وی3 .
مرسی C0rd3r![]()
(اسمتو نمی دونم)
دمت گرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)