کسپرکی نسبت به قدرتی که داره خیلی سبک هست!!
KASPERSKY
NOD32
کسپرکی نسبت به قدرتی که داره خیلی سبک هست!!
تو نسخه های قبلی بله ولی نسخه جدید 2007 اصلا اینطوری نیست و تا حدود زیادی این مشکل برطرف شدهمگه از حونت سیر شدی Norton استفاده می کنی؟
2/3 سرعت کامپیوتر رو می خوره!!
تمام حرف ها 101% درست
اما
نمیدونم چرا هر چیزی هم که میریزم برای مقابله با این ویروس ها آخر سر باز هم نانتوان در مقابل ویروس هستم
(حتی با آپدیت کردنشون)
سلام خدمت دوستان.
من یه راهنمایی می خواستم اگه ممکنه کمکم کنین. سرچ هم کردم اما جوابی نگرفتم.
من در حال حاضر روی کامپیوترم آنتی ویروس NOD32 رو نصب کردم. آیا به نظر شما آنتی ویروس Kasper Sky بهتر هست یا NOD32!؟!؟؟! یا اینکه جفتش در یک رده و در یک سطح هست و احتیاجی نیست من NOD32 رو از روی کامپیوترم Uninstall کنم و بجاش Kasper Sky رو بریزم. برای من چند مورد مهم هست: یکی اینکه در کنار اینکه امنیت کامل داشته باشم و با خیال راحت توی اینترنت چرخ بزنم و میلهام رو چک کنم در کنارش سرعت کامپیوترم گرفته نشه و همچنین برای اجرای برنامه ها چه هنگام استفاده از اینترنت و چه برنامه های دیگه معطل نشم و رم کامپیوترم رو الکی اشغال نکنه و در کل اذیت نکنه و خیلی آروم کار خودش رو انجام بده بدون کمترین مزاحمت و سرعت کامپیوترم رو نگیره. حالا شما می گین NOD32 بهتره یا Kasper Sky یا اینکه جفتش در یک سطح هست و فرقی نمی کنه!؟!؟!؟! خواهشا تعصبی صحبت نکنید و اون چیزی که منطقا وجود داره بگین.
یه سوال دیگه هم داشتم ممنون می شم در این مورد هم به من کمک کنین. آیا لازم هست کناره برنامه آنتی ویروس NOD32 یا Kasper Sky من Antispyware یا Firwall نصب کنم یا نه همون آنتی ویروس کفایت می کنه و وظایف Antispyware و Firewall رو انجام می ده و احتياجي نيست که از اون برنامه هاي Anti Spyware يا Firewall استفاده کنم و AntiVirus کافيه!!!!؟!؟!؟!؟
Last edited by Street.Boy; 19-07-2007 at 01:08.
سلام.
همون NOD32 برای شما خوبه و نیازی به نصب Kaspersky ندارید.البته نمیگم که Kaspersky بده.
در کنار NOD32 اگه از یه Firewall استفاده کنید دیگه مشکلی ندارید.
من نظر خودمو گفتم و ادعای کارشناسی هم ندارم.خواهشا جبهه نگیرید.
كاسپرسكي بهتر تا نود32....تو اينترنت امدن كاسپرسكي بهتر عمل ميكنه تا نود32
امنيت بيشتر=كسپر
سرعت بيشتر= ناد
Best antivirus software for experts
Reviews unanimously agree that NOD32 is as good as or better than Kaspersky Anti-Virus in all but one area: Reviews say NOD32 has a very hard-to-use interface. Although computer experts say NOD32 offers great protection, no system drain and no software conflicts, most users will be confused by its unintuitive and confusing interface and controls. That puts NOD32 out of contention for anyone but sophisticated computer users
pleas Download this video...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه!اگه شما اینکارو بکنید عذرر بدتر از گناه را انجام دادید!!!یا اینکه جفتش در یک رده و در یک سطح هست و احتیاجی نیست من NOD32 رو از روی کامپیوترم Uninstall کنم و بجاش Kasper Sky رو بریزم
فکر کنم بعضی از بعضی ها در خواب زمستانی بسر می برید!یا چند سال پیش که آنتی ویروس ها فقط به عنوان ویروس کش استفاده می شدند که باید با اوون anty trojan - anty spywere-anty Worm می نصبیدیم که سیستم خیلی سنگین می شد!ولی الان آنتی ویروس ها 99.9%اونها از از شناسایی ابزارهای جاسوس و تروجان و... در سطح kernel پشتیبانی می کنند.یه سوال دیگه هم داشتم ممنون می شم در این مورد هم به من کمک کنین. آیا لازم هست کناره برنامه آنتی ویروس NOD32 یا Kasper Sky من Antispyware یا Firwall نصب کنم یا نه همون آنتی ویروس کفایت می کنه و وظایف Antispyware و Firewall رو انجام می ده و احتياجي نيست که از اون برنامه هاي Anti Spyware يا Firewall استفاده کنم و AntiVirus کافيه!!!!؟!؟!؟!؟
در مورد فایروال که 100% باید داشته باشی!یدونه خوبشو انتخاب کن!من outpost رو پیشنهاد می کنم!!!می تونید نتیجه آزمایش فایروال هارو ببینید که outpost اول شده!
Firewall termination defense scoreboard explanationکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط کسپرسکای.اصلا حرف نود 32 رو نیارید.با اینکه نود سرعتش خوبه و بالاست.ولی بیشتر ویروس ها رو نمی شناسه.
پس این آنتی ویروس به چه درد می خوره؟فقط کسپرسکای.شک نکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)