سعيد جان همونطور كه گفتم من دارم اما به دليل كمبود جا !!!! در هاردم كه پره پره شده نصب نكردم! اما گويا عكس ها رو آماده داره. فكر مي كنم 184 مگابايتي كه حجمشه به خاطر همين باشه
سعيد جان همونطور كه گفتم من دارم اما به دليل كمبود جا !!!! در هاردم كه پره پره شده نصب نكردم! اما گويا عكس ها رو آماده داره. فكر مي كنم 184 مگابايتي كه حجمشه به خاطر همين باشه
خب آقا مهدی نمتونی از برنامه Gmail Drive که یکی از بچه ها معرفی کردن استفاده کنی ؟
مشكل اينجاست كه دائم فايلها رو روي سي دي رايت مي كنم اما چون خيلي برنامه دانلود مي كنم دوباره زود پر مي شه!!! يه سري چيزها هم هست كه حتما بايد روي هاردم باشه و نمي تونم روي سي دي بريزم./
برنامه World Wind برای کار کردن در حالت زوم باید به اینترنت وصل بشه و اتفاقا خودم هم تستش کردم و همچنین میتونید در بخش System Requierments نرم افزار هم در آدرس زیرنوشته شده توسط Mehdi_Best
مطالعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در مورد کیفیت هم , همونطور که قبلا گفته شد Google Earth تا الان عکسهای با کیفیت بالاتریWorld Wind comes with data you can zoom into. After a certain point, World Wind will
begin to download more images automatically
در هنگام زوم در اختیار کاربر قرار میده.
سلام...آقا چطوری شما از Google Earth نسخه Pro یا Plus استفاده میکنین؟! یعنی به ازاشون پول پرداخت کردین؟! یا اینکه Crack یا راه حلی داره؟!
تو قسمت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو گذاشتم نسخه پرو رو
من مطالب پست شده رو از تاپيك most wanted به اینجا منتقل کردم.
نوشته شده توسط hyriand
نوشته شده توسط MaFia
نوشته شده توسط nimo
نوشته شده توسط MaFia
نوشته شده توسط nimo
نوشته شده توسط hyriand
نوشته شده توسط nimo
نوشته شده توسط MaFia
نوشته شده توسط hyriand
نوشته شده توسط Saeid Bagheri
نوشته شده توسط Saeid Bagheri
سلام
بچه ها يه وقت نخندين ولي لينك برنامه رو من تنونستم ببينم (البته كركش رو هم ميگه بايد بري گرين زون) يعني اونهم داونلود نميشه. اين گوگو ارت پرو رو ميگم. ميشه لطفا يه بار ديگه لينك برنامه و كركش رو بذارين؟ :oops: :lol:
بله دقيقا
The file was removed.
Reason: Deleted by poster (owner).
لينك بالا غير فعال شده ولـــــــي:
لينك جديد
كرك:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای شیتونا خیلی باحال بود![]()
ولی این کرک که به خوبی روی Google Earth Plus هم کار میکنه :P
بازم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)