تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: دوربين ديجيتال

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض س

سلام دوستان
    من يه دوربين ديجيتال اصل ژاپن گرفتم البته قيمتش بالاست ولي خوب ارزشش رو داشت من
    چون خودم به عكاسي علاقه داشتم سعي در گرفتن يه دوربين خوب بودم البته من با وجود علاقه اي كه به عكاسي دارم ولي ذر خريد خيلي وارد نيستم من حالا 2 الي 3 سالي هست كه اين دوربين رو دارم اسمشم fujifilm a310 هست كه از شهرستان با قيمت 273500 تومان خريدم
    و 4 تا باطري با يك شارژر هم گرفتم 20000 تومان .
    امكانات اين دوربين:
    كيفيت تصوير تا 6 مگاپيكسل
    داراي super ccd (كه اقا پتال گفتند)
    داراي گرفتن عكس به صورت اتوماتيك
    3x زوم اپتيكال (كه خيلي مهمه خيلي ها فكر ميكنن كه هر چه زوم ديجيتال بيشتر باشه بهتره ولي برعكس بايد زوم اپتيكال بيشتر باشه و زوم ديجيتال باعث بد شدن كيفيت تصوير ميشه)
    داراي گرفتن عكس پشت سر هم (4 تا)
    داراي تنظيمات براي گرفتن عكس از شي نزديك (كه اين خصوصيت منو عاشق خودش كرده كه بعضي وقت ها از خشره هاي كوچك عكس ميگيرم و در كامپيوتر ميتونم تمام جزعيات اون حشره رو ببينم اصلا فكر ميكني زير ميكروسكوپ گذاشتي)
    تنظيمات فلش (خيلي كم / كم/زياد/خيلي زياد/بدون فلش)
    مشاهده عكس هاي گرفته شده از صفخه نمايش دوربين
    داراي فيلميرداري بدون صدا(من نميدونم چرا بدون صدا درست كردن :shock: عجيبه)
    داراي گرفتن عكس سياه و سفيد(مثل عكس هاي زمان قديم ميشه جالبه)
    داراي 16 مگ حافظه كه با 6 مگاپيكسل 10 تا ميتوني عكس بگيري و با 3 مگاپيكسل و كمتر تعداد بيشتري ميتوني عكس بگيري
    البته اگه بري سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر ميتوني يه دوربين خويب انتخاب كني
    برو تو همين سايت و تو انجمن مثل اينجا ثبت نام كن و سوال كن

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. راجع به كاربرد shutter بگم. ببين مهدي جان ... مثلا shutter priority براي يه دوربين مطابق عددهاييه كه در زير مي بيني . اين اعداد به ثانيه هستند.

15, 13, 10, 8, 6, 5, 4, 3.2, 2.5, 2, 1.6, 1.3, 1, 1/1.3, 1/1.6, 1/2, 1/2.5, 1/3, 1/4, 1/5, 1/6, 1/8, 1/10, 1/13, 1/15, 1/20, 1/25, 1/30, 1/40, 1/50, 1/60, 1/80, 1/100, 1/125, 1/160, 1/200, 1/250, 1/320, 1/400, 1/500, 1/640, 1/800, 1/1000, 1/1250, 1/1600, 1/2000, 1/2500, 1/3200, 1/4000 sec

اين عددها زماني را نشان ميدهند كه شما ccd دوربينتون رو در معرض نور تصوير قرار مي دي. بنابراين وقتي شما از shutter 15 استفاده مي كني يعني اينكه ccd دوربينت مدت 15 ثانيه در معرض نور بوده. خوب مسلما اين زمان خيلي خيلي زياده يعني اگر حتي توي نور كم عكس بگيري عكست از روشني كاملا سفيد مي شه. پس از اين shutter بيشتر بايد در تاريكي عكس بگيري تا اون نور خيلي كم موجود بتونه روي ccd اثر بذاره و به شما تصوير بده. اما مثلا اگر شما از shutter 1/4000 در نور كم استفاده كني تصويرت كاملا تاريك مي شه چون نور كم نمي تونه تو اين مدت كم روي ccd اثر بذاره. از اين 4000/1بيشتر براي همون مساله فن سي پي يو كاربرد داره چون زماني كه نور روي ccd اثر مي ذاره در حد تقريبا ثابت بودن فن سي پي يو شماست. حالا اينجا يك مساله ديگه كه هست اينه كه حالات مختلفي پيش مي ياد كه تغيير دادن shutterبه تنهايي كار شما را راه نمي اندازه و تصويرتون خوب نمي شه. بنابراين بايد يه چيز ديگه هم داشته باشي كه بتوني تغيير بدي. يكي از اين چيز ها همون sensitivity يا ISO كه گفتم. مثلا فرض كن مي خواي از كسي كه در حال انجام اسكيت سواريه در شب عكس بگيري. خوب در اين جا از طرفي شخص داره اسكيت سواري مي كنه پس سرعت داره پس شما بايد از shutterهاي كوچك استفاده كني تا عكس اون شخص كش نياد از طرفي چون شبه پس نور كمه پس وقتي از shutter كم استفاده كني تصويرت تار در مي ياد. حالا بايد چه كرد؟ يكي از راه ها و يا بهتره بگم راه حل اصلي اين قضيه استفاده از كاربرد sensitivity or ISO است. به اين نحو كه شما بايد حساسيت ccd دوربينت رو به نور بيشتر كني. در اين حالت هم از قابليت shutter براي سوژه سرعت دار استفاده كردي هم تصويرت تار در نيومده چون با بالا بردن حساسيت ccd دوربينت همون نور كم كه تو اون shutter كم وارد شده اثر مناسبي گذاشته است.

اميدوارم كه متوجه شده باشي.

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

پيش فرض

معركه بود Rashidahwazian جون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    سراي موقت

پيش فرض

خیلی عالی بود.ممنون
    من با یه دوربین که روش اینطور نوشته بود
    shtter speed= 1.4~ 1.2000

از یه پنکه توی نور اتاق عکس گرفتم بد نشد ولی یه قسمتش کشیده شده بود.
    این اندازه شاتر خوبه :?:

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش مي كنم. معمولا تو محدوده قيمت تا 200 تومان همون 2000/1 بهتر گير نمياد و بله خوبه به اين خاطر كه زياد ممكنه حركت به اين سرعت (فن سي پي يو و ... ) براي يه كاربر خانگي پيش نمي آيد.
    نمي دونم دوربين رو خريدي يا نه ولي اگر خواستي مي توني يه سري به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزني. اطلاعات دوربين ها و تست هاي انجام شده روي اونا تو اون هست. البته سايت هاي ديگه هم هستن كه ممكنه نظراتشون با اين سايت فرق هم بكنه ولي اين يكي نسبتا براي شركت هاي سازنده دوربين معتبره.
    موفق باشي.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا يك دوربين ديجيتالي فيلمبرداري با قيمت حدود 550 هزار تومان معرفي كنيد.ترجيحا سوني باشه.مشخصاتش رو هم بگيد.لطفا سريعتر تا پنجشنبه.
    خيلي ممنون. :|

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمي خواهيد به اين عضو تازه وارد كمك كنيد؟ :cry:

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

hadi_gamer جان من بهت پیشنهاد می کنم سونی نگیری . کانون و نیکون از سونی بهتره .

من بهت Canon s1 is رو پیشنهاد می کنم . البته مشخصات کاملش رو قبلا دادم که می تونی سرچ کنی . مهمترین خصوصیتش زومشه که 10x اپتیکال داره !

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. فكر مي كنم hadi_gamer دوربين فيلم برداري خواسته بودن نه دوربين عكاسي . درسته ؟؟

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

راست می گی .

برای فیلمبرداری به نظر من سونی و پاناسونیک مارک های خیلی خوبی هستن که با توجه به پولی که داری مدل های خوبی دارن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •