تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 40

نام تاپيک: آیا ایرانسل هم راه تالیا را در پیش گرفته است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با این تعرفه که برای اینترنت گذاشته مگه کسی دیوانه باشه از اون استفاده کنه

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

شريك ايرانسل تا اونجايي كه من ميدونم كاكا سياها هستن....
    شریک ایرانسل همون mtn هست دیگه. شرکتی از افریقای جنوبی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض تعرفه gprs ایرانسل

با توجه به این که برای برقرای ارتباط بین دو موبایل 4 کانال اختصاص داده می شود و پهنای باند هر کانال 9600 بیت بر ثانیه است بنابراین درحال حاضر برای صحبت در هر دقیقه 288 کیلو بایت منتقل می شود و با توجه به این که قیمت یک دقیقه مکالمه هم که 50 تومان است باید قیمت هر 5 یا 6 کیلو بایت حداکثر1 تومان در نظر گرفته می شد به شرطی که نرخ ارسال داده ها واقعا 48 کیلو بیت در ثانیه باشد نه به کندی اینترنت فعلی ایرانسل.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حال شما بگوييد اينو چي ميشه اسمشو گذاشت (حماقت براي ما ،نامردي ،بي انصافي براي آنها)
    لطفا نگوييد که هنوز تصويب نشده ولي هممون ميدونيم که با اين عمل ميخواهن به قول معروف مزه دهن مشترکين نگون بخت را بچشن بايد بدانيم استقبال کنندگان از سيم کارتهاي ايرانسل اکثرا از قشر کم درآمد جامعه هستند و روا نيست چنين کلاه گشادي در کنار ديگر مشکلات وديگر کلاهها بر سر اين قشر برود متاسفانه من يکي خودمو براي اينکه باعث خريد اين نوع سيم کارت براي خودم وبراي 7،8 نفر از دوستان وآشنايان شدم، مقصر ميدانم وعذاب وجدان دارم .و ميدانم ديگر دوستاني که ايرانسلي شده اند نيز بعد از شنيدن اين خبردل آشوب خواهند گرفت .
    ولي در کنار اين حرف وخبر نبايد بي تفاوت گذشت بايد به اين خبر از همين الان واکنش نشان داد متاسفانه ايرانسل با اين خبر نشان داده با اين نوع تبليغات انجام گرفته ومجاني بودن امروزي بعضي از خدمات ،که آن هم يک خط در ميان کار ميکند خيال تلافي اين خدمات را در آينده در سر دارد ويا به قولي ( دانه روي تور دام ميريزد ) بايد از طريق اي ميل ، تلفن ، sms ، سازمان تنظيم مقررات ، رسانه ها به اين امر اعتراض کرد بخصوص افرادي راکه خيال خريد اين نوع سيم کارت را دارند را فعلا از اين کار منصرف کرد. به ايرانسل بايد نشان داد که اين مشترکين هستند که آنها راسرپا نگه ميدارندواين آنها هستند که به مااحتياج دارند.من که به سهم خودم اين خبررا در وبلاگهاي مختلف منعکس خواهم کرد و به محض بازشدن مراکز مربوطه و خود ايرانسل اعتراض خود را اعلام ميکنم .براي اطلاع دوستان بايد بگويم که ايرانسل به برنامه هاي اعلام شده خود عمل نکرده وعقب مانده و زيرفشار است ،براي همين است که چپ وراست تمهيدات تشويقيش گل کرده ، يک مقدار که در اثر واکنش به اين خبر فروشش کم شد ميفهمد که نميشود با اين خلاف عهد کردن ها با مشترکيني که به آنها اعتماد کرده اند شوخي کرد آن هم به اين زودي ،که خرشان هنوز به اول پل هم نرسيده است.
    فکر فروختن خط چه فایده دارد وقتی این قضیه حتی با کمتر از این قیمت تصویب بشه ومنتشر بشه همه فروشنده اند وخریداری وجود ندارد، باید ایستاد و اعتراض کرد
    پيشاپيش از واکنش تمام دوستان ممنون هستم
    سلام
    با حرفاتون کاملا موافقم.
    بنظرم باید یکم تحت فشار باشن از طرف مشتریها تا مشکلاتشونو زودتر حل کنند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض با سلام

با توجه به تبلیغات ایرانسل به نظر میرسه خوب باشه ولی به نظر من با اینکه تالیا به تعهداتش دیر عمل می کنه و لی فعلا بهترین سیم کارت تو ایرانه - چون : 1-مالیاتش در ازای هر 10000 تومان 600 تومنه 2-محدودیت زمانی کارتاشو برداشته یعنی میتونیم بگیم دائمیه 3-هزینه هاش به صورت ثانیه ای حساب میشه و تو تمام شهر های ایرانم آنتن میده . فقط سرویس اینترنت نداره که اونم گفتند ظرف چند ماه آینده قابل استفاده خواهد بود .

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با توجه به تبلیغات ایرانسل به نظر میرسه خوب باشه ولی به نظر من با اینکه تالیا به تعهداتش دیر عمل می کنه و لی فعلا بهترین سیم کارت تو ایرانه - چون : 1-مالیاتش در ازای هر 10000 تومان 600 تومنه 2-محدودیت زمانی کارتاشو برداشته یعنی میتونیم بگیم دائمیه 3-هزینه هاش به صورت ثانیه ای حساب میشه و تو تمام شهر های ایرانم آنتن میده . فقط سرویس اینترنت نداره که اونم گفتند ظرف چند ماه آینده قابل استفاده خواهد بود .
    من اصلا حرف شما رو قبول ندارم ... تالیا کجاش خوبه ؟؟؟ کی گفته تالیا تو همه ی شهر ها آنت میده ؟!؟!؟
    تازه بعد از اینهمه سال تالیا و دولتی می خوان اینترنت بیارن اونم به خاطر اینکه از ایرانسل عقب نیفتا ، وگرنه تا 100 سال سیا هم رنگ اینترنت موبایل رو ما نمی دیدیم . حالا اینترنتش رو هم میبینیم ... فکر کنم همون روز اول منفجر بشه ... از بس خارج ظرفیت ثبت نام کردن اینا .

بهترین فقط MTN Irancell

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

پيش فرض

از کی تا حالا ؟!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من اصلا حرف شما رو قبول ندارم ... تالیا کجاش خوبه ؟؟؟ کی گفته تالیا تو همه ی شهر ها آنت میده ؟!؟!؟

بهترین فقط MTN Irancell
    با اینکه تالیا به تعهداتش دیر عمل می کنه و لی فعلا بهترین سیم کارت تو ایرانه - چون : 1-مالیاتش در ازای هر 10000 تومان 600 تومنه 2-محدودیت زمانی کارتاشو برداشته یعنی میتونیم بگیم دائمیه 3-هزینه هاش به صورت ثانیه ای حساب میشه و تو تمام شهر های ایرانم آنتن میده . فقط سرویس اینترنت نداره که اونم گفتند ظرف چند ماه آینده قابل استفاده خواهد بود .
    دوست عزیز لطفا چیزی رو که نوشتم دوباره با دقت بیشتری بخون تا جوابتو بگیری در ضمن تو تعطیلات عید هر شهری که می رفتیم آنتن میداد - جهرم - آبادان - اهواز- تهران -اصفهان سرویس اینترنتشم اگر هر قدر هم که بد باشه از اینترنت فعلی ایرانسل بهتر میشه در ضمن تالیا شرکت بابام نیست که بخایم بد و خوبش کنیم - با توجه به کارایی اش نظر میدیم

داره خودمونی میشه fatut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

آقا اين ايرانسل خيلي بيشرمه
    اين كنتور دقيقه اي يعني چي؟
    بي حيا شدن
    ده ثانيه حرف ميزني 50 تومن بايد بدي؟ كجاي دنيا اين گند كاري رو بالا مياره؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز لطفا چیزی رو که نوشتم دوباره با دقت بیشتری بخون تا جوابتو بگیری در ضمن تو تعطیلات عید هر شهری که می رفتیم آنتن میداد - جهرم - آبادان - اهواز- تهران -اصفهان سرویس اینترنتشم اگر هر قدر هم که بد باشه از اینترنت فعلی ایرانسل بهتر میشه در ضمن تالیا شرکت بابام نیست که بخایم بد و خوبش کنیم - با توجه به کارایی اش نظر میدیم
    (تالیا شرکت بابام) اقا قانون کپی رایت رو رعایت کن این تیکه کلام منه
    آلبته من میگم (ایرانسل ماله بابام که نیست)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •