با این تعرفه که برای اینترنت گذاشته مگه کسی دیوانه باشه از اون استفاده کنه
با این تعرفه که برای اینترنت گذاشته مگه کسی دیوانه باشه از اون استفاده کنه
شریک ایرانسل همون mtn هست دیگه. شرکتی از افریقای جنوبی.
با توجه به این که برای برقرای ارتباط بین دو موبایل 4 کانال اختصاص داده می شود و پهنای باند هر کانال 9600 بیت بر ثانیه است بنابراین درحال حاضر برای صحبت در هر دقیقه 288 کیلو بایت منتقل می شود و با توجه به این که قیمت یک دقیقه مکالمه هم که 50 تومان است باید قیمت هر 5 یا 6 کیلو بایت حداکثر1 تومان در نظر گرفته می شد به شرطی که نرخ ارسال داده ها واقعا 48 کیلو بیت در ثانیه باشد نه به کندی اینترنت فعلی ایرانسل.
سلام
با حرفاتون کاملا موافقم.
بنظرم باید یکم تحت فشار باشن از طرف مشتریها تا مشکلاتشونو زودتر حل کنند.
با توجه به تبلیغات ایرانسل به نظر میرسه خوب باشه ولی به نظر من با اینکه تالیا به تعهداتش دیر عمل می کنه و لی فعلا بهترین سیم کارت تو ایرانه - چون : 1-مالیاتش در ازای هر 10000 تومان 600 تومنه 2-محدودیت زمانی کارتاشو برداشته یعنی میتونیم بگیم دائمیه 3-هزینه هاش به صورت ثانیه ای حساب میشه و تو تمام شهر های ایرانم آنتن میده . فقط سرویس اینترنت نداره که اونم گفتند ظرف چند ماه آینده قابل استفاده خواهد بود .![]()
![]()
![]()
من اصلا حرف شما رو قبول ندارم ... تالیا کجاش خوبه ؟؟؟ کی گفته تالیا تو همه ی شهر ها آنت میده ؟!؟!؟
تازه بعد از اینهمه سال تالیا و دولتی می خوان اینترنت بیارن اونم به خاطر اینکه از ایرانسل عقب نیفتا ، وگرنه تا 100 سال سیا هم رنگ اینترنت موبایل رو ما نمی دیدیم . حالا اینترنتش رو هم میبینیم ... فکر کنم همون روز اول منفجر بشه ... از بس خارج ظرفیت ثبت نام کردن اینا .
بهترین فقط MTN Irancell
از کی تا حالا ؟!!!![]()
دوست عزیز لطفا چیزی رو که نوشتم دوباره با دقت بیشتری بخون تا جوابتو بگیری در ضمن تو تعطیلات عید هر شهری که می رفتیم آنتن میداد - جهرم - آبادان - اهواز- تهران -اصفهان سرویس اینترنتشم اگر هر قدر هم که بد باشه از اینترنت فعلی ایرانسل بهتر میشه در ضمن تالیا شرکت بابام نیست که بخایم بد و خوبش کنیم - با توجه به کارایی اش نظر میدیم
آقا اين ايرانسل خيلي بيشرمه
اين كنتور دقيقه اي يعني چي؟
بي حيا شدن
ده ثانيه حرف ميزني 50 تومن بايد بدي؟ كجاي دنيا اين گند كاري رو بالا مياره؟؟؟؟؟![]()
(تالیا شرکت بابام) اقا قانون کپی رایت رو رعایت کن این تیکه کلام منه
آلبته من میگم (ایرانسل ماله بابام که نیست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)